G4Media.ro

Fostul senator USR Mihai Goțiu anunță că a fost chemat la DNA…

Fostul senator USR Mihai Goțiu anunță că a fost chemat la DNA pentru a depune mărturie într-un dosar uriaș care vizează tăierile ilegale de păduri din județul Mureș

Fostul senator USR Mihai Goțiu a anunțat duminică, pe Facebook, că DNA Mureș a deschis un uriaș dosar penal pentru a ancheta tăierile ilegale de păduri din Munții Gurghiului (județul Mureș), el fiind chemat să depună mărturie.

Goțiu a precizat că investigația a pornit după sesizările pe care el însuși le-a făcut și după ce a pus la dispoziția procurorilor aproape 600 de pagini de documentație privitoare la tăierile ilegale de păduri din Mureș.

Mihai Goțiu a fost unul dintre inițiatorii legii de înființare a unei unități de parchet specializate pe investigarea tăierilor ilegale de păduri, supranumită ”DNA-ul pădurilor”, dar actul normativ, după ce a fost adoptat de Parlament, a fost atacat la CCR de Guvernul Orban și declarat neconstituțional (detalii aici).

Postarea integrală pe Facebook a lui Mihai Goțiu:

ALERTĂ: Am fost chemat să dau cu subsemnatul la DNA! Nu vă speriați, nu de mine e vorba, ci de Mafia Pădurilor. Procurorii s-au apucat de lucru în dosarul pe care l-am făcut ”cadou de Crăciun” hoților de păduri și susținătorilor lor 😉 .

Săptămâna asta am fost sunat de la DNA Târgu Mureș, iar joi mă voi duce să depun mărturie în dosarul tăierilor ilegale de păduri din Munții Gurghiului. E unul dintre cazurile pe care le urmăresc încă din 2018, când am depus primele interpelări și sesizări oficiale legate de tăierile de păduri de pe raza Direcției Silvice Mureș, și în care, anul trecut, am făcut mai multe documentări pe teren. Presa de investigație (în mod special cei de la Recorder) au prezentat acest caz, vara trecută.

Corpul de Control al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Forestieră și Romsilva au dispus anchete în zonă în urma sesizărilor pe care le-am făcut, dar sancțiunile date sunt derizorii, iar o parte a rezultatelor controalelor au fost mușamalizate. Între timp, un angajat al Romsilva, în spatele căruia se încerca mutarea întregii responsabilități, s-a sinucis (varianta oficială), iar altul a avut, la rândul lui, o tentativă de sinucidere.

În aceste condiții, la sfârșitul anului trecut, am sesizat direct procurorii anti-corupție și le-am pus la dispoziție aproape 600 de pagini de documentație privitoare la tăierile ilegale de păduri din Mureș.

Din punctul meu de vedere, consider că există indicii mai mult decât rezonabile, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, în concurs și în formă continuată:

• infracțiuni multiple la regimul silvic;

• abuz în serviciu;

• neglijență în serviciu;

• fals în acte și uz de fals;

• constituire de grup infracțional organizat.

Pagubele aduse pădurii și serviciile nerealizate din cauza tăierilor ilegale de păduri sunt greu de cuantificat financiar, fiind posibil să fie mult mai mari decât cele menționate în controalele efectuate (în condițiile în care, în continuare, controalele neagă o parte a faptelor constatate, personal, pe teren).

Cum spuneam, vineri, am fost sunat de la DNA Târgu Mureș și am stabilit să ne întâlnim, joi, pentru a da declarații, în calitate de martor, și, desigur, pentru a le oferi și alte detalii despre acest dosar.

Așadar, rămâne cum am stabilit: oricât va dura, nu voi renunța la lupta pentru pădurile și mediul din România. Iar mai devreme ori mai târziu, responsabilii pentru dezastrul produs vor răspunde în fața legii.

Foto: Mihai Goțiu documentând tăieri ilegale de păduri / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. Bravo DNA. Despre tăierile astea, trebuie să știe și Alexe de la Iaşi. Nu spunea el că se așteaptă la mai multe dosare? Vineeeeeeeeeee!

