G4Media.ro

Fondatoarea radioului Itsy Bitsy va crea noul brand al Brașovului / Contract…

Sursa foto: Facebook Primăria municipiului Brașov

Fondatoarea radioului Itsy Bitsy va crea noul brand al Brașovului / Contract de 130.000 de lei, prin atribuire directă

Primăria Braşov a semnat un contract în valoare de 130.000 de lei fără TVA, pentru dezvoltarea unei identităţi de brand pentru municipiul Braşov, anunță Bună Ziua Brașov.

Firma care se va ocupa de bradul Braşovului este SC MAP Advertising SRL din Bucureşti, care a obţinut contractul prin atribuire directă.

Reprezentantul legal al firmei amintite este Nadia Tătaru, fondatoarea postului de radio Itsy Bitsy, dedicat copiilor, iar soţul ei este Felix Tătaru, martor în dosarul „Gala Bute”, afacere în care a fost implicată şi Elena Udrea.

Conform datelor disponibile pe platforma electronică de achiziţii publice, firma s-a angajat să identifice „valorile şi misiunea locuitorilor oraşului, ce îi defineşte”.

Actualul logo al Braşovului a fost creat în anul 2011.

Sursa foto: Facebook Primăria municipiului Brașov

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Bravo G4, asta e tipul de achiziție ce trebuie urmărită,….e șmecheria tipică de ciordit bani, jumate firma, jumate primarul….asta e miza să fii primar, se pot șifona milioane anual….la contractele mari vin firme grele, alea nu dau șpagă, mai rau, toarnă la DNA

  2. Minciuna ordinara, primarii USR fac o altfel de politica 😂

  3. IV – cel mai bun logo. De la Iașov

  4. Puțin mai multa documentare n-ar strica. Soțul Doamnei este fostul șef de campanie a lui Băsescu, și a lui Videanu and Blaga.

    • Da, dar acum banul vine de la „diplomatul” Coliban. Ala cu echipa aia de fotbal minunata, condusa de Limoniu, si finantata din banii Brasovenilor!