G4Media.ro

Fiul lui Netanyahu a declarat pentru un post de radio din Israel…

Fiul lui Netanyahu a declarat pentru un post de radio din Israel că protestele ”îl amuză pe tatăl său și îi dau putere”

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni că tatăl său ‘se amuză’ de protestele în creştere împotriva lui şi a guvernului său, potrivit dpa, citată de Agerpres.ro.

‘Îl distrează. Adevărul este că asta chiar îi dă putere’, a declarat Yair Netanyahu (29 de ani) la postul Israel Airwaves radio.

‘El vede imaginile pe care le vedem cu toţii, cu acei ciudaţi la proteste. Asta îl face să râdă’, a spus fiul premierului, referindu-se la costumele purtate de mulţi dintre manifestanţi.

Netanyahu jr. este cunoscut pentru modul său de exprimare fără ocolişuri şi pentru declaraţiile sale controversate.

Un tribunal israelian a ordonat duminică fiului premierului să elimine un tweet cu datele personale ale liderilor protestului, care au denunţat că au fost hărţuiţi de către susţinătorii lui Netanyahu prin telefon după aceea.

În fiecare sâmbătă în Israel de mai multe săptămâni, după apusul soarelui, se desfăşoară manifestaţii la care participă un număr din ce în ce mai mare de israelieni nemulţumiţi de ‘gestionarea inadecvată’ de către guvern a celui de-al doilea val al epidemiei de coronavirus şi a impactului economic al pandemiei.

Manifestanţilor cu revendicări economice li s-au alăturat protestatarii politici, care îi cer lui Netanyahu să demisioneze atât timp cât se desfăşoară procesul său pentru corupţie, până când îşi dovedeşte nevinovăţia.

Numeroşi tineri manifestanţi israelieni, care în prezent au puţine şanse să intre pe piaţa muncii după finalizarea studiilor, găsesc modalităţi creative de a protesta, costumându-se, bătând tobe, cântând şi dansând într-o atmosferă asemănătoare Carnavalului.

Sâmbăta trecută, un miting din centrul Ierusalimului a reunit cel puţin 10.000 de protestatari, în timp ce alte mii de persoane au manifestat în alte zone ale ţării.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Normal toti ticalosii care ajung la putere au o greata asa fata de multimile proaste care ii critica .

  2. Netanyahu dat mîna cu Dragnea, clar!, s-a molipsit de politică dîmbovițeană. Unde mai pui că și-a dat-o și cu Dăncilă… da’ poa’ să steie liniștit, vine iar PSD la putere și mi ți-l pune pe jr. la Curtea de Conturi.

  3. Și Daddy l-a lăsat pe Hamsterică să pară amuzat în timpul protestelor din P-ța Victoriei, ca să ajungă nu după mult timp să-i reproșeze gesturile și apoi să-l bărbierească cu sânge rece in pușcărie…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.