G4Media.ro

FOTO Farfurii cu sigla PSD pentru pacienții internați la Institutul de boli…

FOTO Farfurii cu sigla PSD pentru pacienții internați la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din București

Mai mulți pacienți internați săptămâna trecută la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din București au reclamat reporterilor G4Media.ro faptul că mâncarea le-a fost servită în farfurii inscripționate cu sigla PSD – cei trei trandafiri – și textul ”Peia Sprijinul Dumneavoastră”.

Farfuriile au fost utilizate pentru câteva zile și nu e clar cum au ajuns în spitalul condus de medicul Adrian Streinu Cercel. Managerul Streinu Cercel nu a răspuns apelului și mesajului reporterului G4Media.ro până la ora publicării articolului.

UPDATE. Ministerul Sănătății a reacționat luni seară, printr-o postare pe pagina de Facebook a instituției. „Referitor la informațiile apărute în presă, conform cărora la Insitutul de Boli Infecțioase ar fi fost utilizată vesela inscrisptionata cu sigla PSD, vă informăm că reprezentanții Institutului au comunicat, la solicitarea Ministerului Sănătății, că articolul de presă este un fake news, iar in cursul zilei de mâine vor emite un comunicat de presă cu detalii pe acest subiect”.

Ninel Peia este numele unui fost parlamentar PSD de Ilfov, exclus din partid la cererea lui Liviu Dragnea după mai multe poziții anti-vaccin ale acestuia.

Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș, face parte din conducerea instituției spitalicești din anii 90. Timp de trei ani a fost și secretar de stat în Ministerul Sănătății și este considerat unul dintre cei mai influenți oameni din sistemul medical.

O investigație Rise Project din 2018 a dezvăluit modul în care o firmă offshore înființată de Streinu Cercel s-a interpus pe circuitul unor fonduri de la guvernul norvegian destinate testăriii gratuite a românilor pentru hepatită și HIV.

În 2015, Agenţia Naţională de Integritate a anunțat că Adrian Streinu-Cercel s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a fost simultan manager al Institutului Matei Balș, secretar ştiinţific al Senatului Universității de Medicină, precum şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Streinu Cercel este și profesor universitar și membru al Senatului la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. de remarcat sărăcia din farfurie !

 2. In comuna Bujoreni ,Valcea,autobuzul scolii are numarul de inmatriculare VL-10-PSD
  Copiii trebuie *educati* cine ii duce cu autobuzul la scoala ….

 3. PSD ca o nosocomială!

 4. Cui dai și cine crapă! Peia e Ninel Peia, fost PSD, acum șef la Neamul Românesc.

 5. ce e aia PEIA? poate PREIA! nu are sens sloganul ala. poate au inscriptionat gresit farfuriile si le-au dat de pomana?

  • PEIA, e vorba de Peia Ninel, adica Peia Ninel e sprijinul dumneavoastra, ba ej nebun :-D… le-a dat de pomana la spital nenea Peia de la psd

 6. Și ne mai mirăm de ce intri cu o boala și ieși cu mai multe…PSD- microbii & virușii societății românești!
  Aveți infecții la farfurie

 7. Bacterii pe farfurie.

 8. Adica, faza asta e de un cinism extrem – reclama electorala mascata pt ciuma psd, intr-un spital de unde oamenii pleaca mai bolnavi decat au intrat! Nesimtitul dracului, cercel asta, aparea pe la televizor ca sa calmeze spiritele cand cu epidemia de gripa, NESIMTITILOR!

 9. Oare nu se gaseste nici un pacinet sa faca cate un chef grecesc?

 10. Încă o sugestie pentru PZD: Olițe pentru copilași cu sigla celor trei trandafiri…!

 11. Infectie , metastaza ! Dar, asa stiu mai clar oamenii pe cine sa injure ………

 12. Acum se explica de ce mor pe capete la spital.Mananca din farfurii cu psd!

 13. Numai bune s[ vomi’i in ele. Probabil o noua intiativa de-a trompetistei Sorina Pintea, administratorul sistemului de exterminare numit si de sanatate din RomÂnia

 14. Partidul e-n toate. Exact ca inainte de ’89.

  • @zise dobre

   Ma enerveaza sa mai intru pe G4media, peste tot dau de dragnea. In plus, in toata mass media se scrie si vorbeste despre psd si liviu dragnea. Iti vine sa vomiti.
   Cand doresti sa obtii popularitate, trebuie sa se scrie despre tine, bine, rau nu conteaza.

  • Sonia/ Livia sau cine mai ești, daca nu vrei sa auzi de Draknea du-te pe luju sau latrine, acolo găsești doar despre Kovesi

  • @cuochiipevoi

   Nu sunt Livia.
   Iti spun politicos sa-ti retragi cuvintele. Modul in care mi te adresezi, cu un aer de superioritate, ma deranjeaza.
   Eu nu urmaresc A3 si nici luju.
   Am pretentii de la G4media si doresc sa se ridice deasupra barfelor. Atat.

 15. Pita cu branza? Perfect, chiar merge sigla psd langa. Asteptam logo si pe hartie igienica aferenta unui meniu atat de satios.

 16. Lol anti-vaccinistu donează farfurii PSD la spitalul de boli infecțioase. Și sunt primite. Madness.

 17. Cat de curand vor apare si icoane cu sigla puterii….

 18. Acolo ar trebui internat PSD pt ca e o molima care a atacat România .NU ar fi rau daca ar fi eradicata.