G4Media.ro

Fost senator PNL, acuzat că s-a branșat ilegal la curent / Cătălin…

Sursa Foto: Facebook / Cătălin Boboc

Fost senator PNL, acuzat că s-a branșat ilegal la curent / Cătălin Boboc: Am toate documentele în regulă

Un angajat din cadrul S.D.E.E Muntenia Nord- Sucursala Brăila, a sesizat, marți, ofițerul de serviciu al Politiei Municipiului Brăila cu privire la faptul că în urma unor verificări, efectuate pe raza municipiului, ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune, informează un comunicat al poliției. Potrivit unor surse G4Media.ro, sesizarea vizează o adresă unde locuiește fostul senator PNL, Cătălin Boboc.

Contactat de G4Media, Boboc a declarat că n-a primit nici o înștiințare de la poliție și că nu se pune problema unu contor branșat ilegal. ”Am toate documentele în regulă”, a declarat Boboc, care a pus sesizarea pe seama unor rivalități interne din partid. Boboc a postat pe Facebook un mesaj în care sugerează acest lucru.

UPDATE 15.03 Cătălin Boboc a revenit ulterior cu o postare pe Facebook, în care publică avizul de racordarea de la Electrica și susține că sesizarea este rezultatul rivalităților interne din partid.

”Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt! Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, scrie Boboc pe Facebook.

Potrivit Antena 3, avizul este din 2007 iar valabilitatea documentului expiră după un an. Întrebat dacă pe lângă aviz deține și un contract încheiat cu Electrica, Boboc a spus că va prezenta și acest document.

Potrivit Pro Brăila, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar la adresa indicată nu au fost identificate persoane, în continuare efectuându-se cercetări în vederea identificării proprietarilor imobilului și stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Conform unor surse citate de Pro Brăila,  imobilul, situat pe strada Dianei din municipiul Brăila, ar aparține fostului secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Cătălin Boboc, fost senator în perioada 2012-2016 și fost președinte al PNL Brăila. Potrivit surselor G4Media.ro, polițiștii ar fi trimis adresă la primărie pentru a verifica dacă fostul senator are doar domiciliul trecut în adresă sau este și proprietarul clădirii.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, conform Legii nr. 123/2012 a energiei electrice și gazelor naturale.” au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. În titlu e scris greșit! Corect e „docomentili“ :)))))

  2. – Frăţie, deci dacă nu furi eşti cel mai fraier, mâncaţeaş! Nouă aici la partid ne place bărbaţii adevăraţi cu sângen-istalaţie! Şi curent în istalaţie că s-a scumpit tare!

  3. Politia a inteles gresit, domnul trimite curent in retea, ca in bancul cu radio erevan …

  4. Sa ajunga PNL mai hotzi ca PSD

  5. E plina tara de hoti de curent si motorina.
    Multumim PSD si PNL pentru asemenea tara