G4Media.ro

Fiul Doinei Cornea refuză invitaţia preşedintelui Iohannis de a comemora pe 20…

Fiul Doinei Cornea refuză invitaţia preşedintelui Iohannis de a comemora pe 20 mai Revoluţia din Decembrie 89: Nu înţeleg care este motivul pentru care o ceremonie dedicată Revoluţiei  are loc în luna mai? Să fie oare din motive electorale? Atunci, nu! 

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Iuhas, refuză invitaţia pe care i-a adresat-o preşedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publică de comemorare a revoluţiei din Decembrie 1989, transmite Agerpres.

„Vă mulţumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi făcut-o să particip la Ceremonia publică ’30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. 2019 – Anul omagierii victimelor comunismului’, care va avea loc în data de 20 mai 2019. Poate că m-aş simţi onorat şi aş participa la evenimentul pe care îl veţi patrona dacă nu ar exista câteva motive ce mă împiedică să o fac. În primul rând e vorba de calitatea mea care m-ar îndreptăţi să particip la un astfel de eveniment. (…) Pe de altă parte nu înţeleg care este motivul pentru care o ceremonie dedicată Revoluţiei din Decembrie 1989 are loc în luna mai? Să fie oare din motive electorale? Atunci, nu! Nu doresc să particip la un miting electoral. Şi nu doresc, de asemenea, să particip la o ceremonie în care există riscul ca victimele regimului comunist să fie sărbătorite tocmai de torţionarii lor. Şi oare de ce aţi fixat data ceremoniei chiar în 20 mai? De ce nu 13-15 iunie?”, a arătat Leontin Iuhas într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că nu se simte victimă a comunismului, deşi a a făcut închisoare.

„Dacă am fost invitat în calitate de victimă a comunismului, pot să vă spun că nu, nu mă simt o victimă a comunismului. Victime ale comunismului au fost cei care şi-au pierdut viaţa sau sănătatea în închisorile comuniste, elitele politice, culturale, religioase, partizanii care au luptat în munţi, care au dispărut la Sighet, Aiud, Piteşti, Canal şi multe alte centre de exterminare. (…) Cele câteva săptămâni de puşcărie comunistă pe care le-am făcut doar pentru că mi-am exprimat, alături de mama mea, solidaritatea cu muncitorii braşoveni nu-mi dau dreptul să intru în categoria victimelor comunismului. Singurul drept moral pe care l-am câştigat atunci a fost acela de a mă putea uita acum, fără ruşine, în ochii copiilor mei. (…) Cu speranţa că-l veţi lăsa pe succesorul dumneavoastră să organizeze aniversarea Revoluţiei, atunci când e firesc, în luna decembrie, Leontin Horaţiu Iuhas”, a mai arătat fiul Doinei Cornea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

33 comentarii

 1. Pe 20 mai putem comemora… alegerile de la 20 mai 1990. De principiu are dreptate, pare ca presedintele vrea un „publicity stunt”

  • N are nici o legatura cu subiectul, dar totusi are: kwi e dus cu pluta, nu pe apa sambetei.

   Klaus rescrie istoria poporului roman

   „Scriam la inceput ca Sir Butelcuta se tine de pozne. Problema e ca nu toata lumea le intelege, ba Iohannis chiar il ia in serios. Cazul lui este elocvent si trist, in acelasi timp. Presedintele Romaniei s-a aruncat intr-o dezbatere pe teme etnografice, trezindu-se vorbind despre etnogeneza poporului roman. Sasule, ai muscat momeala ca un pelican infometat! Stai jos, nota 4, nici la bancuri nu stii sa razi! Auzi la el, „Luxemburg si Sibiu au o istorie veche, aproape de 1000 de ani. Multi dintre cei cu denumirea de sasi sau sasii transilvaneni au venit din zona unde la vremea respectiva a fost Marele Ducat al Luxemburgului. In secolul al XIX-lea s-a descoperit aceasta istorie comuna in baza dialectului care se aseamana si azi”. Bai, ne lasi? Pana acum, credeam ca vor ungurii sa ne ia Ardealul, dar bag seama ca trebuie sa ne aparam si de ceata luxemburgheza, nu-i asa!?

