G4Media.ro

Forțele aeriene și terestre ale Israelului au lovit ținte din Fâșia Gaza/…

Forțele aeriene și terestre ale Israelului au lovit ținte din Fâșia Gaza/ Armata transmite că trupele israeliene nu au intrat în Gaza

„Trupele aeriene și terestre ale Armatei israeliene atacă în prezent în Fâșia Gaza”, a anunțat aproape de miezul nopții Armata Israelului pe Twitter, fără să ofere mai multe detalii.

Însă, conform The Guardian, forțele armate au revenit cu precizarea că nu există trupe terestre care au intrat pe teritoriul Fâșiei Gaza și astfel sugerând că nu este o invazie terestră: „Forțele aeriene și terestre ale IDF efectuează atacuri asupra țintelor din Fâșia Gaza”, se arată în clarificarea transmisă ulterior.

Violențele dintre Israel și Hamas au escaladat în această săptămână și au făcut, până în acest moment, peste 100 de victime.

Sute de rachete lansate din Fâșia Gaza au vizat marile orașe israeliene, în timp ce armata israeliană a atacat sute de ținte Hamas din Fâșia Gaza.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat vineri noapte că Hamas va plăti un „preț foarte mare” pentru acțiunile lor.

„Vom continua să facem ceea ce facem cu mare intensitate. Ultimul cuvânt nu a fost încă pronunțat și această operațiune va continua atât timp cât este necesar”, a transmit Netanyahu, citat de Haaretz.

sursa foto: Facebook\ Israel Defense Forces

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.