G4Media.ro

Florin Pogonaru, Asociația Oamenilor de Afaceri, către ministrul Educației: Trebuie să vă…

Florin Pogonaru, Asociația Oamenilor de Afaceri, către ministrul Educației: Trebuie să vă asumați politic testarea competențelor la elevi și la profesori. Ni s-a spus de către guverne succesive că asta e risc politic

Asumarea testării reale pentru pentru competențe digitale a elevilor și a profesorilor, a fost cerută de Florin Pogonaru, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din România, Monicăi Anisie, ministrul Educației, într-o conferință online organizată chiar de Ministerul Educației. Pogonaru a spus că a insistat de mai multe ori la autorități să fie realizate testări în educație, dar că de fiecare dată a fost invocat “riscul politic”.

“Această băgare sub preș a problemei, de 15 ani încontinuu ,a făcut ca ea să explodeze acum și nu mai trebuie să acceptăm astfel de lucruri”, a declarat Pogonaru.

“Știați, de exemplu, că la nivel european testarea competențelor pentru utilizarea imprimantelor 3D se face după programa dezvoltată în Români de către ECDL România? Practic, Asociația Oamenilor de Afaceri a dezvoltat împreună cu Dedeman un program de vreo 3 ani dezvoltat în 100 de licee din România și a reușit să dezvolte o programă și o manieră de testare care a fost adoptată la nivel internațional prin ECDL pentru competențele digitale”, a continuat acesta.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Pesseddee a franat…nu noi…vorbiti dupa alegeri cu un guvern legitim!

 2. Și risc seismic!!

 3. Omul de afaceri corupt, magraonul, stăpânul zilei, își baga nasul peste tot! Ce fonduri pentru cursuri se ascunde în spatele prostirii prostimei?

  • Ai vreo informatie, ceva, macar „pe surse”? Daca da, de ce nu le scrii, sa-i luminezi si pe cei mai putin stiutori?
   Sau lupti contra „capitalistilor” din principiu?
   Ca e plin spatiul public de critici la adresa guvernelor mai vechi si mai noi ca nu încurajeaza capitalul autohton…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.