 2. USR face treaba, spre deosebire de PSD si PNL.

  • Viermuș bătut în cap, în ce partid e Goțiu?

  • @Barbu Gh:
   Cand s-a votat legea DNA-ul padurilor si cand au inceput investigatiile la parchet privind taierile ilegale Gotiu era senator USR si era in USR si alaturi de el au semnat si alti parlamentari useristi !

   PS. Basca faptul ca fara sprijinul USR proiectul de lege nu ar fi fost votat !

 3. Succes, cam asta este furaciunea: Kerestoi Attila, PSD, PNL, politic, etc, etc, samd, de 30 de ani…..
  Una din primele legi date de PSD-isti in 2016: reducea amenzile pentru furt de lemn si desfiinta radarul padurilor.

 4. Felicitări, domnule Goțiu! Avem încredere în demersurile d-voastră, în bătăliile pe care le duceți de când vă știm pentru un mediu curat și împotriva hoților de păduri. Nu vă lăsați!
  N-am să înțeleg niciodată cum de n-a mai fost „loc” în Senat pentru un om ca d-voastră. Mare păcat.

 5. Să înțeleg că avem cu toții o speranță ? Sa înțeleg că vom lăsa ceva de tăiat și urmașilor? Felicitări !

 6. „Șeful Direcției Silvice Mureș, Ilie Covrig, pedepsit financiar după ce a acuzat presiuni politice pentru schimbarea sa, contestă sancțiunea în instanță.
  ianuarie 7, 2021.
  ÎMPOTRIVA SISTEMULUI. Directorul Direcției Silvice Mureș, Ilie Covrig, a dat în judecată Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, după ce a fost sancționat financiar în urma unei culpe administrative de care susține că nu poate fi făcut vinovat. Covrig cere în instanța de contecios-administrativ anularea sancțiunii administrative, dosarul fiind înregistrat pe rolul instanței în 6 ianuarie 2021.
  O paranteză pe post de lecitină pentru cei care e posibil să fi uitat: Covrig este cel care, într-o producție media a Recorder, a acuzat presiuni politice pentru schimbarea sa din funcție pentru că nu a dus bani la partid, presiuni care au început în ianuarie 2019, în timpul guvernării PSD, și au continuat până în prezent, în timpul guvernării PNL.
  Și o subliniere, aparent fără legătură cu subiectul: Covrig, sancționat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este membru în Consiliul Științific Consultativ al Regiei Naționale a Pădurilor.
  Ce este acuzat că a făcut.
  “Sancțiunea mi-a fost comunicată în 10 decembrie 2020 și a fost emisă, în urma unui control anterior al Regiei Naționale, în baza unei erori făcute de un angajat de la Serviciul de Resurse Umane. Practic, am angajat un tânăr absolvent pe perioadă determinată la Ocolul Silvic Sovata – pentru că titularul postului respectiv era indisponibil. Când titularul a revenit pe post, l-am trimis pe tânăr de la Sovata la un alt ocol, unde, tot așa, titularul era indisponibil.
  Cei de la Regie au spus că mutarea a fost făcută eronat – în document era înscrisă detașare și trebuia înscrisă prelungire pe perioadă determinată. Mi-au propus avertisment, dar m-am opus știind că nu sunt vinovat și atunci mi-au mai pus (n.red., în raportul de constatare) încă ceva similar, ce se întâmplase în urmă cu 4-5 ani, și mi-au dat o sancțiune de 10% din salariu și tăierea indemnizației de conducere timp de o lună”, a declarat, pentru msnews, directorul Direcției Silvice Mureș, Ilie Covrig.
  Covrig spune că inițial nu a vrut să conteste sancțiunea, dar susține că are informații despre scenariul urmărit pentru îndepărtarea sa din funcția de director al Direcției Silvice Mureș, pe care a câștigat-o prin concurs din iulie 2012.
  “Ideea e că vor merge în cascadă, în baza acestei sancțiuni fiind vizată, ca pas următor, retrogradarea mea din funcție.
