G4Media.ro

Florentin Pandele și Bogdan Chireac s-au acuzat reciproc de afaceri murdare cu…

Florentin Pandele și Bogdan Chireac s-au acuzat reciproc de afaceri murdare cu presa

UPDATE: Directorul Newsweek România, Sabin Orcan, a declarat pentru G4Media.ro că revista nu a fost, nu este și nu va fi niciodată sponsorizată de vreun politician sau de vreun afacerist cu probleme penale și nici de vreo instituție a statului, toate finanțările fiind legale și transparente.

Declarația lui Sabin Orcan:

De regulă, nu răspund la calomniile scornite despre noi de diverse personaje certate cu morala, cu logica sau cu legea. Îmi place să cred că publicul nostru e atât de inteligent încât își dă singur seama care-i adevărul.
Dar e culmea ipocriziei să fim calomniați de cineva ca Bogdan Chirieac – un ins care și-a scos la vânzare conștiința și care a făcut de râs această breaslă. Despre care chiar organizațiile profesionale au stabilit că nu-și merită eticheta de jurnalist, după celebrul episod al șantajului la șeful ANI. Și despre care am dezvăluit recent cum este plătit de PSD sau de CNAIR, ca să dea “știri pozitive”.
Ca atare, țin să precizez încă o dată: revista noastră nu a fost, nu este și nu va fi niciodată sponsorizată de vreun politician sau de vreun afacerist cu probleme penale. Și nici de vreo instituție a statului.
Toate finanțările noastre sunt legale și transparente: publicitate, proiecte speciale și evenimente, donații, împrumuturi de la asociați.
De asemenea, nu am primit niciodată bani de la vreo primărie. Cu atât mai puțin de la primăriile conduse de cuplul Pandele-Firea. Despre care Newsweek România a scris în repetate rânduri în ultimul an.
E de ajuns pentru oricine să dea o căutare pe site ca să găsească zeci de știri și dezvăluiri despre “isprăvile” celor doi.

Știrea inițială: Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și fondatorul DCNews.ro, Bogdan Chireac, s-au acuzat reciproc într-o emisiune la Antena 3 de afaceri cu bani de la partide și finanțări de presă. Pandele l-a amenințat pe Chireac că vor apărea sumele de bani primite de la PSD, iar cel din urmă a spus că edilul de Voluntari ar sponsoriza revista Newsweek.

Cearta dintre cei doi a pornit după ce Chireac a spus că traficul din București e infernal. Pandele a intervenit pe telefon din Londra și a început o tiradă la adresa celor care primesc bani de la PSD, moment în care Chireac i-a spus să publice eventualele contracte în revista pe care a spus că o sponsorizează.

”Sunteți prost, prost informat”, i-a spus Pandele lui Chireac în finalul dialogului.

Foto: Florentin Pandele (Contul de Facebook Gabriela Firea)

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. 2 rapaci fara scrupule.

  2. Pandele, hahaha, ce personaj! Ma pufneste rasul cand citesc ceva despre asta.
    E ca si cum un elev de clasa a 5-a ar da declaratii în presa cu cuvintele lui.
    Pandele Presedinte! Hahaha

  3. Eu vad o disperare maxima la nea Pandele. Sa fii plecat hat departe, cu nevasta bolnava umbland cu sarma-n cur si sa nu te poti abtine sa nu raspunzi Morsei competente, e destul de ciudat. Miroase ceva a purceaua e moarta in cotet. Pana sa fete!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.