   In ritmul asta, daca urmatoarea chermeza o faci putin mai la Est, ii speli si pe moldoveni – o sa ne spui ca sunt urmasii neinfricatilor teutoni, ca muma lui Stefan a fost o nemtaloaica d-aia focoasa ca Vezuviul. Serios, acum, trebuie sa-l apreciem pe Iohannis, omul e pus pe fapte mari, rescrie istoria tarii. Are mana formata, din condei rezolva ba o casa, ba o carte, ba sase case. Si, pe deasupra, mai e si darnic. Daca Marelui Paharnic Jean-Claude i-ai facut cadou Sibiul, iar lui Frans Olandezu’ ii pregatesti Portul Constanta, pe coana Angelica, muza noptilor tale lirice, cu ce o satisfaci? Ilumineaza-ne, o, Tu, astrule poetic!

   http://www.national.ro/news/klaus-rescrie-istoria-poporului-roman-656318.html/

  • @X,
   Apropo, știi de ce nu ne lasă olandezii și in general occidentalii să construim și noi autostrăzi? Ca să nu dea faliment portul Rotterdam…
   Nu râde d-le că e pe bune, am aflat de la Sputnik news…!
   Dar mai știi si de ce nu a mers doamna PM Veorica Vaselica la miting la Iași impreună cu Livache? Pentru că nu au mai avut locuri libere in limuzină….
   PS. Nu știu ce ne-am face dacă nu am avea la îndemână informația oferită cu generozitate de Marele Urss de la Răsărit…

  • Scara@, eu cred că dobitocul ăsta agramat care folosește fantoșa X-link e chiar unul dintre cei care scriu pe la national, pe la site-uri dintr-alea cu ”news” sau pe la alte veceuri puturoase fără capac ( că le-a furat mafia, cum zicea alt trol idiot, care-și spune alin). Sunt câțiva și sunt în mare parte inculți. De exemplu, boul ăsta care scrie despre ”etnogeneză” și care nu e in stare să ajungă de unul singur la Sibiu dacă-i dai drumul pe stradă, de unde să știe el de Luxemburg?Zice că e vreun soi de struguri. Ca să nu intrăm în ”teme etnografice” sau detalii despre ”teutoni” despre care probabil crede sunt niște nasturi, din moment ce vede ”nemtaloaice ca Vezuviul”. Acuma înțelegi care e ”muza noptilor lirice” ale analfabetului X-link, ce ”astru poetic” îi ”iluminează” mintea aia pe care nu o are? Probabil, ăsta l-a ”satisfăcut” cu ”apa sambetei” la care tot face referire, aia despre care postacul X-link crede că e în Moldova și în ea ”îi speli și pe moldoveni”. Fac ei ce fac cretinii ăstia și tot la Moldova ajung, le-au zis lor stăpânii că Moldova e șablonul reprezentativ al Mafiei si trebuie pomenită, numai că nici Moldova nu mai e ce-a fost. Cât despre „istoria poporului român”, ar trebui să mai „pună mâna” pe carte, vorba lui spawn, ca să priceapă ce-a vrut să zică Juncker. Și chiar daca” n are nici o legătura cu subiectul” cum recunoaște, căcatul care este X-LINK îi atribuie lui Iohannis o „rescriere” care e doar în „pluta” lui pe care o are în loc de creier.
   Ăsta e defectul lor, al postacilor și al mâncătorilor de căcat de pe la diverse fițuici: sunt și proști făcuți grămadă și când prind câte ceva ce li se pare lor că e gresit la alții, „musca momeala ca pelicanii” si se fac de râs.

  • @ BAD & @ SCARA.. @ toti # kondensatorii care ma ataca pe mine in loc sa atace ideile expuse / citate

   Stiti ce face URSUL (adika io) cand aude cum schelalaie cate o potaie (adica VOI) ?