  De altfel, în 19 ianuarie 2021 sunt convocat la sediul Romsilva, la Comisia de Disciplină… De aceea am contestat, nu doar pentru că sancțiunea e nedreaptă și nelegală, nefiind o culpă care mi se poate imputa și, oricum, fiind o culpă minoră, care a fost îndreptată (s-a făcut o revenire la actul detașării respectivului angajat și s-a înscris corectarea solicitată, de prelungire a angajării pe perioadă determinată)”, a mai precizat șeful silvicilor mureșeni.
  Toți îl vor plecat.
  Presiunile politice asupra lui Covrig au devenit publice în iulie 2020, când deputatul USR Mihai Goţiu a devoalat că “Ludovic Orban i-a cerut șefului RNP Romsilva să scape de singurul director de direcție silvică din țară” care l-a însoțit “într-o documentare pe teren a practicilor Mafiei Pădurilor, la doar 2 zile după documentarea tăierilor ilegale din Munții Gurghiu”.
  Goțiu spunea atunci că șeful Romsilva i-a dat un ultimatum lui Covrig: “ori acceptă detașarea (la Buzău sau la OS Sovata), ori va fi destituit”.
  La acea vreme, Goțiu mai spunea că supărarea peneliștilor pe șeful Direcției Silvice Mureș e cauzată și de faptul că “nu a dat curs solicitării de a lăsa cale liberă pentru preluarea a două fonduri de vânătoare gestionată de Romsilva de către o asociație de vânătoare privată, controlată de Mircea Todoran, membru în Biroul Județean PNL Mureș”.
  În octombrie 2020, jurnaliștii de la Recorder au făcut un amplu material video, în care Covrig acuză presiuni politice pentru schimbarea sa din funcție, care au început în ianuarie 2019, în timpul guvernării PSD („Mi-a spus franc: tu nu aduci bani la partid și prin urmare vor o altă variantă. Într-o discuție cu secretarul de stat de la acea vreme mi s-a spus că eu am o problemă cu factorul politic local și că nu mai suporta amânare. Și că dacă nu o să plec o să se lase cu acțiuni care or să dea rău.”).
  Presiunile politice pentru înlăturarea de la Direcția Silvică Mureș au continuat și după ce PNL a preluat guvernarea („Pe la începutul lunii mai 2020 am fost chemat la Direcția Silvică și mi s-a pus în vedere să demisionez că așa își dorește ministrul mediului Costel Alexe.”).
  Pentru că a refuzat, în august 2020, ministrul Mediului Costel Alexe (acum acuzat de DNA de luare de mită de la combinatul din Galați) a trimis Corpul de control în verificări, susținând apoi că din cauza managementului defectuos al lui Covrig a fost cauzat un prejudiciu de 2 milioane de lei și că va înainta dosarul către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
  Ilie Covrig (54 de ani) este absolvent al Facultății de Silvicultură şi Exploatări Forestiere Braşov a Universității Transilvania Braşov (1990), al studiilor postuniversitare de master în Managementul Sectorului Public (la Universitatea Politehnică Timișoara – 2008). Este doctor în silvicultură și conferențiar la departamentul Silvicultură al Facultății de Horticultură a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

  • Toate se leagă, așadar. Interese uriașe, până în vârful statului. Greu de ucis, Mafia pădurilor. Mulțumim, lili!

  • Jos pălăria pentru documentare!

  • Credeti ca s-a schimbat ceva prin plecarea PSD si venirea maretei aliante?!
   Nici vorba!
   „INREGISTRARE Audio incredibilă: Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL.
   06 Ian. 2021.
   Antena 3 a difuzat, miercuri, o înregistrare-bombă care demonstrează Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL.
   În înregistrare se aude cum Directorul unei instituții vorbește despre cum venea cu șpaga la București.
   Cel care cere șpagă, în numele sistemului este Nicolae Chirana, directorul liberal al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași.
   Acesta ocupă acest post de la jumătatea lunii martie a anului 2013.
   La data numirii sale, era președintele Organizației de tineret din cadrul structurii călărășene a Partidului Național Liberal, precizează Marin Badea, cel care a făcut publică înregistrarea.
   ‘Trebuie să ma achit față de o terță persoană’

