G4Media.ro

Firea: Lista PSD-PNL pentru Consiliul General al Capitalei va fi deschisă de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Firea: Lista PSD-PNL pentru Consiliul General al Capitalei va fi deschisă de 2-3 specialiști propuși de „domnul candidat comun” / Întrebată ce sfaturi i-ar da lui Cîrstoiu: „Sfaturi se dau doar dacă se cer”

Președinta Organizației PSD București, Gabriela Firea, a declarat, marți, că lista PSD-PNL pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB) va fi deschisă de 2-3 specialiști propuși de „domnul candidat comun”, iar în continuare candidații vor fi distribuiți pe listă într-un raport de un candidat PNL la 1,5 de la PSD.

Firea a spus că ea nu crede în sondajele de opinie anunțate public fix în precampania electorală.

„Aceste sondaje din punctul meu de vedere, nu este opinia partidului, nu au niciun fel de relevanță. Eu știți că nu cred în sondaje, nu cred în aceste sondaje care se anunță public fix în precampanie electorală. Eu cred în acele cercetări sociologice pe care toți ni le-am făcut de trei ani de zile și am văzut și urcușuri și coborâșuri, și fotografii la moment, și temperatură – electorală bineînțeles, nu febra noastră corporală – și eu în aceste sondaje din ultimele zile nu cred, fac parte din strategia candidaților, din strategia partidelor”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea a precizat, răspunzând unei întrebări, că „nu mai e timp să fie schimbat candidatul”.

„Și cred că după acțiunile pe care le vom organiza va crește și notorietatea candidatului. Ne bazăm pe primarii de la sectoarele 3, 4 și 6 că vor transfera din notorietatea lor. (…) Cred că a fost o analiză destul de laborioasă în desemnarea lui (…), o decizie cântărită luni de zile. Odată luată această decizie, mergem cu ea înainte”, a adăugat președintele PSD București.

Firea a susținut că ar trebui ca în câteva zile Cătălin Cîrstoiu să-și anunțe programul, proiectele pentru București.

Despre lista comună PSD-PNL pentru CGMB, Gabriela Firea a declarat: „Primele locuri specialiști propuși de domnul candidat comun, de domnul doctor – 2-3. Următoarele locuri un candidat din partea noastră – am obținut proporția 1 pentru PNL și 1,5 PSD, iar la consiliile locale în funcție de primari – să aibă majoritate simplă asigurată cu propriul partid”.

Firea a fost întrebată ce sfaturi de comunicare i-ar da lui Cîrstoiu.

„Sfaturi se dau doar dacă se cer, dar dacă m-ați întrebat o să vă răspund dvs nu neapărat considerând că dl doctor Cîrstoiu mă va și asculta. Vă răspund dumneavoastră din eleganță și din colegialitate. Chiar dacă nu știi ceva ca politician sau ca administrator, trebuie să recunoști că nu știi și vrei să înveți de la specialiști, asta e maniera cea mai onestă de a te prezenta în fața publicului”, a afirmat Firea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. 1. Oorescu
    2. Firea
    3. Vanghelie