G4Media.ro

Federația Romalimenta a donat aproximativ 2,5 milioane de euro, comunității medicale și…

Federația Romalimenta a donat aproximativ 2,5 milioane de euro, comunității medicale și populației, în contextul pandemiei de coronavirus

Reprezentanții Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară – Romalimenta anunță că au donat peste două milioane de lei şi două milioane de euro comunităţii medicale şi populaţiei, în contextul pandemiei de coronavirus.

Totodată, Romalimenta a contribuit și cu donaţii în alimente şi alte bunuri pentru a-i sprijni pe cei aflaţi în nevoie în contextul pandemiei de coronavirus.

Un număr de 33 de societăţi membre Romalimenta au contribuit cu aceste donaţii, potrivit datelor transmise de reprezentanții Federației.

„Consemnăm cu satisfacţie că numai contribuţiile financiare depăşesc 2 milioane lei şi 2 milioane euro, acestora adăugându-li-se şi alte donaţii în alimente şi alte bunuri adresate spitalelor, precum şi unităţilor dedicate celor în nevoie. Susţinem aceste iniţiative menite a contribui la sprijinirea depăşirii acestei situaţii deosebite şi revenirea la normal, felicitând firmele în cauză, precum şi multe altele din întreaga economie, care fac astfel de dovada responsabilităţii sociale”, a transmis conducerea Romalimenta într-un comunicat de presă.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa Foto: Romalimenta (alimente

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.