G4Media.ro

Fanii englezi cer rejucarea finalei Euro 2020. ”Italienii au tras de jucătorii…

Fanii englezi cer rejucarea finalei Euro 2020. ”Italienii au tras de jucătorii englezi de parcă ar fi fost sclavi”

O petiție scrisă de un suporter englez pe site-ul change.org a trecut de 107 mii de semnături în mai puțin de 18 ore. ”Când va ajunge la 150.000 de semnături, această petiție va deveni una dintre cele mai semnate pe Change.org!”, anunță site-ul.

Englezii se plâng de faptul că italienii au jucat dur și că cel puțin un jucător ar fi meritat să fie eliminat din acest motiv. ”Meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italienii au primit doar un cartonaș galben după ce au tras de jucătorii englezi de parcă ar fi fost sclavi. Toate împingerile, tragerile și loviturile și Italia e lăsată să câștige? Decizie părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său și revanșa ar trebui să se joace cu un arbitru nepărtinitor. Nu e deloc corect”, și-a motivat suporterul sensul petiției.

La petiție a fost atașată o fotografie cu Giorgio Chiellini trăgându-l de tricou pe Bukayo Saka, în prelungirile meciului, acesta fiind cel mai probabil momentul pentru care s-a cerut cartonașul roșu.

Printr-o altă solicitare, fanii englezi au cerut guvernului britanic zi liberă după meciul finalei EURO 2020 în situația în care Anglia ar fi cucerit trofeul. Spre deosebire de petiția prin care se cere rejucarea meciului cu Italia, această cerință către guvern nu a atras decât 40 de mii de semnături.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Da’ de ce nu cereti sa se rejoace si meciul cu Danemarca?

  2. După Brexit nada!

  3. Sa se rejoace pina castiga Anglia, asa ar fi corect.

  4. După ce i-au făcut pe cei trei jucători de culoare cum le-a venit la gură acum tot pe baza lor cer rejucarea meciului. Pentru a rezuma problema stă așa : Nu poți faulta un jucător de culoare pentru că îl discriminezi (tratezi pe respectivul precum un sclav pe plantație – din scrisoarea lor). Adică dacă nu poți da afară din serviciu un individ leneș, hoț și chiulangiu dacă e de altă culoare decât albă de ce nu ar merge și la fotbal? Eu zic că dacă treci mingea printre picioarele unui negru e caz de pușcărie, nu mai punem pierderea meciului cu 3-0.

  5. Englezii știu foarte bine cum se trag sclavii, ca doar asa și-au făcut avuția.

  6. si pitecantropii mirositori au tras de jucatorii italieni

  7. sa se rejoace secolele XVII – XIX, iar englezii sa ramana acasa

  8. Cred că ar trebui sa recunoaștem că ala a fost fault de roșu.

  9. Ce oameni penibili.