G4Media.ro

Experții Babeș-Bolyai recomandă deschiderea școlilor primare, însoțită de măsuri restrictive compensatorii /…

Experții Babeș-Bolyai recomandă deschiderea școlilor primare, însoțită de măsuri restrictive compensatorii / Patru ghiduri legate de pandemie, sărbători și vaccinare, puse la dispoziția populației și autorităților de universitatea clujeană

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) prezintă, miercuri, patru ghiduri destinate comunității și autorităților, documente menite să ofere informații și posibile abordări ale problemelor legate de pandemia de COVID-19, mai ales în perioada sărbătorilor și în contextului dezbaterilor legate de posibilitatea lansării campaniilor de vaccinare în viitorul apropiat. În ghidul general, specialiștii UBB recomandă inclusiv deschiderea școlilor primare.

În ghidul general, UBB recomandă continuarea măsurilor generale de control al pandemiei și o campanie de informare care să determine o scădere a reticenței la vaccinare. Specialiștii universității recomandă, totodată, deschiderea școlilor până în clasa a IV-a, combinată cu restricții mai severe care să compenseze această măsură.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Școala nu trebuia închisă, dar pentru unii care au frecventat-o mai puțin nu reprezintă o prioritate și nici nu va reprezenta vreodată.

  2. Nu stiam ca Babes Ebola isi aroga si expertiza in medicina. Exista vreun domeniu la care nu se pricep Domnudavid si Ilustra Sa Sotie?

  3. Am citit ghidurile. Sunt în majoritate scris în limbaj de specialitate, neinteligibil pentru marea masa (eu sunt inginer). Si sunt destule idei cretze (orar scris dinainte, la 1 ora; nici în armata n-am avut program asa detaliat).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.