   “…Revenind la lucruri serioase: vedem cum trebuie să rezolvăm problema, că trebuie să o aducem în normalitate oarecum. Pentru că și eu sunt interesat foarte mult ca treaba să meargă bine și la voi pentru că instituția trebuie să beneficieze de serviciile voastre foarte ok. Pe de altă parte, neoficial acum, am vorbit cu Angelica și eu v-am rugat să vorbească cu toată lumea despre o problemă pe care eu trebuie să mă achit, în fiecare lună, la o terță persoană.

   Sunt niște lucruri care sunt neoficiale. Și ea o să vă explice mai departe, nu pot să vorbesc aici, da? Și cu nesupărare, cu supărare, trebuiesc rezolvate. Eu vreau să am discuția asta cu voi ca să vă spun lucrurile cum stau: că în anumite proiecte, există anumite interese. Da? Mai neoficial. Și unele lucruri se fac pe înțelegere. Da? Și eu, ca să iau locurile astea, am negociat cu cineva.

   ‘Trebuie să dau înapoi ceva. Da? Deci nu vreau să existe supărare’

   În schimb, trebuie să dau înapoi ceva. Da? Deci nu vreau să existe supărare, nu vreau să existe absolut nimic, dacă aveți ceva de spus, spuneți aici și eu vă înțeleg pe toată lumea. Dar, la rândul meu, trebuie să mă înțeleg și eu cu omul respectiv care a decis chestia asta. Și trebuie, ca orice persoană, în România, cum să spun? Ca să-mi perpetuez relația. Da? Pentru că n-au apărut din senin posturile astea ale voastre și nici proiectul ăsta. Și fiecare, acuma, cere, c-așa este!
   Nu am făcut în viața mea așa ceva și nu îmi convine. Altfel nu reușești. Asta-i România!’

   Deci, vă spun, nu-i pentru mine, clar, nu-mi permit să fac așa ceva, dar oamenii ăia n-au simțul măsurii. Și mă contabilizează: ia să vedem luna asta ce ai făcut? Ați înțeles?… D-aia am vrut să vă chem pe toți, să discutăm față în față, să ajungem la o înțelegere. Pentru că nici mie nu-mi convine, nu am făcut în viața mea așa ceva și nu îmi convine.

   Dar am intrat în sistem, dintr-o anumită postură, și trebuie ca sistemul ăla, fiind așa nenorocit, să intri în el. Altfel nu reușești. Asta-i România!”, a spus Nicolae Chirana.

   În înregistrare, este pomenit și numele directoarei de la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași, Alina Ruxandra Prică.
   Aceasta a candidat, în cursul lunii trecute, pe listele județului Călărași ale Partidului Național Liberal, la un post de deputat. “Eu nu am făcut și nu fac așa ceva. Sincer vă spun, nu am nici o treabă. ”

   “Nici eu nu am loc de întors. Nu am loc de întors absolut deloc. În voi am avut încredere. Cu ceilalți o să vorbesc separat. Deci nu vreau să existe discuții, să plecați d-aici și să apară nu știu ce. Tot ce rămâne, rămăne aici, vă spun foarte frumos. Vă mai lăsăm: o lună nu puteți, compensați următoarea! Nici mie nu-mi convine să fac lucrurile astea. Dar și eu, la rândul meu, sunt preat de alții. C-așa este!”

   Valoarea șpăgilor cerute este de 10 la sută. Discuția este între directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, Nicolae Chirana, și mai mulți participanți la cursuri de formare profesională, derulate cu fonduri aparținând Uniunii Europene.

   Dar mie mi se pare mult. Și lunar. Cât e?
   Vă spune Angelica.
   Cum am spus, 10 la sută.
   10 la sută… hm… Una din ratele mele la bancă!

