G4Media.ro

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată pentru trafic…

sursa foto: Pixabay

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. El a vândut cocaină unui investigator sub acoperire

Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri, el fiind acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi unui investigator sub acoperire, în apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei, relatează Agerpres.

Potrivit rechizitoriului trimis în instanţă, pe 14 ianuarie, procurorii DIICOT au primit o informaţie că o persoană cunoscută cu apelativul „Sică Dumitrescu” vinde cocaină pe raza municipiului Bucureşti. Acesta a fost identificat în persoana lui Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu. De asemenea, un judecător a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, precum şi supravegherea video, audio şi prin fotografiere a activităţilor desfăşurate de către Sică Dumitrescu, investigatorul sub acoperire şi martorul colaborator.

Ulterior, pe 18 ianuarie, femeia şi investigatorul sub acoperire l-au contactat pe Sică Dumitrescu pe Instagram şi au stabilit să se întâlnească, în jurul orei 20,00, în parcarea de la cafeneaua „The Dock” de pe Cheiul Dâmboviţei din Bucureşti. În zonă a fost instalat un dispozitiv de supraveghere operativă.

În seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers în faţa cafenelei „Naked”, unde era parcat un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior în persoana unui caporal de la o unitate militară din Bucureşti.

Lângă autoturism aştepta Sică Dumitrescu. El a acceptat să-i vândă femeii 3 grame de cocaină, contra sumei de 1.350 lei.

Conform documentelor trimise în instanţă, investigatorul sub acoperire şi femeia au fost invitaţi să aştepte în maşina condusă de caporal, aceştia având o conversaţie despre calitatea „mărfii” pe care urmează să o aducă Sică Dumitrescu. După aproximativ 5 minute, Sică Dumitrescu a revenit la locul de întâlnire, s-a urcat în maşină şi i-a înmânat colaboratoarei trei punguţe din material plastic de culoare portocalie ce conţineau o substanţă solidă.

După ce au coborât din autoturism şi s-au despărţit, colaboratoarea i-a înmânat investigatorului sub acoperire cele 3 punguţe primite de la Sică Dumitrescu, conţinutul fiind dus la un laborator pentru analiză.

Analizele de laborator au arătat că era vorba de 2,05 grame pulbere care conţinea cocaină.

Fiind audiat, Sică Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar. Referitor la contribuţia caporalului, el a declarat că i-a solicitat sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul, până la întâlnirea cu martorul colaborator, însă militarul ar fi aflat în acea împrejurare că urmează să le vândă cocaină.

În baza probelor strânse, procurorii au stabilit că acel caporal ştia dinainte de vânzarea drogurilor şi chiar l-a sfătuit pe Sică Dumitrescu să nu fie „slab la negocieri”. El a fost trimis în judecată alături de fiul lui Ilie Dumitrescu, pentru complicitate la trafic de droguri.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. In kolhoz nu se intra la puscarie din atata…doar daca dai in cap…in rest este „antreprenoriat”.
  E de distribuit zeci si zeci de tone.
  Zilele trecute primind ordin sa se faca ca prind barem 1 din 100 de transporturi mai serioase hop 20 de tone coca via Rotterdam, implicata si Belgia.

 2. Bine, bine, sa-o faci dosar celebrului pt 2 grame?
  Sau se inițializa?

 3. ha-ha… cumperi 3g si primesti 2.05g.

  cam lacom acest sica.

 4. Pai bine mai Ilie ! De ce dreaq nu l-ai facut fotbalist pe Sicuta ?! In cel mai rau caz devenea consumator dar nu dealer !
  Si daca tot nu i-ai transmis nitel talent din talentul tau de fotbalist, macar daca avea si el doi – trei neuroni…
  Pai cum vine asta ca i-a vandut cocaina martorului dar „nu a urmarit un interes financiar” !

  PS. Macar si-a scos banii investiti pt ca e cert ca daca nu urmarea un interes financiar o scotea pe femeie la un Martini si apoi mai vedeau ei !

 5. Cata ura si dispret au acesti derbedei fata de poporul roman. Cata ura si dispret incat sa vanda moarte la suprapret.

  Derbedeul batran face reclame la jocuri de noroc. Derbedeul tanar vinde droguri.

  • problema mare sunt „clientii”, cam greu sa ai oferta fara cerere

  • Ufffff, atatea greseli in doar cateva cuvinte…

   Daca un tampit vrea sa cumpere o arma ca sa se sinucida, asta nu inseamna ca e moral si normal ca cineva sa i-o vanda. E o ticalosie. Pot fi o mie de tampiti care sa vrea acest lucru. Tot nu este moral si normal. Tot complice este. Nu exista scuza ca toata lumea face la fel.

   Asta daca este interesat DOAR DE BANI!

   Daca se adauga in schimb ura, dispretul, dorinta de a face rau, de a distruge, de a atrage la rau vorbim despre altceva.
   Oamenii stateau in masina si li se povestea despre calitatea „marfii”… deci deja intram in cazul agravant.

   Cei doi derbedei, tatal si fiul sunt sociopati. Prezinta caracteristicile.
   Narcisism (proba vedetismul), machiavelism (laudarea marfii, inselaciune la cantar), psihopatie (lipsa empatiei, exploatarea nerusinata a victimei, cautarea senzatiilor tari in activitati clar antisociale).

 6. Asta-i rupt din alt film, se joaca niste posturi importante la rupere. Zona aia vs pH…