G4Media.ro

FOTO Imagini inedite din „Casa albastră”, proprietatea fermecătoare cu 7 camere duble…

Sursa Foto: La Nation

FOTO Imagini inedite din „Casa albastră”, proprietatea fermecătoare cu 7 camere duble cu baie, sufragerie, living și bucătărie din Transilvania a prințului Charles

Se știe că prințul Charles deține un număr mare de proprietăți în întreaga lume, cum ar fi casa de weekend în care obișnuia să se odihnească împreună cu Lady Di și pe care a scos-o recent la vânzare, scrie La Nacion, citată de Rador.

Poate una dintre cele mai puțin cunoscute este „Casa albastră”, pe care a cumpărat-o în 2006, în România, după ce a vizitat țara și a fost fermecat de zonele rurale ale acesteia. Acum au devenit cunoscute fotografiile cu exteriorul și interiorul casei care, deși la exterior are un aspect modest, a fost remodelată în stilul tradițional al țării, cu detalii de lux în diferite colțuri.

Prințul de Wales a vizitat România în 1998 și a fost fascinat de această țară. În special era interesat de zonele rurale, așa că opt ani mai târziu, când a apărut o oportunitate imobiliară, nu a avut nicio îndoială. Astfel, fiul Elisabetei a II-a a cumpărat o casă într-un mic sat din Transilvania, având și o fermă pe aceeași proprietate.

Casa este cunoscută sub numele de „Casa albastră”, datorită culorii zidurilor sale exterioare. La prima vedere, nu pare a fi genul de proprietate de care ar fi interesat un prinț britanic; cu toate acestea, casa are spații mari care au fost remodelate, pentru a răspunde cerințelor noului proprietar.

„Casa albastră” are șapte camere duble cu baie, o sufragerie, un living și o bucătărie. Poate că cel mai impresionant lucru care poate fi văzut în fotografiile care au fost publicate acum este decorul. Fiecare dintre spații este mobilat cu mobilier transilvănean vechi. Aspectul vintage al locului, asociat cu absența televizoarelor sau a aparatelor de radio, creează o atmosferă de liniște și deconectare ce îndeamnă la transformarea casei într-un fel de „refugiu”, departe de presiunile vieții reale.

Trei dintre băile dormitoarelor au propria cadă. Acest spațiu este decorat cu tapet cu model și faianță pictată manual, care reflectă cultura autentică transilvăneană. În plus, mai este o baie foarte specială, care are o cadă separată (în mijloc/nr).

Sursa Foto: La Nation
Sursa Foto: La Nation
Sursa Foto: La Nation

Sursa: La Nacion/ Rador/ Traducerea: Cristina Zaharia

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Știrea zice că a scos casa de vânzare. Care e prețul?

  2. Titlu: FOTO Imagini inedite din „Casa albastră”
    Conținut: 3 imagini

  3. Interiorul nu are absolut nimic de a face cu traditia romaneasca.

  4. Casa din Viscri nu este de vanzare, este copiat gresit articolul din La Nacion. A scos la vanzare o casa cumparata cu Lady Di, dar nu pe cea din Viscri, iar in La Nacion fac o trimitere si la Casa Albastra, dar care nu e de vanzare. Ati copiat si tradus gresit stirea (voi, Digi si Libertatea).