G4Media.ro

Fără beculețe de sărbători, în Cluj, între orele 00:00 și 04:00 dimineața…

Sursa foto: G4Media.ro

Fără beculețe de sărbători, în Cluj, între orele 00:00 și 04:00 dimineața / ”Nu vom afecta sub nicio formă iluminatul public stradal care va funcționa neîntrerupt”

Iluminatul festiv de sărbători va fi oprit în mai multe zone din Cluj-Napoca în intervalul orar 00.00 – 04.00, anunță Agenția de presă Rador. Măsura a fost luată pentru reducerea consumului de energie, acesta fiind și un semnal prin care municipalitatea vrea să transmită cetățenilor că economia curentului e necesară, având în vedere situația internațională. Primarul Emil Boc a explicat că luminițele festive nu vor funcționa în zonele unde poate fi sistat fără să fie oprit și iluminatul stradal obișnuit.

„Acolo unde situația tehnică permite, în oraș, între orele 12 și 4 dimineața, iluminatul festiv va fi decuplat de la iluminatul stradal pentru a da un semn în privința economiilor pe care fiecare dintre noi să le facem în sensul eliminării risipei. Nu vom afecta sub nicio formă iluminatul public stradal care va funcționa neîntrerupt, pentru că e vorba de siguranța clujenilor, dar acolo unde, din punct de vedere tehnic este posibilă decuplarea iluminatului festiv de iluminatul public, acolo, între 12 și 4 dimineața îl vom opri”, spune Emil Boc.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...