G4Media.ro

Florea Dascălu, director în Compania de autostrăzi acuzat de luare de mită,…

Foto: Pixabay

Florea Dascălu, director în Compania de autostrăzi acuzat de luare de mită, a fost trimis în judecată de DNA

Procurorii DNA Timișoara l-au trimis luni în judecată, în stare de arest preventiv, pe Florea Dascălu, fost director al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), acuzat de luare de mită, trafic de influență în formă continuată (7 acte) și permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (5 acte), potrivit unui comunicat de presă.

Florea Dascălu a fost reținut în 23 octombrie de procurorii DNA. El a fost prins în flagrant după o partidă de vânătore la Chișinău Criș, potrivit informațiilor G4Media.

El e acuzat că a luat mită și a făcut trafic de influență pentru a ajuta o firmă să câștige contracte de deszăpezire. Faptele s-ar fi petrecut în perioada mai-octombrie 2022, iar suma primită ca mită este de 37.000 de lei.

Florea Dascălu și familia sa dețin 8 terenuri intravilane, agricole sau forestiere, 4 case, 3 automobile (două Mercedes și un Nissan) precum și un tractor, potrivit declarației sale de avere.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...