  • Ahhahahahahaahaaa:))))))))) această viețuitoare care se cheamă X-LINK și care face parte din categoria jivinelor necuvântătoare crede că dacă mormăie și îi curg bale la bot înseamnă că e „urs”. Așa au păcălit-o pe dobitoacă stăpânii ei de la Mafia PSD-ALDE, care o țin în lesă. Mai degrabă „ursul ăsta păcălit” tot încearcă să înțeleagă, de când s-a născut,de ce a rămas fără coadă, iar asta îi ocupă toată judecata. De aceea nu mai poate fi în stare să mai priceapă și altceva. Doar se face de râs. Ca acum. Tot insistă în prostia lui, pe tema asta cu „sașii”. Idiotul, chiar are impresia că e „atacat” el, valorosul, pentru că n-ar putea fi atacată, ce să ne mai facem, „ideea”. Care „idee” e de fapt o tâmpenie, chiar dacă a publicat-o cine știe ce bou într-o fițuică: în realitate, primii germani care s-au stabilit prin părțile Sibiului au fost din zona în care azi se află statul Luxemburg. Mai târziu si-au zis „sași””. De aceea, limba lor este înrudită cu cea luxemburgheză , care este tot o limbă germanică. Asta a vrut să spună juncker și are dreptate. Ăsta e adevărul chiar dacă mâncătorii ăștia de căcat, cum e si trolul X-link, fiind fără carte, habar n-au. Nu înseamnă că dacă scrie nu știu ce cretin o tâmpenie pe net, așa e, neapărat si gata, o luăm de bună. Doar inculții fac asta, mai ales proștii fuduli care cred că le știu pe toate. Adevărul e: de unde să știe ceva care nu e atat de cunoscut prăpăditul ăsta de trol x-link, când el d-abia scrie două vorbe, marele specialist în „istorie”? Dar de ce deschide gura, când e un prost și nu e capabil nici să lege logic niște informații pe care poate le are? Și mai și insistă.
   Ca sa fie clar de ce e *atacat” atât el cât și așa numitele de către el „idei expuse/citate”. El:
   – e postac penal al mafiei PSD-ALDE pentru că susține hoția și sprijină infractorii;
   – e analfabet pentru că scrie cu greu, alambicat și nu înțelege sensul cuvintelor pe care le citește;
   – e agramat pentru că face greșeli gramaticale, de topică și nu știe să folosească semnele de punctuație;
   – e incult pentru că îi lipsesc elemente de bază ale culturii generale și folosește concepte și noțiuni pe care nu le stăpânește.
   Acestea nu sunt „atacuri” ci evidențe reieșite din postările lui. Sunt scoase la iveală cu scopul de a arăta că X-LINK e un impostor cu intenții de a dezinforma și cu pretenții de savant și că ceea ce spune un postac incult și agramat nu merită luat în considerare.
   „Ideile”lui sunt:
   – texte de propagandă pentru Mafie, copiate integral de pe site-uri ca luju, national, evz sau altele, susținute de infractori, cu scopul de a dezinforma și de a transmite mesajele otrăvite ale Mafiei PSD-ALDE;
   – frânturi din texte copiate de pe wikipedia sau de pe alte site-uri neutre, însoțite de interpretări tendențioase, fără legătură cu subiectul în discuție, pentru a induce în eroare;
   – jigniri, cuvinte vulgare, ironii la adresa unor persoane care nu fac parte din Mafie, care încurcă Mafia PSD-ALDE și pe care vor să le compromită prin acțiuni de tip „flaming”. Când abordări de genul ăsta se intorc împotriva postacilor gen X-LINK, ei se arată foarte revoltați, vor să pară victime dar scopul tocmai ăsta e: demascarea lor în toată mizeria de care sunte capabili;
   – minciuni, calomnii, mizerii inventate în stilul „kompromat” specific propagandei de tip kaghebist pe care o învață de la stăpânii lor și pe care sunt puși să o practice trolii. Așa au procedat cu Lazăr, la fel cu Iohannis: fiindcă n-au nimic altceva să-l compromită, repetă la nesfârșit fake-ul cu „casele”.

 2. Până în decembrie s-ar mai putea găsi amatori de organizari de comemorări. La mai multe!

  • Fiecare cu comemorarea sa.
   Să nu se suprapună comemorarile și să iasă cu strigaturi, ar fi păcat.

  • Comunisto,de fiecare data cand postezi la un subiect care are legatura cu partidul tau de tortionari ,e de bine,asa afla lumea de pe aici cine esti :# nimic!