   Aproape 10 milioane de euro au fost distribuiți, de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, drept subvenții, în baza Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, la nivelul județului Călărași, în ultimii 5 ani. Beneficiare sunt câteva zeci de firme. Un astfel de caz, cu o firmă rulată dintr-un acționariat în altul și cu preluarea angajaților de la o firmă la alta, a fost reprezentat de ceea ce s-a numit Afacerea Eliza.
   Prin AJOFM Călărași, unui boschetar, din comuna Stâlpu, județul Buzău, poreclit Cartoafă, prezentat drept proprietare de fabrică de confecții, i s-a dat suma de 750.000 de euro, în baza Legii 76/2002.
   Adevărații beneficiari ai acestui tun s-au făcut nevăzuți.
   Contactat de publicația noastră(A3), Nicolae Chirana nu a vrut să clarifice situația. “Nu am nimic de declarat”, ne-a spus acesta. „

  • @lili: pune si link-urile (intr-un post separat, ca astea cu linkuri apar mult mai tarziu) si … redactia trebuie sa-ti mai dea inca o bere. 🙂

  • @Sanitarul: Gasiti articolul pe Site-ul Antena 3, cu Titlul: „INREGISTRARE Audio incredibilă: Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL.”
   Articolul e din 6 Ianuarie 2021, gasiti usor folosind direct pe GOOGLE: Titlul articolului si Antena3!
   Nu mai pun link-uri, de regula nu trec si trebuie sa revin cu postarile…

  • @Sanitarul: Am uitat sa scriu: postarea lui Marin Badea e mult mai lunga, merita citit tot Articolul!
   Gasiti pe Site-ul Antenei 3 folosind Titlul, cum am scris mai sus!!!

 7. In mod normal as fi de acord cu asta, daca n-ar fi un apucat. S-a abtinut de la votarea finantarii A8 din cauza periclitarii nu-s’ caror broaste mici de pe malul Prutului. Ba, fa-ti o ierarhie, tii un sfert de tara in standby ca sa nu deranjezi broasca mica cu urechi galbene ? Daca ar fi fost dupa tine, nici Anglia nu mai facea revolutia industriala in sec 19.
  In orice caz, la cum arata, pare a baga zilnic ceva usor, de seara, cate trei cefe la gratar. Ba, mai da o pauza porcilor, ca e oameni si ei ! Protejezi broasca mica, da’ porcu’ n-are si el drepturi ?

  • Tu mai lucrează la ecuația cu frecventele și spin-ul pentru initierea transporturilor intergalactice. Lasă specialiștilor de la operațional bălăriile de pe autostrăzile rumane.

  • Verde cacaniu (cacaniu ca ce ai in cap), autostrazile taie in carne vie, traseul lor trebuie ales cu cea mai mare atentie. Peste tot in lume specialistii considera autostrazile ca fiind dezastre ecologice. Pune mana pe carte, ca nu doare.

  • Voi astia cu mintea ingusta, asfaltofilii care nu se pot deplasa fara autostrazi, ar trebui sa stiti ca, chiar daca nu v-a trecut prin mintile inguste, si existenta voastra depinde de protectia naturii. Protectia naturii este infinit mai importanta decat domeniul stupid numit transporturi. Si oricum, acel domeniu stupid este orientat in Europa spre tranportul feroviar si multimodal, in niciun caz spre autostrazi.

 8. Aici ajungem daca coruptia nu e pedepsita dur. Fara paduri, fara educatie si sanatate de calitate,fara , fara,fara…

  Confiscarea averilor ilicite si un nou cod penal care sa vina cu pedepse reale in locul glumelor de acum !

 9. Cu toate dovezile din lume se va da maxim o sentinta cu supendare unui frairr. Statul mafiot nu da 2 bani pe noi

 10. Dosarele Bechtel, Microsoft, Motorola nu au nicio legatura cu Occidentul. Cheresteaua urmarita de Gotiu era furata de Dughin.

 11. Laudatul Mihai Gotiu( poate pe merit) isi vede visul cu ochii:va fi numit secretar de stat la Ministerul Mediului Are toate conditiile sa faca treaba .Succes! Doamna Lili sper sa-i tineti pumnii!

 12. ! lili

  felicitari pentru material!

