G4Media.ro

Fostul ministru al Muncii: Violeta Alexandru încearcă să își preconstituie probe pentru…

Fostul ministru al Muncii: Violeta Alexandru încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT. Dacă erau așa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, spune că „PNL e pornit să dea, rapid, tunuri”, iar „noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT” și „inventează că sistemele informatice ar fi dezastru”.

„Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd. Altfel, fiecare angajator plătește salariile angajaților săi, nu Ministerul Muncii, deci nu știu ce soft de salarii a văzut doamna Alexandru”, mai scris Budăi pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Muncii precizează că aplicațiile și programele IT de la Șomaj și Casa de Pensii sunt achiziționate în 2011, respectiv 2015 și perfecționate constant, la fiecare modificare a legislației, pentru că, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221.

„Cât despre faptul că doamna Alexandru se crede «homeless», procedura de închiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este în derulare, după ce proprietarul clădirii, Ministerul de Interne, a anunțat, lucru valabil și în cazul sediului Ministerului Sănătății, că renovează clădirea pe fonduri europene. Să finalizeze procedura și va avea sediu. Sau să facă alta”, mai scrie Marius Budăi.

„Aflați dragi colegi de la PDL-PNL că nu este chiar așa de simplu să fii la guvernare? Eu cred ca adevărații profesioniști atunci cand întâmpină greutăți, caută soluții, rezolvă și merg mai departe, nu se vaită pe la TV”, comentează Budăi.

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, joi, la conferința de presă de preluare a mandatului, că Ministerul Muncii se află în situația în care trebuie să evacueze sediul în care funcționează în mai puțin de 60 de zile. Ea a mai spus că va opri concursurile pentru diferite posturi aflate în derulare și că sunt probleme cu softurile din structurile ministerului, precizând că, la Casa de Pensii, calculul și modul de lucru s-au oprit undeva la anii 60 (detalii aici).

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Nu mai conteaza ce cred PSDistii, ei sunt trecutul.

 2. deci nu ar trebui sa se planga PDL-PNL, ca dupa aia sa zica PSD ca din cauza ca nu a fost nici o critica, inseamna ca au lasat lucrurile cum trebuie ?!
  dar PSDistul trebuie sa scrie dragi PDL-PNL-PSD ca snt toti la fel

 3. Vezi că te strânge costumul!
  Vrem sa uităm de PSD.

 4. Contractele… tot la S. Ghita ? Sau la alt Ghita ?

 5. Nerusinatul de Budai. Nu aveti personal la Casele de pensii, nu stiu ce calculatoare si softuri aveti. Dar cum este posibil ca o cerere de recalculare a pensiei depusa in Februarie 2019 sa nu fie rezolvata pana in Septembrie, si atunci cu chiu cu vai, dupa audienta la director (cineva m-a instruit ca numai asa se lucreaza, daca ceri audienta iti rezolva cererea ca sa aiba directorul ce arata, altfel nu exista termene).

 6. …..pleacă ai nostri , vin ai nostri ,noi rămânem tot ce prostii!
  fără PSD , PNL ..etc
  o curățare umană si logistica era necesară.
  decateori cardul de sanatate nu a funcționat cu sau fără voia unora sau altora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.