G4Media.ro

Foști actori din „James Bond” se raliază în sprijinul lui Aaron Taylor-Johnson…

Foto: Wikipedia

Foști actori din „James Bond” se raliază în sprijinul lui Aaron Taylor-Johnson pregătit pentru rolul 007, după apelurile la boicotarea filmului

Din cauza originii sale evreiești, a izbucnit o controversă în legătură cu zvonul că Aaron Taylor-Johnson va fi distribuit în rolul lui James Bond. Fanii sunt împărțiți în ceea ce privește apelurile la boicot, relatează Jerusalem Post.

Posibila preluare a mantiei lui James Bond de către Taylor-Johnson a stârnit un sprijin entuziast, în special din partea lui Pierce Brosnan, un fost ”007” foarte iubit. Brosnan, care a păstrat rolul iconic în anii ’90 și la începutul anilor 2000, și-a exprimat public sprijinul pentru Taylor-Johnson, subliniind măiestria actorului și importanța continuării moștenirii Bond cu o figură nouă, dar capabilă.

În timpul promovării în cadrul emisiunii The Ray D’Arcy Show de la RTÉ Radio 1 din Irlanda, Brosnan a lăudat „talentul”, „priceperea” și „carisma” lui Taylor-Johnson ca atribute esențiale care se aliniază cu personajul Bond. După ce au lucrat împreună în drama emoționantă „The Greatest”, Brosnan are o viziune directă asupra capacităților lui Taylor-Johnson ca actor și ca potențial spion extraordinar.

Zvonurile privind distribuția lui Taylor-Johnson au fost esențiale pentru franciza James Bond, în timp ce producătorii căutau să navigheze în era post-Daniel Craig. Având în vedere că seria este cunoscută pentru adaptabilitatea și evoluția sa în pas cu peisajele globale în schimbare și cu așteptările publicului, alegerea următorului Bond are o greutate dincolo de simpla distribuire; aceasta semnalează direcția viitoare a francizei.

Brosnan l-a sfătuit pe Taylor-Johnson: „Fii îndrăzneț. Mergi acolo. Distracție plăcută”. George Lazenby, un alt fost Bond, a împărtășit acest sentiment, remarcând capacitatea lui Taylor-Johnson de a face față cerințelor fizice ale rolului și farmecul iconic necesar pentru a cuceri publicul din întreaga lume.

În ceea ce-l privește, Taylor-Johnson a păstrat o tăcere demnă pe acest subiect, concentrându-se pe proiectele sale actuale în timp ce zvonurile se învârt. Munca sa variată, care include performanțe remarcabile în Kick-Ass, Tenet și Avengers din MCU: Age of Ultron, a prezentat un caz convingător pentru capacitatea sa de a aborda rolul multifațetat al lui James Bond.

La începutul acestei săptămâni, fanii lui James Bond au făcut apel la boicotarea francizei după ce rolul principal ar fi fost oferit actorului evreu Aaron Taylor-Johnson. Folosind hashtag-ul #BoycottJamesBond pe X, utilizatorii au evidențiat originile evreiești ale lui Taylor-Johnson și au protestat față de această alegere.

Deputatul israelian Danny Danon a comentat boicotul de pe X, spunând: „Aaron Taylor-Johnson ar fi un James Bond grozav”. Un cont proeminent al Dr. Anastasia Maria Loupis a scris către cei 1,2 milioane de urmăritori ai săi: „James Bond a fost ales. Aaron Taylor Johnson. ȘI este evreu”. Un alt utilizator, Sam Parker, a spus: „Este o nebunie cât de mare este raza lor de acțiune. #BoycottJamesBond.”

Un comentariu la postare scria: „Încercăm să curățăm imaginea Mossadului. Sau James va conduce o rețea internațională de trafic sexual cu copii de data asta, ca în lumea reală????”. Săptămâna trecută, o sursă a declarat pentru The Sun: „Bond este slujba lui Aaron, dacă dorește să o accepte. Oferta oficială este pe masă și așteaptă să primească un răspuns”.

Taylor-Johnson ar fi declarat în legătură cu rolul: „Mi se pare fermecător și minunat că oamenii mă văd în acest rol. Îl iau ca pe un mare compliment”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...