 13. Când o să ajungă DNA să ia din urmă toți miniștrii mediului, primminiștrii, șefii romsilva la întrebări poate se va schimba ceva. Și ceva firme austriece.

 14. Socant e INTERVIUL dat la RECORDER.ro de Directorul Directiei Silvice Mures, Ilie Covrig, uite inregistrarea de 16 Minute:
  Digi 24: „Șeful Direcției Silvice Mureș face acuzații: „Mi s-a reproșat că nu aduc bani la partid”
  27.10.2020.
  Acuzații grave făcute de Ilie Covrig, șeful Direcției Silvice din Mureș și fost secretar de stat în Ministerul Mediului.
  Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Recorder, acesta vorbește despre cum funcțiile cheie din silvicultură sunt controlate politic, iar celor care ar trebui să protejeze pădurile li se cere să colecteze bani pentru partide de la firmele de exploatare a lemnului.
  În replică, Ministerul Mediului anunță că va trimite la Parchet raportul Corpului de Control care a găsit mai multe nereguli chiar la instituția condusă de acesta.(Minsitrul mediului era Costel Alexe-PNL, azi ACUZAT de DNA in mai multe Dosare!).
  Fost secretar de stat în Ministerului Mediului timp de șapte luni în Guvernul Dăncilă, Ilie Covrig este șeful Direcției Silvice Mureș, care administrează peste 181.000 de hectare.
  Este o funcție pe care a câștigat-o prin concurs și pe care o ocupă din iulie 2012.

  Într-un interviu pentru publicația Recorder acesta acuză presiuni politice pentru schimbarea sa din funcție, care au început în ianuarie 2019, în timpul guvernării PSD.

  Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice Mureș: „Mi-a spus franc: tu nu aduci bani la partid și prin urmare vor o altă variantă. Într-o discuție cu secretarul de stat de la acea vreme mi s-a spus că eu am o problemă cu factorul politic local și că nu mai suporta amânare. Și că dacă nu o să plec o să se lase cu acțiuni care or să dea rău.”

  În februarie 2019, Ioan Deneș, ministrul Mediului de la acea vreme, făcea o vizită inopinată la ocolul silvic Târgu Mureș, aflat în subordinea lui Ilie Covrig și anunța că a descoperit o serie de nereguli. Controlul nu s-a soldat, însă, cu schimbarea din funcție a acestuia.

  Presiunile politice pentru înlăturarea de la Direcția Silvică Mureș au continuat și după ce liberalii au preluat puterea.
  Acest lucru reiese și dintr-o convorbire pe care acesta a avut-o cu directorul interimar al Romsilva, Codruț Bilea, și pe care jurnaliștii de la Recorder au făcut-o publică.
  Codruț Bilea, directorul interimar Romsilva: „Măi drăguțule, trimite-mi și mie un accept din ăla pe 60 de zile. Ca să scap și eu de idioții ăștia de pe capul meu de aicea.”
  Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice Mureș: „Codruț, eu te cred.”
  Codruț Bilea, directorul interimar Romsilva: „Ăștia sunt oamenii politici, nu ai ce le face.”
  Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice Mureș: „Undeva pe la începutul lunii mai am fost chemat la direcția silvică și mi s-a pus în vedere să demisionez că așa își dorește ministrul mediului Costel Alexe.”
  În luna august, Corpul de control al Ministrului Mediului a fost trimis să verifice fix direcția condusă de Ilie Covrig, iar în urmă cu două săptămâni ministerul prezenta pe pagina sa de Facebook rezultatele acestui control: un prejudiciu adus statului de 2 milioane de lei și peste 6 mii de metri cubi de lemn tăiați ilegal.
  Instituția condusă de Costel Alexe îl acuza pe Ilie Covrig de management defectuos.
  Ministerul Mediului anunță că dosarul în care este implicat numele directorului Direcției Silvice Mureș, Ilie Covrig, va fi înaintat până la sfârșitul acestei săptămâni către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.”

  Nu pun link-ul, gasiti usor pe GOOGLE: puneti Titlul articolului si Digi 24.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.