G4Media.ro

Florin Cîţu: Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent…

Florin Cîţu: Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor! Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare

Premierul Florin Cîţu, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, le-a mulţumit, duminică seară, colegilor săi care au votat până acum cele două moţiuni pentru congres, arătând că, din 25 septembrie, vor construi împreună România Liberală.

„Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor! Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare şi au dat, zilele acestea, un vot de susţinere pentru moţiunea România Liberală! (…) Din 25 septembrie, noi, toţi liberalii, construim #RomaniaLiberala!”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Astfel, el a mulţumit colegilor săi de la Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Suceava, Covasna, Botoşani, Vaslui şi Sectorul 2, care au votat „doar moţiunea echipei câştigătoare”, iar celor de la Alba şi Iaşi le-a mulţumit pentru votul dat asupra ambelor moţiuni, conform Agerpres.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. zici Citz si tragi apa

 2. La Olt președintele de filiala era un mare fan Orban. Se îngrămădea să apară în poze cu cel pe care acum la trădat, cu toate că a fost păstrat în funcție chiar daca scorul electoral al PNL ului pe județ a fost nesemnificativ.
  Se zvonește de presiuni la nivel de filiala județeană privind votul moțiunilor și componența delegației.
  De fapt, la Olt PNL a fost și este o remorcă a PSD. Remorca câștigătoare…

 3. Mulțumește-le colegilor din PSD că nu au trecut moțiunea, câte zile oi mai avea, că nici nu știi ce te așteaptă!

  • Domnul Citu merita multumiri pentru echipa pe care a creat-o, pe care a a stimulat-o sa-si dea arama pe fatza, incat ne-am lamurit cata ticalosie zace in PNL

  • Din 25 o sa fiti # la mana PSD

  • Mulțumesc echipa gangsterilor! Mulțumesc bacilulvCiumei care a ieșit, după multă așteptare in grote. Ciuma ne-a trezit pe noi, șobolanii din PNL, și ne-a trimis să contaminam Cetatea. Mulțumesc razboinicilor constrângători. Cauza razboinicilor Ciltosi este sa fie distrugătoare. Lătrați nebunilor mai departe. După Congres, voi fi aruncat in anonimatul din care am ieșit. Atunci eu, trivialul și delincventul, voi fi liber sa mă droghez in voie, să mă cuplez in ordie cu toți masculii. (Io, WCiltu, crescut la școala perversități, aruncător de borhot in ventilatoare)

 4. BIG TIME!!!

 5. Daca (,) câștiga Cîțu, începe Marea Epurare în PNL.
  Va fi ceva ca-n filmele de groaza, îi va decima pe rând, unul câte unul.

  Omul e cu capu’.

 6. Uite cum arata Romania liberala a zombiliticului:
  „Tratamentul pentru bolnavii Covid-19, greu de asigurat la ‘Marius Nasta’: Ministerul Sănătăţii mai asigură doar Remdesivir.
  13/09/2021
  Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, medicul Beatrice Mahler, a afirmat că unitatea medicală mai primeşte doar Remdesivir din medicamentele necesare pentru pacienţii COVID, iar pe celelalte trebuie să le achiziţioneze din banii primiţi de la Casa de Asigurări de Sănătate, despre care a precizat că sunt puţini. Mahler a menţionat că nu poţi oferi tot ce este necesar unui pacient fără să ai bani.

  „’Marius Nasta’ trece printr-o situaţie specială, a mai pierdut la contractul cu Casa încă zece milioane de lei anual pentru că avem nişte paturi care au fost suspendate şi sincer când ţi se pune în faţă un contract care are o anumită sumă şi totul în jur explodează ca preţuri, nu prea ai de unde să iei banii. Iar servicii de sănătate într-un spital în care tratezi tuberculoză şi COVID nu poţi să faci suplimentare ca să ai venituri proprii ca să plăteşti aceste cheltuieli”, a declarat Beatrice Mahler, duminică, la Digi24.

  Ea a precizat că din medicamentele necesare pacienţilor COVID mai primeşte de la Ministerul Sănătăţii doar Remdesivir.

  „Încă primim Remdesivir, dar celelalte medicamente pentru pacientul COVID trebuie să le achiziţionăm din banii primiţi de la Casă, care sunt foarte puţini. Nu poţi să faci sănătate şi să oferi alimente, condiţii, aparatură, service la aparatură, mentenanţă, personal calificat şi până la urmă tot ceea ce este necesar unui pacient fără să ai bani”, a explicat managerul.

  Mahler a afirmat că a informat Ministerul Sănătăţii despre problemele financiare cu care se confruntă unitatea medicală, dar că nu a primit răspuns.

