G4Media.ro

Fostul director al CFR Timișoara a fost trimis în judecată de DNA…

Foto: Inquam Photos/ Liviu Florin Albei

Fostul director al CFR Timișoara a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi primit mită pentru urgentarea plății unei facturi dintr-un contract cu bani publici

Florin Blăgăilă, fost director al CFR Călători Timişoara, a fost trimis în judecată de DNA pentru corupţie, fiind acuzat că a primit mită pentru a urgenta plata unei facturi în cadrul derulării unui contract din bani publici.

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată un om de afaceri, acuzat că l-a mituit pe directorul de la CFR, şi fiul omului de afaceri, cel care a intermediat mita.

Potrivit unui comunicat al DNA, la data de 17 martie 2022, Florin Blăgăilă, la acea vreme director la Sucursala Regionala Timişoara din cadrul Societăţii Naţionale „CFR Călători” SA, ar fi primit de la omul de afaceri suma de 1.500 de lei pentru a urgenta achitarea unei facturi (în valoare de 33.724 lei), emisă de societatea acestuia din urmă, în contextul unui contract încheiat cu CFR Călători, ce avea ca obiect „reparaţii şi întreţinere clădiri-lot Deva”.

Suma remisă cu titlu de mită ar fi fost pusă la dispoziţia omului de afaceri de către fiul său.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiş cu propunere de a se menţine măsura controlului judiciar dispusă în cazul omului de afaceri.

sursa: Agerpres.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ha! Foarte tare…nu ar trebui trimisi in judecata si alti directori care platesc facturile a doua zi dupa ce au fost emise, iar altele si-au depasit scadenta cu 2-3 luni?

  2. WoW, a primit 1500 de lei. DNA-ul a trecut la „marile” dosare de corupție. Așteptăm dosarele cu mita de 2 lei pe care a lăsat-o un client Mega Image vânzătoarei care a mai deschis încă o casă și a preluat un client care era al 10-lea la număr la o altă coadă. Penibil…

  3. DNA nu ne-a mai zis de mult HighScore-urile … Daca nu-s 1 trilion $ minim, cine minte, altcineva se ascunde … Candva colaborau ilegal cu SRI, dar ce se fac cand au de anchetat SRI ?

    Se stinge PC-ul Subit.