G4Media.ro

FOTO Două fete de 13 ani din judeţele Argeş şi Botoşani, dispărute…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

FOTO Două fete de 13 ani din judeţele Argeş şi Botoşani, dispărute de acasă / Sunt căutate de Poliție

Două fete de 13 ani sunt căutate, marţi seară, de poliţiştii din judeţele Botoşani şi Argeş, după ce au dispărut de acasă.

”Sunaţi la 112 dacă o vedeţi pe Maria! Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoşani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit”, au transmis, marţi seară, poliţiştii din Botoşani.

Potrivit acestora, BOBEICĂ NARCISA MARIA are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălţime, păr brunet lung, ochi negri.

La momentul dispariţiei purta blugi de culoare gri, hanorac, adidaşi albi, purta un ghiozdan de culoare neagră, cu model floral.

”Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au mai transmis poliţiştii IPJ Botoşani.

La rândul lor, oficialii IPJ Argeş anunţă că politiştii din cadrul  Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, NIŢU ELIZA MARIA, din Mioveni, a plecat de la domiciliul său, în cursul acestei zile, şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: aproximativ 150 cm înălţime, păr blond, lung, prins în coc, ochi căprui;

Vestimentaţie la momentul plecării: hanorac roz cu glugă, pantaloni negri, adidaşi de culoare închisă.

”Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau Poliţia Oraşului Mioveni, la telefon 0248 261499”, a transmis IPJ Argeş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...