  • @ LIA

   nu stiu ce ai citit tu despre proprietatille lui kwi, dar in mod sigur nu esti deloc la curent cu situatia reala

   Ai incredere in RISE PROJECT ? Da, sunt aia care au dat in draknea.

   Ia citeste mataluta ce zic BAIETII BUNI despe kwi, dar sa bei niste cafea, caci voi, # kondensatorii, nu va puteti concentra sa cititi mai mult de 5 minute.

   „RISE Project a făcut cronologia parcursului pe care familiile Baștea și Iohannis l-au străbătut pentru a intra în posesia spațiului comercial de pe urma căruia au câștigat o mică avere.

   O puteți citi mai jos, în detaliu, împreună cu documentele judiciare care atestă fiecare etapă în parte. După caz, acestea au fost anonimizate, conform legii (numele proprii au fost reduse la inițiale sau acoperite integral), de către curțile judecătorești care le-au pus la dispoziția RISE Project.

   De menționat că președintele României nu a dorit să dialogheze cu RISE pe marginea acestui subiect și nu a răspuns la întrebările care i-au fost comunicate cu această ocazie.”

   https://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/

  • @ LIA

   Proprietatile erau locuite, au fost ale Statului ROMAN si au fost lasate ca mostenire lui bastea und kwi prin testament FALS.

   Cu banii obtinuti prin inchirierea unui spatiu catre RAIFEISSEN kwi cumpara celelalte proprietati.

   „25 Decembrie 1991 – Un vârstnic pe nume Nicolae Baștea

   LASA, PRIN TESTAMENT,

   două clădiri din centrul Sibiului nepotului său Ioan Baștea, unei cunoștințe, Georgeta Lăzurca, și fiicei acesteia, Carmen Iohannis.

   Când Nicolae Baștea își scrie testamentul,

   CASELE NU SUNT ALE LUI,

   CI ALE STATULUI.

   Au fost naționalizate în anii 1960.

   Pentru ca beneficiarii testamentului să intre în posesia lor, trebuie să obțină revocarea naționalizării.

   Până să fie naționalizate, clădirile i-au aparținut lui Eliseu Ghenea, locuitor al comunei Porumbacu de Jos (Județul Sibiu). Între războaie, acesta atinsese prosperitatea mergând să lucreze în America.

   Nicolae Baștea susține că îl moștenește pe Eliseu Ghenea și, moștenindu-l, transmite cele două imobile mai departe, către Ioan Baștea, Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis.

   În testamentul pe care îl scrie în ziua de Crăciun a lui 1991, Nicolae Baștea este mai generos cu nepotul său, Ioan, decât cu Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis.

   Lui Ioan Baștea îi lasă o clădire întreagă (Strada Nicolae Bălcescu nr. 29) și două niveluri din cealaltă (Strada Gheorghe Magheru nr. 35): parterul și etajul doi.
   Georgeta Lăzurca și Carmen Iohannis primesc etajul întâi din clădirea de pe Strada Gheorghe Magheru nr.35 – nivel la care se găsesc două apartamente.

   În 1991, ambele imobile se află în administrarea Primăriei Sibiu.

   AMBELE SUNT LOCUITE DE CHIRIASI.

   Nicolae Baștea moare în 1993.”

