G4Media.ro

FOTO A fost activat Planul roșu de intervenție în Olt: Patru mașini…

sursa foto: ISU Olt

FOTO A fost activat Planul roșu de intervenție în Olt: Patru mașini și 12 persoane implicate într-un accident pe un drum european

A fost activat Planul roșu de intervenție în Olt, vineri seară, anunță ISU. Patru mașini și 12 persoane sunt implicate într-un accident pe drumul european 574, în zona localității Priseaca.

  • ”Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, anunță autoritățile.

La fața locului, echipajele operative intervin cu  autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, a mai transmis ISU.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. E al „n-ulea” accident acolo.
    Numai accidente extrem de grave acolo.
    Nu înțeleg Poliția Olt cum nu se sesizează, acolo este tot timpul periculos, atât pt cei ce merg către Priseaca dar și cei ce vin din Priseaca, numai zic de cei ce merg pe drumul european.
    E plin de cruci acolo.
    Incredibil!