G4Media.ro

FOTO Frații Pavăl (Dedeman) au cumpărat Hotelul Gardone de lângă Lacul Garda…

Sursa foto: grandhotelgardone.it

FOTO Frații Pavăl (Dedeman) au cumpărat Hotelul Gardone de lângă Lacul Garda (Italia) / În imobilul construit în 1884 se vor investi 45 de milioane de euro / ”Vom crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac”

Pavăl Holding și Apex Alliance au cumpărat emblematicului Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda, potrivit unui comunicat de presă transmis de cele două companii, citat de Ziarul de Bacău.

Deschiderea hotelului este programată pentru luna iunie 2023, iar la începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro, aducându-l la un nivel de 5 stele.

Sursa foto: grandhotelgardone.it

Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

„Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională.” a declarat Karina Pavăl, vicepreședinte Pavăl Holding.

Sursa foto: grandhotelgardone.it

Construit în stil clasic, Grand Hotel este renumit pentru arhitectura și grădinile sale impresionante, accesul privat către malul lacului și cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

Printre invitații de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. probabil la Apele termominerale de la Băile Herculane era spaga prea mare pentru a incerca orice…

  2. Felicitări că nu mai investesc in pensiile speciale si salariile exagerate ale bugetarilor din România!
    Toti ar trebui să se reorienteze, să închidă șandramalele pentru a sufoca amantocrația, nepotocrația si specialocrația românească! Și după gaura de la buget, asta deja se întâmplă! 😏

  3. bravo, baieti! uite niste antreprenori care au facut avere din munca.