G4Media.ro

Forțele ruse au lovit cu rachete mai multe instalații militare din nordul…

Sursa foto: Facebook / MoD Russia (Минобороны России)

Forțele ruse au lovit cu rachete mai multe instalații militare din nordul Ucrainei

Rachete rusești au lovit instalații militare din nordul Ucrainei, au declarat oficiali locali, potrivit Reuters, citată de The Guardian.

Vitaliy Bunechko, guvernatorul regiunii Zhytomyr din nordul țării, a declarat că loviturile asupra unui obiectiv militar au ucis cel puțin un soldat.

„Aproape 30 de rachete au fost lansate asupra unei instalații de infrastructură militară foarte aproape de orașul Zhytomyr”, a declarat Bunechko, adăugând că aproape 10 rachete au fost interceptate și distruse.

În nordul regiunii Cernihiv, guvernatorul Vyacheslav Chaus a declarat că micul oraș Desna a fost supus unor atacuri „masive” cu rachete sâmbătă dimineața. Nu au existat victime și nu a precizat ce a fost lovit, adăugând doar că au existat „pagube la nivelul infrastructurii”.

Loviturile cu rachete din nordul Ucrainei au loc în timp ce, în vestul țării, guvernatorul din Lviv, Maxim Kozitsky, a declarat că patru persoane au fost rănite într-un atac asupra instalației militare din Yavoriv.

Sursa foto: Facebook / MoD Russia (Минобороны России)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Ce minciuni… pai rușii nu mai au rachete de vreo doua luni. Zice CNN… Cred ca s-au bombardat ucrainienii cu mlrsurile alea noi…

  2. 🙌🙌🙌🤣😂🤣😂🤣

  3. Păi, după ce au arat ocraineeeenii în Donbas timp de 9 ani cu tot ce au avut (așa, până la 14 000 de suflețele), în cadrul schimburilor bilaterale s-au apucat și urșii să are (nu s-au terminat arăturile de primăvară? )? Au interceptat ei 10-20 de tractoare dar ce să vezi doar ,,infrastructura” a fost afectată, în rest, pace și prietenie între popoarele surori ( sau frați (depinde de aurora boreală sau curcubeul implicat)) ! Acuma dacă urșii nu provoacă daune, de ce se supără boris (și trimite arme, arme, arme?)? Am înțeles că bideu nu are pe listă să se supere ( nu mai poate citi o listă lungă?)? SLAVĂ PĂCII!

  4. Păi, după ce au arat ocraineeeenii în Donbas timp de 9 ani cu tot ce au avut (așa, până la 14 000 de suflețele), în cadrul schimburilor bilaterale s-au apucat și urșii să are (nu s-au terminat arăturile de primăvară? )?

    • Au interceptat ei 10-20 de tractoare dar ce să vezi doar ,,infrastructura” a fost afectată, în rest, pace și prietenie între popoarele surori ( sau frați (depinde de aurora boreală sau curcubeul implicat)) ! Acuma dacă urșii nu provoacă daune, de ce se supără boris (și trimite arme, arme, arme?)? Am înțeles că bideu nu are pe listă să se supere ( nu mai poate citi o listă lungă?)? SLAVĂ PĂCII!

  5. Au interceptat ei 10-20 de tractoare dar ce să vezi, doar ,,infrastructura” a fost afectată, în rest, pace și prietenie între popoarele surori ( sau frați (depinde de aurora boreală sau curcu ,beul implicat)) ! Acuma dacă urșii nu provoacă daune, de ce se supără boris (și trimite arme, arme, arme?)? Am înțeles că bideu nu are pe listă să se supere ( nu mai poate citi o listă lungă?)? SLAVĂ PĂCII!