   https://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/

  • Stați că ”ne pune la curent” trolul infect X-link cu ”situația reală”. Își imaginează cineva că analfabetul ăsta poate să citească mai mult de 10 rânduri? Cum era să parcurgă el un articol așa de lung? E dubios din start. Apoi, observați, jigodia a schimbat tactica: nu mai citează din luju, național și alte fițuici sponsorizate de infractorul Dan Voiculescu, ci din Rise Project, cei care ”au dat inn draknea”. E ca ăia din ”Singur acasă” când vor să pară ” de încredere”. Dar și-o ia din nou peste bot pentru că e prost.
   Escroc fiind, citează ”truncheat” cum zice el, postacul agramat la mafiei PSD-ALDE. Hoț, el, postacul, comite un ”FALS” – ”au fost lasate ca mostenire lui bastea und kwi prin testament FALS”: asta e o minciună, testamentul nu era fals. Cine citește pe ”rise project”, în care are ”încredere” până și trolul mizerabilul, poate vedea.
   Ca să se oprească din schelălăit potaia asta împuțită de postac X-link, cel puțin pe acest subiect, iată un rezumat al articolul de pe rise project pe care îl poate citi și retardatul X-link, cu toată ”bradipsihia” lui:
   Proprietarul celor două imobile în discuție le-a lăsat moștenire, prin testament, nepotului său.
   Acest nepot le-a lăsat, prin testamentul său, nevestei lui Iohannis și mamei acesteia, o treime dintr-una dintre case.
   După succesiunea de la decesul acelui nepot, Iohannis a cumpărat o parte din ce-i revenise celuilalt moștenitor al nepotului, astfel că el și cu nevastă-sa au intrat în posesia unei jumătați dintr-un imobil și a unui jumătați din celalalt, Astea sunt ”casele lui Iohannis”- două jumătați de imobile. Celelalte jumătăți au intrat în posesia celorlalți moștenitori ai nepotului.
   Proprietarii au închiriat băncii Raifeissen un spațiu de la parterul unuia dintre imobile. Nu i-au evacuat de la etaj pe chiriași și nu le-au pretins chirie.
   Foștii chiriași de la stat i-au dat în judecată pe soții Iohannis și pe ceilalți moștenitori. După 15 ani de procese au câștigat și soții Iohannis au pierdut părțile pe care le dețineau din imobile. Au pierdut din cauza acelui testament care fusese semnat de primul proprietar dar nu fusese și scris de mână, motiv pentru care instanța l-a considerat nul, nicidecum fals.
   Procesele pe care le-a pierdut s-au desfășurat în timpul în care Iohannis era primar la Sibiu.
   Concluzii:
   soții Iohannis au intrat legal în posesia unor părți din două imobile, prin hotărări judecătorești.
   tot legal și tot prin hotărâri judecătorești, instanțele de judecată au revenit ulterior și au dat câștig de cauză foștilor chiriași, în final.
   Deși primar, Iohannis nu a influențat procesele în așa fel încât instanțele să-i dea câștig de cauză.
   Asta e povestea ”caselor” lui Iohannis ”furate de la stat”.

 3. La urma urmei, comemorarea victimelor comunismului nu are nimic de-a face cu luna Decembrie.
  Daca e sa comemorezi victimele celor 40 de ani de comunism de dinainte de revolutia din ’89, nu te mai legi de o luna calendaristica.
  Dar daca omul are parerile lui, trebuie respectate. Ca putea sa refuze discret, fara tam-tam mediatic, asta e alta poveste.
  Iar fraza din incheiere spune cam tot ce e de spus despre opiniile politice ale lui Iuhas:
  „Cu speranţa că-l veţi lăsa pe succesorul dumneavoastră să organizeze aniversarea Revoluţiei,”
  In primul rand, Iuhas pare convins (sau cel putin isi exprima clar parerea ca Johannis nu mai merita sa castige un mandat ), iar ca observatie secundara, nu prea vad cum isi imagineaza Iuhas ca , odata ce pierde alegerile, Johannis va putea sa dicteze agenda noului presedinte ales,)
  Dar, asa cum copiii nu pot fi facuti raspunzatori pt actiunile parintilor, nici memoria parintilor nu trebuie „amestecata” cu actiunile copiilor.

 4. In luna mai s-a nascut Doina Cornea si tot in luna mai a murit.

 5. Mamăăă, ce smetie şi-a luat KWI peste gură!

  • Ce prost e si-asta!!!

  • Bai cetatene, esti turmentat, asa ca lasa-ne! Sau vrei o smetie peste gura cum dam postacilor psdisti?

  • @Bad
   @GC
   Vă spun doar o singură dată : Nu mă interesează politica, nu am preferințe electorale și nu atac la modul vulgar alți comentatori. Eu comentez când vreau și cum vreau, în special pentru a taxa cretinitatea și naivitatea unora, indiferent de subiect.
   Așa că mă doare fix la 15 km. in spatele cotului de parerile unor amărâți de postaci platiti ca voi.

  • Pai daca nu te intereseaza politica,de ce te porti ca un postac pesedist?

