G4Media.ro

Fostul solist al trupei Oasis, Noel Gallagher, a fost amendat pentru că…

Sursa foto: Facebook/Noel Gallagher

Fostul solist al trupei Oasis, Noel Gallagher, a fost amendat pentru că nu a spus cine îi conducea mașina când a depășit viteza legală/ El nu deține permis de conducere

Muzicianul Noel Gallagher trebuie să plătească 1.200 de lire sterline amendă pentru că nu a spus poliției cine îi conducea Range Rover-ul, scrie BBC.

Fostul star Oasis, în vârstă de 56 de ani, care nu are permis de conducere, a primit, de asemenea, șase puncte de penalizare.

El a refuzat să dea informații referitoare la identificarea unui șofer atunci când a fost solicitat de magistrați la începutul acestei săptămâni. Range Rover-ul lui Gallagher a fost înregistrat în octombrie, în vestul Londrei, cu o viteză de 41 de mile pe oră pe o porțiune de 30 de mile pe oră.

Cazul chitaristului și compozitorului a fost soluționat miercuri la Curtea de Magistrați din Willesden, iar Gallagher nu a fost obligat să fie prezent. Managerul său a refuzat să comenteze.

Artistul a încercat să obțină permisul în anii 90. În aprilie, Gallagher i-a spus la BBC Radio 2, că a renunțat să mai învețe să conducă în perioada de maximă popularitate a trupei Oasis, în anii 1990, după ce a fost asaltat de fani în timpul unei lecții.

El a spus: „Am avut o singură lecție de condus, în anii ’90, și conduceam în jurul unui cartier de locuințe din Slough, iar ea instructoarei mi-a spus: „Tragi pe dreapta aici”, atunci am tras pe dreapta. Ea a coborât din mașină și a spus: „Mă întorc imediat”. A ieșit cu mama ei și m-a dus cu mașina la ea acasă. Apoi au venit dintr-o dată foarte mulți oameni să mă vadă”.

„Asta se întâmpla în perioada de vârf a Oasis-mania și am zis „niciodată, niciodată din nou”., a povestit fostul solist Oasis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...