G4Media.ro

Fostul manager al Spitalului Filantropia, despre demiterea sa de către Nicușor Dan:…

Fostul manager al Spitalului Filantropia, despre demiterea sa de către Nicușor Dan: Atribuțiile mele încetaseră de drept/ Nici până la această dată nu mi-a fost adus la cunoștință raportul Corpului de Control

Dan Ștefan Sîmpălean, fostul manager al Spitalului Filantropia din București, spune că mandatul său încetase de drept în data de 12 decembrie, înainte ca primarul Capitalei, Nicușor Dan, să îl demită din funcție.

De asemenea, Sîmpălean afirmă într-o postare pe Facebook, marți dimineață, că acuzațiile referitoare la neregulile găsite de Curtea de Conturi sunt nefondate, fiindcă ele au fost rezolvate în timpul controlului realizat, și că raportul Corpului de Control al Primăriei nu i-a fost adus la cunoștință până la această dată:

„Referitor la afirmatiile aparute in spatiul public incepand cu data de 17.12.2020 referitor la demiterea mea din functia de Manager al Spitalului Clinic Filantropia Bucuresti, pentru o corecta informare, doresc sa fac urmatoarele precizari, considerand ca domnul primar a fost gresit informat, posibil semnificativ, influentat de cantitatea mare de informatii, rapoarte, analize detaliate. Astfel:
1. Mandatul meu de Manager al Spitalului Clinic Filantropia a incetat de drept in data de 12.12.2020, iar in data de 18.12.2020 am primit Dispozitia Primarului General al Municipiului Bucuresti prin care am fost numit manager al spitalului pentru perioada 12-17.12.2020. Atributiile mele incetasera de drept!
2. Referitor la acuzatiile aduse privind neregulile din raportul Curtii de Conturi a Romaniei (transmis personal domnului Primar in data de 09.12.2020), consider a fi nefondate deoarece concluziile acestora au fost remediate pe parcursul controlului!! Analiza acestora pertinenta sustin necesitatea continuarii eforturilor de schimbare initiate si imbunatatire continua.
3. Referitor la raportul Corpului de Control al Primarului, mentionez ca nici pana la aceasta data nu mi a fost adus la cunostiinta!!”, a scris Dan Ștefan Sîmpălean pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe 17 decembrie că l-a demis din funcția de manager al Spitalului Filantropia București pe Dan Ștefan Sîmpălean, potrivit unui comunicat de presă al municipalității. Edilul Bucureștiului și-a motivat decizia prin neregulile constatate de Curtea de Conturi și de Corpul de Control al Primarului General.

Sîmpălean fusese numit manager în iunie 2019 de fostul primar general, Gabriela Firea.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Neregulile din raportul Curtii de Conturi au fost rezolvate inainte chiar sa apara! Ce nereguli?.. Erau doar niste ganduri razlete.

  2. Nicușor se tine de răfuieli, în loc sa se ocupe de problema lipsei căldurii în caloriferele din apartamentele bucureștenilor.
    Dar ce ii pasa lui ca cine nu moare de covid, moare de frig… .. Din 2012 lupta cu ardoare sa fie primar, ca să extermine populația Capitalei.

    • Daca te duci la medic cu cancer terminal, e un doctor prost că nu te vindeca? Doctorii de până acum știau de cancer, doar nu au spus că nu voiau să fie problema lor, dar cancerul a avansat, simptomele au apărut și acum e deja foarte târziu. Pentru moment trebuie tratate simptomele.

  3. Va multumeac ca m ati ales.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.