  „’Marius Nasta’ are dezavantajul că este un spital din subordinea Ministerului Sănătăţii. Celelalte mai au o şansă să primească finanţare de la autoritatea locală. Noi trebuie să ne finanţăm singuri, la ‘Marius Nasta’ nici măcar factura de utilităţi nu este plătită de nimeni. Noi plătim tot, tot, tot, de la deşeuri la utilităţi singuri pentru că nu avem cum să cerem autorităţii locale acest lucru. Am trimis adresă către ministerul Sănătăţii, am informat acest lucru şi nu am primit niciun răspuns”, a declarat Beatrice Mahler.

 7. Gângăvitul și ticălosul ăsta va fi cel mai prost președinte pe care l-au avut liberalii. Faptul că un număr mare de liberali ardeleni au intrat în jocul de mahala creat de Orban și Câțu arată că nici Ardealul nu mai este ce-a fost. Dacă mai era, ăștia doi erau de mult timp scoși din funcțiile de conducere.

  • Nu va pare dubios ca toata lumea PSD, USR vrea sa puna presedintele PNL?
   Lasati liberalii sa-si vada de ale lor.

 8. – Există un anumit tip de om care e atâta de sincer încât nu e nevoie să îl tragi de limba că spune el tot dacă îl laşi să vorbească iar dacă nu ne credeţi întrebaţi-l pe Dîncu şi nu îl întrerupeţi.
  – Există şi omul sincer de gen Rareş dar din tabăra ailaltă care confirmă tot ce spune sinceritatea lui Dîncu.
  – Există sinceritate neutră care momentan nu face parte din joc care confirmă amândouă tabere câştigătoare cum e Ponta punctând pe temele care le unesc pe cele două tabere.
  – Există unii atâta de sinceri că de fiecare dată când deschid gura confirmă ce vă spuneam despre toţi ceilalţi doar pentru că nu se pot abţine din inconştienţă de mai bine tac cum face Băsescu zilele astea că sinceritatea exagerată fără să îţi dai seama de ea nu întotdeauna îţi face bine.

  Din experienţă lingvistică şi psihologică SINCERITATEA e o percepţie observată la persoanele opuse persoanei voastre din motive evidente pentru că ar fi părtinitor să te consideri singur sincer şi să induci acest lucru ca ceva evident altora când de fapt e percepţia celorlalţi despre tine că despre asta e vorba la sinceritate. Mai simplu spus atuncea când vorbele şi acţiunile voastre sunt identice tocmai aţi descoperit sinceritatea, gândiţi-vă numai că vorbele şi acţiunile voastre sunt în contradicţie că numai haos ar fi măi oameni buni că aţi da în politicianism mioritic.

  Deci e simplu, dacă vreţi să aflaţi cine e sincer vedeţi dacă vorbele şi faptele se confirmă unele pe altele astfel iese zarzavatul ăsta descris imediat mai jos:
  ———————
  – Dacă se potrivesc doar vorbele dar faptele le contrazic se mai numeşte PSD-Ciolacu-BLAT.
  – Dacă se potriveşte doar faptele dar vorbele le contrazice se mai numeşte PNL-Cîţu-BLAT.
  ———————
  Vă daţi seama că dacă faptele şi vorbele fiecărei tabere luate separat ar fi identice ar fi în contradicţie cele două tabere între ele DEMONSTRÂND LOGIC CĂ SUNT SINCERI, să sperăm că aţi priceput astfel trebuie să vă explicăm cu e şi cu PROPAGANDA.

  Dacă auziţi zilele astea pe oricine spune că e sincer când ceilalţi ar trebui să perceapă lucrul ăsta despre ei şi nu invers şi nu înţelegeţi ce înseamnă tocmai aţi descoperit că sunteţi şi NAIVI.

 9. Superman a scapat pasarica:
  Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor!
  Adicalea daca il sustii pe Ordan tot Ktz votezi…. elegant :))))

 10. Mulțumesc echipa gangsterilor! Mulțumesc bacilulvCiumei care a ieșit, după multă așteptare in grote. Ciuma ne-a trezit pe noi, șobolanii din PNL, și ne-a trimis să contaminam Cetatea. Mulțumesc razboinicilor constrângători. Cauza razboinicilor Ciltosi este sa fie distrugătoare. Lătrați nebunilor mai departe. După Congres, voi fi aruncat in anonimatul din care am ieșit. Atunci eu, trivialul și delincventul, voi fi liber sa mă droghez in voie, să mă cuplez in ordie cu toți masculii. (Io, WCiltu, crescut la școala perversități, aruncător de borhot in ventilatoare)

  • Sandule, vezi mai bine de șobolanii lui Clotilde Armand de la sectorul 1. Nu de alta, dar s-ar putea să vă scoată oamenii cu parul din primărie! :))

 11. @gabriel Ai perfecta dreptate. Cei care votează și-au exprimat deja opțiunea. Moțiunea lui Orban cu indulgenta va fi votata in10 filiale, cât este minim necesar. Oare dece PESEDISTII, useriștii, auristii și postacii de pe acest site înfrunte cu o distinsa doamna neobosita vor neapărat sa câștige Orban?