G4Media.ro

Firea, nemulțumiri exprimate public față de guvern și partid: ”Un impas care…

Firea, nemulțumiri exprimate public față de guvern și partid: ”Un impas care trebuie să recunoaștem că există”

Gabriela Firea și-a exprimat public sâmbătă nemulțumirile legate de guvern și partid, arătând că anumite grupuri interministeriale ”se prefac că lucrează” pe teme legate de administrație, precum transferul metroului și centurii de la Ministerul Transporturilor la Primăria București. Mai mult, Firea s-a referit la situația din partid, spunând că e ”un impas care trebuie să recunoaștem că există”.

”Sunt şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune, toate trebuie prezentate cu maximă sinceritate. Vreau să spun tot ceea ce am de spus cu claritate şi cu argumente în faţa colegilor mei”, a mai spus Firea despre situația din partid.

Întrebată în mod repetat de amnistie, Firea a evitat răspunsurile și a mutat discuția spre subiectul lipsei de performanțe a guvernului în chestiunile legate de București: ”sunt preocupată și îndurerată că nu se fac progrese în domeniul administrativ”. Ulterior, a spus despre amnistie că ”mie nu mi s-a prezentat acest proiect”.

Întrebată dacă e cazul să fie vreo demisie pe masa ședinței Comitetului Executiv al PSD, Firea a refuzat să răspundă. De asemenea, a evitat să spună de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Reamintim că Firea e tot mai nemulțumită de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, potrivit informațiilor G4Media.ro. Vezi aici mai multe detalii.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Firea simte ca e momentul ei, apasa pe acceleratie pt un + de capital in partid. Scopul acestor valuri la Neptun, este sa-l inlature pe tobosarul cu sosete flausate de la conducerea PSD, asigurandu-si calea libera spre prezidentiale.

  2. Prea timid pentru a-l impresiona pe Dragnea si pe alcoolitii lui!

  3. Auzii ca azi la Latrina 3 Siulfica i-a numit pe adversarii lui Dragnea (fara a-i nominaliza insa), „grup securistoid” !
    Nu stiu ce reactie a avut, daca a avut, moderatoarea, in conditiile in care din randul pesedistilor de frunte care il critica pe fata pe Dragnea se detaseaza primarita Bucurestiului, fosta angajata model a lui Voiculescu !

    E putin probabil insa ca burduselile, caftelile din PSD sa nu ajunga, mai devreme sau mai tarziu si in studiourile tv ale trustului INTACT !

    PS. Intarata-i drace, ca si mie-mi place ! 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.