G4Media.ro

Florin Cîțu refuză să spună dacă va candida sau nu la șefia…

Florin Cîțu refuză să spună dacă va candida sau nu la șefia PNL: Toate la timpul lor. Eu cred că pot să contribui la vârf în PNL cu experiența pe care am acumulat-o

Premierul Florin Cîțu a refuzat să răspundă, întrebat fiind în mod repetat, dacă va candida sau nu la șefia PNL la viitorul congres, mărginindu-se să precizeze că ”toate la timpul lor” și subliniind că acum este preocupat de adoptarea bugetului.

”În acest moment mă concentrez pe buget. Trebuie să avem un buget adoptat cât mai curând. Orice alte discuții… eu zic că toate la timpul lor. În momentul când voi lua o decizie despre un anumit subiect, vom vedea atunci. Eu am spus că sunt vicepreședinte al PNL, am o experiență pe care am acumulat-o în acești patru ani și sunt sigur că voi candida în congresul PNL pentru o funcție. Eu cred că pot să contribui la vârf în PNL cu experiența pe care am acumulat-o în această perioadă”, a răspuns Florin Cîțu întrebat, la Digi 24, dacă va candida la șefia PNL.

”Deci nu excludeți varianta unei candidaturi pentru șefia PNL?”, a insistat moderatorul.

”Am spus că discutăm toate la timpul lor. Acum mă concentrez pe buget”, a spus Cîțu.

”Nu excludeți”, a concluzionat moderatorul.

În acest context, Florin Cîțu a susținut că are o relație foarte bună cu președintele PNL, Ludovic Orban, cu care vorbește la telefon aproape în fiecare zi.

Citește și – Cîţu nu exclude o posibilă candidatură la şefia PNL: Este prea devreme să discutăm aşa ceva / Orban: Este decizia lui, nu pot decide eu în locul său

Foto: Florin Cîțu. Sursa: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Bine că nu contribuie și cu ,,inteligența” din dotare.

  2. Ce experienta politică are senzația că o fi acumulat tembelul, dacă se comportă tot ca un novice?!
    Toate declarațiile lui sunt bazate pe minciuni și sunt astfel orientate pentru a putea să pronunțe Pesede sau socialistii, atât. În 2 ani nu a învățat nimic, nu a făcut nimic consistent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.