G4Media.ro

Femeie reţinută la Constanța pentru că a luat credite cu acte false.…

Sursa foto: Pexels / Kinodel

Femeie reţinută la Constanța pentru că a luat credite cu acte false. La percheziţii au fost găsite şi droguri

O femeie de 38 de ani a fost reţinută după ce a contractat mai multe împrumuturi de la două instituţii financiare folosind date de identitate ale altor persoane, faptă ce a cauzat un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), transmite Agerpres.

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico – Financiare Constanţa, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare. Activităţile au fost derulate în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică în formă continuată, falsul privind identitatea în formă continuată şi falsul informatic în formă continuată.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că o femeie, de 38 de ani, ar fi contractat mai multe împrumuturi de la două instituţii financiare, folosind date de identitate ale altor persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie şi un telefon mobil”, precizează reprezentanţii IGPR.

Totodată, la percheziţii au fost descoperite 15 pliculeţe ce conţineau aproximativ 4 grame de droguri, 111 pliculeţe ce prezentau urme de droguri, 3 pipe ce conţineau astfel de substanţe şi un cântar de mare precizie. În cauză, au fost sesizaţi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa şi va fi prezentată procurorului de caz cu propunere legală.

Ca măsură asigurătorie s-a pus sechestru asupra unui imobil al femeii.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor serviciilor de investigare a criminalităţii economice din cadrul IPJ Ilfov şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum şi de cel al luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale ale celor două structuri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ceva mai vag ca aceasta stire rar gasesti
    Femeie
    Instituție financiara
    Dro3guri. Ce fel de dro3eguri?
    Ideea e sa nu stim nimic