G4Media.ro

Forumul Judecătorilor din România face un apel la toți magistrații, inclusiv cei…

Forumul Judecătorilor din România face un apel la toți magistrații, inclusiv cei pensionați, pentru a contribui cu donații în vederea achizionării de echipamente medicale necesare combaterii epidemiei de coronavirus

Forumul Judecătorilor din România face un apel la solidaritate către toți magistrații, inclusiv cei pensionați, în scopul de a contribui cu donații pentru achiziționarea materialelor necesare pentru prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, în special a testelor pentru depistarea acestui virus, se arată într-un comunicat al asociației.

Redăm mai jos textul apelului

”În contextul răspândirii extrem de rapide a infecțiilor cu noul coronavirus (COVID-19), în ultimele zile, în special în rândul cadrelor medicale din România care au intrat în contact direct cu persoane infectate cu COVID-19 și care nu fuseseră testate, fapt ce poate provoca o criză a personalului medical, din pricina măsurilor de carantină care se vor lua pentru prevenirea răspândirii virusului, Asociația Forumul Judecătorilor din România face un apel la solidaritate către toți colegii magistrați, inclusiv cei pensionați, în scopul de a contribui cu donații pentru achiziționarea materialelor necesare pentru prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, în special a testelor pentru depistarea acestui virus.

Înainte de a fi magistrați, suntem oameni, iar în aceste zile, în care toată țara este paralizată de această pandemie, trebuie să fim alături de cei care fac eforturi și sacrificii pentru sănătatea tuturor, expunându-se infectării cu COVID-19, din cauza contactului cu persoane netestate, pentru că fiecare zi în care nu sunt testați toți pacienții care intră în contact cu personalul medical va prelungi considerabil perioada de criză medicală în care ne aflăm.

Sănătatea reprezintă un înalt ideal social, spre împlinirea căruia se orientează eforturile ample ale tuturor popoarelor. Sintetizând conținutul acestui ideal într-o formă accesibilă și comună diferitelor națiuni și popoare, preambulul statutului Organizației Mondiale a Sănătății menționează următoarele: „A se bucura de cel mai înalt standard posibil de sănătate este unul dintre drepturile fundamentale ale fiecărei ființe umane, fără distincție de rasă, religie, convingeri politice, condiții economice și sociale.

Sănătatea tuturor popoarelor este fundamentală pentru obținerea păcii și securității și este dependentă de cooperarea deplină între indivizi și state.” Prin urmare, sănătatea reprezintă un deziderat universal și un drept fundamental al omului.

În măsura în care sănătatea este o valoare socială cu resurse inestimabile pentru colectivitate, necesitatea conservării și promovării ei trebuie să îi preocupe pe toți cei care sunt interesați de bunul mers al societății, în mod esențial și pe magistrați.

Pentru că prețuim sănătatea fiecărui om și pentru că ne dorim să fim alături de medici și personalul medical, vă propunem să efectuați donații mai mici sau mai mari în conturile Asociației ”Dăruiește Viață” deschise la ING Bank, sucursala București, IBAN (cont în lei) RO08 INGB 0000 9999 0317 5286 și IBAN (cont în euro) RO68 INGB 0000 9999 0471 5148, Dăruiește Viață, pentru a se obține rapid cel puțin o parte din suma necesară achiziționării testelor pentru depistarea COVID-19 și pentru distribuirea lor în spitale.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Distinsa doamna Savonea mai primeste diurna in vremurilea astea, cand probabil sta acasa ?

  • Genul asta de stire e dovada ca am platit taxe degeaba, am imbogatit PSDistii si atat.

 2. hahahahahah

  Vai …va multumesc pt acest articol. M-ati facut sa rad:)))))))))))))))

  Haz de necaz!

  • Adica „magistartii” care au distrus România si au fost principalli avocati ai hotilor si ciminalilor, nu? Alde Savnea,Dorneanu, Stan, Forea, Enache, Deiorga si toti ceilalti ticlosi ca si ei? De unde se vede ca nu sunt doar ticalosi, ci s NESIMTITI.

 3. Sinistrul cumulard tudorel nu da nimic ? Asta e ca fratii micula, doar ia!

 4. In loc de solicitarea de ”donatii”, mai bine CONFISCAREA RAPIDA A TUTUROR AVERILOR CE NU SE POT JUSTIFICA DE CATRE DETINATORI, INDIFERENT CINE ESTE PERSONAJUL SI DE UNDE ESTE EL.
  Daca Statul nu o face, sa o faca cetatenii organizati in militii populare !!!
  Haideti, succes !

 5. Fugiți ma, dracului, cu ipocrizia voastră!!

 6. Pot face donații dacă nu din salariile de sute de milioane și pensiile cele mai mari din Europa măcar din șpăgile de mii de euro pe care le iau!

  • militianul infectator, cumulard, mai primeste salariu de la primarie ? o ave si un spor, doua.
   ca asa e la astia, la nomenclaturisti.

 7. Emotinant ca din veniturile lor modeste de 3500 – 5000 euro/luna vor dona cam 100 euro.
  Donatia arata ca au inima mare si ca sunt si ei oameni inainte de a fi magistrati, adica indreptati la toate avantajele posibile, de neimaginat pentru un cetatean umil.

 8. Au fost rasplatiti de partid pentru serviciu credincios.
  Ganditi-va doar la procesele pe retrocedare.
  Proprietarii au incercat 20-30 de ani sa-si recupereze proprietatile. Cum au vandut drepturile litigioase comunistilor si securistilor, cum judecatori au rezolvat in secunda urmatoare.

 9. Ȋn stare de urgenţă nu se poate da un Ordin militar cu măsura OBLIGATORIE ca din pensile speciale ceea ce este peste valoarea pensiei calculată pentru cei care ȋntr-adevăr nu sunt deasupra legii să se realoce pentru bugetul necesar luptei ȋmpotriva pandemiei ?
  Donaţii voluntare din partea acestor hiene ? Uitaţi-vă la actualul sinistru avocat al poporului (?!}. Când lumea de bun simţ se pregătea pentru sosirea crizei preocuparea ei principale era asigurarea salariului de ȋnalt magistrat !

 10. +vedeti voi pe tudorel dor. deliorga e.t.c…..donand bani….tiriac parlamentari ,magistrati….toti jegosi scarbosi asta este elita tari……

 11. Alo ! Dar nu mai bine judecati corect dosarele de coruptie, inclusiv a acelor personaje care au dus sistemul de sanatate in aceasta stare ?
  Nobila initiativa dar eclipsata de coruptia care colcaie in voi, domnilor magistrati !

 12. Fac donatii sa nu se taie pensiile nesimtite speciale de 15000 EUR., sa zica lumea ca au dat si ei ceva . Asa este cand unii magistrati se inchina la bani vedeti ultima decizie a CCR , ca merge si pensia si salariul la stat !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.