G4Media.ro

Femeia care şi-a aruncat bebeluşul pe jos, acuzată de tentativă de omor,…

Femeia care şi-a aruncat bebeluşul pe jos, acuzată de tentativă de omor, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile / Procurori: Minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele femeii care şi-a aruncat pe jos bebeluşul de două luni, în urma unei crize de gelozie pe care a avut-o cu tatăl copilului.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a declarat, luni, că inculpata G.E. este urmărită penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

„În sarcina inculpatei s-a reţinut că în noaptea de 23 mai, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timişoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenţionat aceasta l-ar fi aruncat din braţe pe băieţelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acţiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, producându-i în acest mod mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa copilului”, declară Violeta Filip, într-un comunicat transmis Agerpres.

În aceeaşi dată, inculpata G.E. a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acesteia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comiterii faptei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Așa cum nici toate muștele nu fac miere, nici toate femeile ( in cazul ăsteia … parașutele) nu pot fi mame😔😔😔😔 din păcate pentru bebeluș…😔😔

 2. Dacă cineva are puterea și tăria sa raneasca un nou născut, ce reabilitare i se mai poate face?
  Împușcată, nu pare sa ii ofere cv bun copilului.

 3. Tabloid plin de spectaculos .. shit

 4. Intr-un stat de drept copiii nu sunt lăsati in grija nebunilor si
  ticalosilor.

  • Femeia italianca si barbatul roman. Nu stim unde s-a nascut, deci ce cetatenie are copilul.

  • Pt. comentatorul Marius:
   Copilul are (şi) cetăţenie română pentru că are un părinte de cetăţenie română.
   În statul român, cetăţenia (desigur există şi alte tipuri de dobândire a cetăţeniei pentru cetăţenii stăini sau apatrizi, care nu au cel puţin unul dintre părinţi de cetăţenie română, după cum există şi proceduri de obţinere a cetăţeniei române pentru cei care dovedesc că au avut rude, până la un anumit grad de rudenie, ce au deţinut, cândva, cetăţenia română, dar aici nu e cazul) este dobândită prin faptul naşterii şi filiaţiei, respectiv prin raportare la cetăţenia a cel puţin unuia dintre părinţii nou -născutului, cetăţenie deţinută la momentul naşteriii, fiind fără relevanţă unde a fost născut copilul.
   Dar, chiar şi dacă nu ar fi fost cetăţean român copilul, statul român are deplină jurisdicţie ( cu anumite particularităţi în privinţa personalului diplomatic)asupra faptelor de natură penală săvârşite pe teritoriul său.
   Dacă acel copil nu ar fi în siguranţă cu niciunul dintre părinţii săi (nici tatăl nu pare prea…..normal la cap de vreme ce, pe înregistrare, se observă cum acesta continuă să se preocupe de concubină, în timp ce copilul zace efectiv pe jos, în loc să fie preocupat imediat de copil şi să o lase în plata Domnului pe isterică, indiferent de câte ghivece urma să spargă sau de ce alte distrugeri urma să comită în timpul accesului necontrolat de furie), pe teritoriul său, statul poate acţiona de îndată, indiferent de cetăţenia copilului, prin măsuri de urgenţă, dispuse vremelnic de către instanţa de judecată în materie civilă ( minori şi familie), inclusiv la sesizarea procurorului.
   Ceea ce, fără îndoială, dincolo de aspectele „tehnice” ale cauzei, ne dorim cu toţii e ca bebeluşul să nu fi suferit o traumă majoră, care să îl marcheze pentru tot restul vieţii sale, însă asemenea aspecte mă tem că vor putea dobândi un grad rezonabil de certitudine abia după ce micuţul va mai creşte.

  • @Magistrat
   Din fericire, natura a randuit astfel lucrurile incat copilul are, pentru o vreme, o oarecare flexibiitate a craniului, ceea ce face ca multe dintre aceste lovituri sa ramana fara sechele.
   Evident asta nu indreptateste parintele (termen neadecvat aici) sa-l dea cu capul de podea. Te cutremuri numai la gandul asta.
   Da! exista sanse reale ca micutul sa ramana fara leziuni, daca nu s-a lovit de ceva contondent ci doar de podea. Trebuie tinut departe de aceste animale, oricum.

 5. Femeile chiar nu au forta sa arunce. Jur. Doi metri si pe podea? Un barbat facea o treaba mai buna: 4 metri si perete!

 6. Femeia aia e bolnava, ca doar asa se explică. Ma gandesc la depresie post partum, deci trebuie si ea ajutata.

 7. A facut copilul sa cimenteze o relatie care de fapt era pe duca. Nebunie temporara si prostie definitiva.