  • Hai ca e prost, dar mai e si prost:)) Am înțeles acum: „nu ataca la modul vulgar” doar „comentează* cum ” se ia smetia peste gură” și nu pe „alți comentatori”. Pe ăștia doar îi taxează ” în special” și „indiferent de subiect” pentru „cretinitate si naivitate”. „La modul nevulgar”. Deh, nu-s toți ca el să aibă cotul de 15 km, o fi vreun râu incarnat, ceva. E foarte „interesant” și ce comunică „doar o singură dată”: ce nu-l „interesează”, ce „preferințe” nu are, ce ” nu e”. Am reținut: e un nimic.

 6. Ce fumează ?!! Dl. Leontin Iuhazs refuza ceva ce nu exista… Luni 20 mai nu este programat niciun miting nicio comemorare nici la Bucuresti, nici im Sibiu nici la Cotroceni sau Cluj??!!!

  • Cred ca desertul i-a cam topit mintile…pacat ,putea pastra o minima decenta ,in amintirea mamei sale ,o romanca extraordinare, demna de a fi comemorata la fel ca si marii martiri ai neamului !

 7. Poate ne spune KIWI el pe unde era la Revoluție? Era în stradă când acolo se trăgea în oameni? S-a trezit KIWI să sărbătorească Revoluția. Dar case, câte case avea? Ha?

  • Și halatul, cât era? Că p-asta n-am lămurit-o. Mă întreb ce-o să facă infractorii ăștia comuniști la toamnă cu marea revoluție din octombrie, când o să se „trezească” să o „sărbătorească”. Or mai găsi pe cineva care „era pe strada” atunci”? Sau măcar in „case”? Dar nu-i problemă, pe unul tot îl găsesc, îmbălsămat, cu vata în nas, mai spre taiga încolo, unde le place. E”astrul” lor, al mafioților și al postacilor, care îi „iluminează” um zicea boul ala de X-link mai devreme.

  • Aveti o logica de crap chinezesc stimabile. Nu era in strada, (cine stie, poate ca era, poate ca nu era) n-are dreptul sa comemoreze. Pe linga faptul ca nu vad de ce n-ar putea orice cetatean, c-a fost sau nu in strada, participa la o astfel de comemorare daca are credinta ca ajuta la ceva, apoi Iohannis, spre oftica multora, e presedinte, are reprezentativitate, asa ca e chiar indicat sa participe la o comemorare de genul asta.
   Intrebarea adevarata e cea pusa de Iuhaz, de ce comemoram in mai ceva ce s-a petrecut in decembrie? Ca sa nu fie doar un politicianism ieftin.

  • Casele le-a cumparat la valoarea din anii 90 si erau parasite de sasi,postac antenist!Nu a furat de la stat,ca sefii tai!!Insule si terenuri,parcuri date pe de-a moaca !!!Toate obtinute cu ajutorul cozilor de topor din primarii ,justitie si parlament care au facut legi speciale pentru asta:legea 18 a lui taika ilici iliescu ,kaghebistul criminal ,iti spune ceva?

 8. Sputnikarii au intrat in fibrilatie de cand PSD-istii sunt huiduiti si alungati , peste tot, in toata tara. Trolii PSD sunt bulversati si turati la maxim. Deja fumega…
  Si e foarte bine asa!

 9. Scurt: baiat destept, Leontin.

 10. Așteptăm cu nerăbdare ziua de 26 Mai . Să vedem ce scoruri vor fi. Mă întreb: Dacă va câștiga tot PSD, ce va urma ?. Probabil o invazie militară, sau în cel mai bun caz, o criză ca în Venezuela. Hotărârea va fi luată la Bruxelles.

  • Ia uitati-l și p-asta, ce pkecat cu sorcova e. Ce să câștige, suntem la barbut? Fiecare partid va trimite reprezentanți în Parlamentul European, despre asta e vorba, nu se joacă „Dacii și Romanii”. Important este ca, de la Mafie, să meargă cât mai puțini posibil. Și așa ne fac de râs, în frunte cu gurista aia de-și zice jurnalistă, servitoare la turnătorul infractor Voiculescu.

 11. In Decembrie il invita ca fost presedinte al Romaniei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.