G4Media.ro

Fostul baron PSD de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, achitat definitiv într-un dosar…

Sursa: debrăila.ro

Fostul baron PSD de Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, achitat definitiv într-un dosar de corupție din 2014

Curtea de Apel Galați a pronunțat, joi, sentința definitivă în dosarul de corupție care l-a detronat pe fostul baron Gheorghe Bunea Stancu de la șefia Consiliului Județean Brăila în 2014. Judecătorii gălățeni au menținut dispozițiile pronunțate de Tribunalul Vrancea pe 7 aprilie 2020. Astfel, Gheorghe Bunea Stancu și ceilalți inculpați au fost achitați, transmite publicația DeBraila.ro.

Dosarul datează din 2014, când procurorii DNA Galați l-au trimis în judecată pe Bunea Stancu, alături de alți 17 inculpați. În august 2014, Bunea Stancu fusese reținut de DNA și apoi arestat preventiv.

Curtea de Apel Galați a respins definitiv și cererile DNA de confiscare specială și ridicarea măsura sechestrului asigurator de pe bunurile mobile și imobile ale unora dintre inculpați, printre care si fostul baron.

DNA l-a acuzat pe Bunea Stancu că ar fi acordat contracte considerate preferenţiale unor companii, finanțate de la bugetul Consiliului Județean.

Context. Pe 22 august 2019, Gheorghe Bunea Stancu a fost eliberat din penitenciar după ce a ispășit doar 55 de zile din pedeapsa definitivă la închisoare într-un alt dosar. Fostul baron PSD a executat mai putin de doua luni de inchisoare din pedeapsa de 3 ani si 8 luni, condamnare pronuntata de Tribunalul Vrancea pentru conflict de interese.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. Ar fi normal ca procurorul DNA să își piardă slujba! Știm cu toții mizeria de la DNA patronată de Kovesi. Nu înțeleg de ce nu răspunde nimeni!

    • Nu, nu stim cu totii. Ne poti da mai multe detalii? Dar nu alea de la A3 sau RTV. Unele mai oficiale. Dar pe astea de acum le stii? Mai exista DNA? Dar pe alea cu salariile, pensiile speciale si imunitatea judecatorilor le stii? Stii ceva despre Omerta?

    • Mircea e sclavete PSD și dă vina pe DNA, când PSD a măcelărit legile justiției când era Dragnea, iar PNL a continuat opera de interlopizare a țării.

    • Am văzut ce făcea DNA-ul pe vremea lui Kovesi. Dosare trucate și înregistrări ilegale. Cele mai mari salarii la DNA sunt, cele mai mari pensii tot acolo dar răspundere ….. DNA ar trebui desființat și reînființat cu procurori care nu au prins vremurile în care conducea Kovesi!

    • Cine îi dă lu ăsta anii înapoi? Înțeleg că USR-iștii au creierul năclăit de propagandă neo-marxistă. Dacă întrebi ce legii a „măcelărit” dau din colț în colț că ei vorbesc doar în lozinci. Nu uitați! Ministrul USR al justiției a fost avocatul lui Mazăre! Atât!

    • Justitia bolșevică a mai făcut un pas 😂
      Dormiți liniștiți, gașca de banditi bolșevici PCR-USL, veghează ! 🤣🤣🤣

  2. Măriţi pensiile speciale de urgenţă! Aplauze!

  3. DNA= o cloacă de procurori corupți! Desființarea DNA de urgență și încadrarea unor procurori exclusiv pe bază de concurs!

  4. Nu știu cine e Bunea dar știu că într-o democrație orice cetățean are drepturi! Numai comuniștii spuneau că ești vinovat până dovedești că nu ești! Comuniștii și cu USR-iștii!

  5. Au făcut ei ce au făcut judecătorii și au trecut 8 ani. Și se mai vorbește de ura dintre gălățeni și brăileni.

  6. Va urez sa ajungeti la judecata cu unul care are intrare la judecator sa va scoata ifosele din sfeclelele care le purtati pe post de capac la gat……

  7. Pensii speciale.

  8. unde duce Romania , incultura ..

    🙂