G4Media.ro

Festivalul Digital Throne adună la Iași 700 de jucători din întreaga lume…

sursa foto: Mihai Chirică/Facebook

Festivalul Digital Throne adună la Iași 700 de jucători din întreaga lume / Deschiderea evenimentului: drone, 3D mapping și artificii

Festivalul Digital Throne de la Iași debutează în 25 august, un număr de 700 de jucători din 120 de țări de pe toate continentele fiind prezenți în competiții.

Campionatul include competiții pentru titlul și premii totale de 500 de mii de dolari: trei competiții pe echipe pentru jocuri de PC, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Global Offensive Female si Dota 2, două competiții pentru jocuri de consolă, eFootball și Tekken și două competiții pentru jocuri mobile, PUBG Mobile și Mobile Legends, relatează prosport.ro.

„Festivalul lansează la nivel internațional strategia Iașului de a deveni o capitală globală a sportului digital, artei, educației și divertismentului. Este o reconfirmare din partea organizațiilor internaționale, precum Federația Internațională de Esports, a faptului că Iașul este un pol digital important pe harta lumii, fapt subliniat și de dezvoltarea în acest oraș a din ce în ce mai multe business-uri internaționale de prestigiu, cât și a numeroase branduri locale cu o puternică ascensiune și peste hotare”, a transmis primarul Mihai Chirică.

Pe lângă sutele de jucători profesioniști care au ajuns la Iași, au fost invitați și mii de turiști interesați de acest fenomen mondial de esports, precum și de concertele de muzică și evenimentele conexe organizate la sfârșit de august și început de septembrie.

Principalele evenimentele din cadrul Digital Throne sunt:

  •  Un eveniment de deschidere grandios pe 25 august, de la ora 21:30, cu drone, 3D mapping și artificii;
  • Campionatul Mondial de Esports care adună la linia de start 700 de jucători din peste 120 de țări;
  • Comic Con, pentru prima oară la Iași (25 – 27 august);
  • Talk-uri zilnice despre industria de esports;
  •  Ceremonia de închidere (1 – 3 septembrie) la care vor cânta artiști de top: Armin van Buuren, Tujamo, Lost Frenquencies, Tom Odell, JP Cooper, Delia, B.U.G. Mafia, Subcarpați și mulți alții.

Toate detaliile despre concerte și Campionatul Mondial de Esports de la Iași pe pagina oficială: https://www.facebook.com/digitalthroneiasi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...