G4Media.ro

Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Osbourne, voluntar la granița România-Ucraina, în sprijinul…

Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Osbourne, voluntar la granița România-Ucraina, în sprijinul copiilor orfani refugiați/ „Frontiera română era organizată și plină de resurse”

Jack Osbourne, fiul celebrului artist rock Ozzy Osbourne a postat pe Instagram că a lucrat ca voluntar la „granița dintre România și Ucraina” și a lăudat organizarea din zona românească. Acesta a mai spus că a venit printr-o organizație de voluntariat, Third Wave Volunteers, care se ocupă să ajute evacuarea din Ucraina a copiilor orfani cu nevoi speciale.

Jack Osbourne a postat pe Instagram acest mesaj:

„Am ezitat foarte mult să postez acestea pentru că nu am făcut-o pentru atenție și m-am săturat să văd oameni care fac lucruri pentru cauze doar ca să poată posta despre ele. Am făcut acest lucru pentru că m-am simțit obligat să ajut și postarea unui steag sau orice altceva nu mi se pare suficient. Săptămâna trecută m-am întors dintr-o excursie incredibil de profundă și care mi-a deschis ochii, la granița dintre România și Ucraina. Am fost voluntar cu o organizație numită @thirdwavevolunteers. Am fost însărcinați cu furnizarea de ajutor medical pentru orfanii cu nevoi speciale care au fost evacuați din Ucraina cu ajutorul unui alt ONG. Deși cât timp am fost acolo nu am reușit să scoatem copiii, din fericire ONG-ul a început să îi evacueze acum. Am văzut aspecte ale umanității la extrema răului, dar și la extrema binelui. În timp ce lucram de-a lungul frontierei, am văzut valuri și valuri de refugiați, în principal femei și copii, care fugeau din țara lor în speranța de a găsi siguranță. Frica și nesiguranța au fost cele mai frecvente sentimente care ieșeau în evidență. Frontiera română era organizată și plină de resurse. Poți să te uiți la știri toată ziua, dar acestea nu sunt nici pe departe în măsură să prezinte povestea reală. Aș dori să mulțumesc echipei cu care am lucrat, de dragul securității nu îi voi numi aici, dar știți cine sunteți.”

Postarea lui Jack Osbourne, aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Mult respect

  2. Din cate stiu eu multinationalele platesc o zi de voluntariat pe an per angajat daca doresc sa se implice mai mult. Sper ca stiu bine.

  3. Fără PR viața ar fi pustiu!