G4Media.ro

Forțele armate ucrainene: Rusia reface „pierderile semnificative” de echipamente / 17 tancuri…

Sursa foto: Russian Defense Ministry

Forțele armate ucrainene: Rusia reface „pierderile semnificative” de echipamente / 17 tancuri și 60 de vehicule militare BMP-1 au fost scoase din depozitele rusești între 27 aprilie și 2 mai, susține Kievul

Rusia a luat măsuri pentru a reface „pierderile semnificative” de echipamente militare în timpul invaziei sale în Ucraina, au declarat forțele armate ucrainene în ultima actualizare operațională, relatează BBC.

Armata Kievului a precizat că, potrivit informațiilor disponibile, 17 tancuri și 60 de vehicule militare BMP-1 au fost scoase din depozitele din Rusia între 27 aprilie și 2 mai și au fost trimise în teritoriile ucrainene ocupate de trupele rusești.

În actualizare se mai spune că Rusia a continuat să bombardeze orașul Harkov din nord-estul țării și localitățile din apropiere.

Forțele armate ucrainene au precizat că au respins 12 atacuri rusești în regiunile Donețk și Luhansk, distrugând șase tancuri, cinci sisteme de artilerie, 22 de vehicule blindate de luptă și opt vehicule.

Sursa foto: Russian Defense Ministry

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. carne de javelin

 2. scoase de la stock, trebuiesc curatate de paienjeni mai intai.

  • So rugina, si piese lipsa, si revopsite, si scos rigipsul din pachetele de reactive armor si inlocuit cu altul nou, etc…

 3. Slavii ăștia sunt extrem de mincinoși.

  • rusii? de acord. si ucigasi, violatori si hoti.

  • @Andrei Rușii mari mincinoși, dar nici frații lor ucrainienii nu se lasă mai prejos

 4. putin, pitic cracanat, ai sa dai seama la haga in curand, cand vei ramane fara arme de opresiune a popoarelor democratice

  • După cum știi(sau ar trebui dacă faci pomenire de Curtea de la Haga),Rusia nu recunoaște Curte de la Haga.Spurcatul de Putin ar trebui eliminat prin alte mijloace(acțiuni de comando, sau „acțiuni speciale”-că tot îi place lui putinică-),după care eliminați oligarhii.

 5. Nu se spune niciodata corect nimic… Oare ucrainieni ce pierderi au avut? Ca sa avem o vedere generala…

  • Ucraina nu are pierderi nici de tehnică nici de personal. Doar civilii mor in Ucraina. Este singura țară care a provocat pierderi uriașe inamicului fara că ea să aibă pierderi și totuși pierde războiul.

  • @Reader nush cine ti-a zis ca ucraina pierde razboiul, mai ales acum cand incepe sa primeasca resurse si technica militara in masa de la occident. Da, a pierdut regiunile estice si o multime de civili ceea ce este evident regretabil, dar toate regiunile pot fi recapturate dupa ce rusia ramane fara resurse si carne de tun. Pierd din ce in ce mai multe resurse zilnic care sunt extrem de dificil de inlocuit (inclusiv soldati) si progresul pe care-l fac este minim sau deloc.

   De ce ar pierde ucraina razboiul in conditiile astea? Pt ca a trimis rusia dive twitter pe front care nu-s buni de nimic si se-mpusca singuri in picioare?

 6. Singuri care au de câștigat sunt americani…au reușit sa înverșunare rus contra rus….au unde sa vândă arme….acum vinde și GPL….porumb….s-au scos…..

 7. Adica le ia 5 zile sa refaca stocurile de hardware pe care le pierd in 2. Bravo ma.. mere bine treaba.

 8. au scos 17 tancuri…astea sunt pierderi? 😂 păi se lăudau că peste 1000 au belit….