G4Media.ro

Fostul vicepreședinte republican Mike Pence intră oficial în cursa pentru Casa Albă,…

Fostul vicepreședinte republican Mike Pence intră oficial în cursa pentru Casa Albă, în competiție cu Donald Trump

Fostul vicepreședinte american Mike Pence a depus oficial actele pentru a se alătura unui grup tot mai aglomerat de republicani care candidează la președinție.

Pence va intra astfel în competiție fostul președinte Donald Trump, cel pe care l-a servit la Casa Albă timp de patru ani, în perioada 2017-21.

În prezent, dl Trump se află în sondaje cu mult în fața competitorului său.

Se așteaptă ca dl Pence, în vârstă de 63 de ani, să își lanseze oficial campania cu un videoclip și un discurs miercuri.

Fostul guvernator și congresman al statului Indiana s-a distanțat de fostul său șef de la revolta suporterilor lui Trump la Capitoliul SUA în ianuarie 2021. Trump a făcut presiuni asupra domnului Pence pentru a anula victoria electorală a lui Joe Biden atunci când a prezidat certificarea rezultatelor în Congres.

Dar dl Pence a refuzat, atrăgând furia susținătorilor lui Trump, unii dintre ei fiind auziți scandând „spânzurați-l pe Mike Pence” în timp ce luau cu asalt sălile Congresului.

Fostul vicepreședinte a declarat în martie că încurajarea de către dl Trump a protestatarilor din 6 ianuarie a „pus în pericol familia mea și pe toți cei prezenți la Capitoliu în acea zi”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. doth mother aloweth?