G4Media.ro

Florin Iordache neagă evidența și spune că nu a făcut semne obscene…

Florin Iordache neagă evidența și spune că nu a făcut semne obscene către Opoziție: Vi s-a părut, e un gest normal

Deputatul PSD Florin Iordache a negat miercuri faptul că ar fi făcut semne obscene față de deputații Opoziției, deși imaginile video și fotografiile demonstrează că acesta le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini deputaților PNL și USR.

„Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?”, a pretins Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: „V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul”.

Iordache a rămas celebru pentru promovarea OUG 13 și pentru atitudinea sfidătoare față de ziariști.

Foto: Pagina de Facebook Marian Godină

Citește și: VIDEO Florin Iordache, gesturi obscene către opoziție: Le-a arătat deputaților PNL și USR degetul mijlociu de la ambele mâini / ”Vrem să fim independenți de Comisia Europeană”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Draga PSD, te bagam in p12da ma-tii de leprozie politica !

 2. Ciordache eminentul jurist de partid va ajunge repede la gropa de gunoi a istoriei.
  Chiar daca azi ne arata mușchii!

 3. Asta s-a votat , asta primim. Discurs antieuropean, si multa muie.
  Oamenii onesti sunt prea putini, grosul e format din romani precum Iordache, Dancila, etc.

  • Subscriu tot ce ați comentat.
   Am ajutat zilele trecute ca voluntar,să se adune semnaturi de către USR și MRoÎ, pentru oameni-noi (alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin etc).Cam 90% dintre cei ce i-am deranjat pentru o semnătură s-au manifestat ca niște neamuri proaste. Unii nu au vrut să afle despre ce este vorba,alții mi-au retezat-o scurt că nu îi interesează politica( deși subiectul este unul pentru toți românii), una tinerică mi-a trântit-o în față „ce vrei mă lasă-mă să mă plimb”, deși am vorbit politicos la persoana a 3-a. Ceea ce ma frapat este nepăsarea celor tineri de 20-40 de ani. Români cinstiți și corecți, bine crescuți și educați este timpul să ne luăm țara înapoi și să scăpăm de penali, bugetari și pensionari de lux, să scăpăm de nesimțiții si neamurile proaste care conduc țara sau sunt alături de ei. CUM ?
   Simplu implicați-vă in politică înscriindu-vă în USR și MRoÎ, sau măcar votați aceste partide la alegerile viitoare.

 4. Păi ați mai văzut ticăloși care să nu fie și mincinoși? Face parte din profil. Asta se întâmplă când votezi la comandă, pe pomeni sau când nu te duci la vot, ajung să te conducă ticăloșii. O oală spartă într-o clipă se lipește la loc cu multă migală și muncă și niciodată nu va mai fi la fel. Oare o să învățăm vreodată lecțiile istoriei?

 5. ACESTA E SALUTUL SECRET AL PARTIDULUI. ASA SE SALUTA INTRE EI.

 6. Altă golănie!

 7. S-a dus spoiala de domnie pe care și-a tras-o caracaleanul atunci când și-a cumpărat doctoratul prin bălțile din Moldova.

 8. Este o opinie politica valida, asumata si de domnul Iohannis, tineti minte? Daca M**E PSD e valid si cum zicea si Rares Bogdan o „noua latura filozofica”, atunci Iordache nu face nimic altceva decat sa va dea voua M**E. Scuze, sa va arate „o latura filozofica”.

 9. Asta generează ridicarea la rang de virtute a violenței verbale de către vectorii de opinie din spațiul culturii și al presei și chiar de la cel mai înalt nivel din stat. Ați uitat de premărirea plăcuțelor suedeze ?!?

  • @ Lita- Eu un prost si needucat din popor pot sa-ti trag un nr. de inmatriculare suedez- caci sunt un nimeni. Dar ,,eminentul,, jurist Chiordache Florin daca iti trage un nr. de inmatriculare suedez e vinovat,ca este un demnitar ales a statului. Dar in schimb ca simplu cetatean si membru psd Ciordache poate sa-ti traga tie si psd-ului,in particular o MU13.

 10. L-as numi un fapt remarcabil , pentru ca asta il defineste perfect pe acest sobolan al tranzitiei : lasitate , nemernicie , poleite intr-o pretentie de onorabilitate.
  PSD-isti din toate tarile aveti incredere in Florin Iordache , e un mare barbat de stat.

  Farmecul amar al acestei perioade de nebunie generalizata este ca-i vedem pe toti la adevarata lor „valoare” . PIna si pe blajina dascalita Andronescu … care acum doua luni nu era de vinzare.
  A vrut probabil sa spuna : ca orice curva de lux cu privire expresiva , nu ma vind asa usor …
  Succes in continuare in distrugerea educatiei romanesti , madam !

 11. Mecla asta de Ciordache s-a hotarat sa schimbe cliseul „Alta intrebare” cu „Am incheiat subiectul” !

  PS. Bai, sa-i faca un pustiu de bine careva si sa-i spuna ca si asa, tot prost ramane ! :))))

 12. MUIE IORDOCHE! Da’ cine-i asta?!

 13. prostalaul ia amenda;Art. 2 L.61/1991. – Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 1) săvârşirea în public de […] gesturi obscene, […], de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice; Art. 3. – (1) Contravenţiile prevăzute la art. 2 se sancţionează după cum urmează: b) cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, cele prevăzute la pct. 1).

 14. Puterea obisnuintei, Iordache isi sugea degetul cand era mic si ajungea la el.

 15. Geo,
  Tot cu indiferenta te tratam si eu daca-mi vorbeai la prsaoana a 3-a. In rest sunt total de acord cu tine. Sa facem orice pentru a curata politica romaneasca.

 16. Cred că v-ați inflamat absolut degeaba !. Acest biet și trist avorton , nu a dorit prin gestul său (degete ridicate în semn de muie și să vă f-t !) decât să transmită prin intermediul televiziunilor, toată afecțiunea sa către familie (bunicii , părinții săi și ai soției sale, ptr. soție , cumnați și cumnate , ptr. copiii și nepoții săi , ptr. unchi , mătuși , veri și verișoare), vecini , amici și prieteni !…Nu-i așa că „lindi-ul principesei” este de tot hazul ?…Și foarte iubitor de „neamul său” !…Să vă trăiască și să vi-o mai dea !!!…”E un punct de vedere !”…”Am încheiat subiectul !”….

 17. Da du te tu bay Ciordache dati as muiu!

 18. P.S…..Eu , personal , i-ași băga degețelele în toate cururile nespălate (dar , parfumate !) ale colegelor și colegilor psd-iști , apoi , i le-aș îndesa fix în gât acestui „voinicel” !…Nu de altceva , dar sunt convins că „ăla” e gustul și mirosul „partidului” , și plăcut șefilor și unora dintre membrii și votanții acestuia !…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.