G4Media.ro

EXCLUSIV Socrul mare, bucătarul de la nuntă și unul dintre nașii lui…

Sursa Foto: Facebook/ George Simion

EXCLUSIV Socrul mare, bucătarul de la nuntă și unul dintre nașii lui George Simion au fost condamnați penal pentru furt calificat, lovire, conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Tatăl lui Simion, condamnat pentru ultraj / Reacția liderului AUR

Unul dintre nașii liderului partidului extremist AUR, George Simion, a avut cazier penal până în 2020, atunci când și-a șters din acest document infracțiunile de conducere fără permis și fugă de la locul accidentului printr-o cerere de reabilitare judecătorească. Despre Ștefan Voloșeniuc (39 de ani), Simion a afirmat că a cumpărat berea și apa plată de la nunta sa.

Și bucătarul de la nunta lui Simion a avut probleme cu legea: în 2005, a fost extrădat din Austria ca să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru furt calificat, iar în 2015 a fost condamnat, din nou, pentru lovirea unei femei. ”Inculpatul i-a băgat persoanei vătămate degetul în ochi, apăsând”, au scris judecătorii în sentința de condamnare de la Curtea de Apel Pitești. În 2021, și Bosnea a depus cerere de reabilitare, de asemenea admisă de judecători.

Cu mențiune în cazier rămâne, însă, tatăl lui George Simion, Constantin, condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj.

În 2020, Ștefan Voloșeniuc, stabilit în Marea Britanie, a candidat ca independent pentru un post de senator din partea Diasporei. Înainte de a-și depune candidatura, el a rezolvat o problemă de ordin juridic din trecutul său: prezența în cazier a unei amenzi penale de 2 milioane de lei vechi și a unei condamnări la 6 luni de închisoare cu suspendare.

Amenda fusese aplicată în 2001, de Judecătoria Vișeu de Sus (Sentinţa penală nr. 1026/05.12.2001), pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis, iar a doua data din 2003, atunci când Judecătoria Vatra Dornei l-a condamnat la 6 luni de închisoare pentru fugă la locul unui accident soldat cu victime (Sentinţa penală nr. 275/17.09.2003). Pedeapsa din urmă a fost grațiată conform Legii 543/2002.

Prin urmare, pe 26 august 2020, Voloșeniuc a depus la Judecătoria Vișeu de Sus o cerere de reabilitare judecătorească – ștergerea din document a mențiunilor datorită trecerii unui termen stabilit de lege. În spijinul solicitării, Voloșeniuc a menționat că nu a mai comis vreo infracțiune și că ”a muncit, câştigându-şi existenţa în mod cinstit, în ultima perioadă lucrând în Anglia.” (fragment din Hotărârea 669 din 29 septembrie 2020 a Judecătoriei Vișeu de Sus).

Instanța a constatat că termenul de reabilitare de drept s-a împlinit și a decis că a intervenit reabilitarea de drept a petentului cu privire la cele două condamnări dispunând să fie șterse din fişa sa de cazier judiciar.

Ulterior, Voloșeniuc a candidat la alegerile parlamentare, fără succes. Membru al Partidului Conservator din Marea Britanie, el și-a depus candidatura și pentru un mandat de consilier local dintr-o localitate din Regat, de asemenea, fără a reuși. Din 2021, mențiuni publice l-au situat pe Voloșeniuc în apropierea liderului AUR, George Simion, care, în ianuarie anul trecut, l-a intervievat  la Londra, și a co-liderului formațiunii de la acel moment, Claudiu Târziu, care s-a întâlnit în urmă cu patru luni cu omul de afaceri în cadrul unei vizite în UK, în calitate de senator.

Voloșeniuc a căpătăt, însă, notorietate în spațiul public românesc în august 2022, după ce George Simion a declarat că printre cele zece perechi de nași de la nunta sa se află și familia acestuia, care a achiziționat apă plată și bere necesare organizării evenimentului: ”Ne-au ajutat deja, dar nu sunt figuri publice (nașii n.r.). Am evitat să pun din partid sau din lumea publică pentru că și așa sunt sute de controverse. Marius Deaconescu este nașul de aici, din Vâlcea, din Vaideeni. E plecat din anul 1995 din țară. Ștefan Voloșeniuc e plecat în Anglia. Ne-a ajutat cu plata la apă, plata la bere”, a declarat Simion, după nuntă, la o emisiune TV.

În ciuda eforturilor repetate, Voloșeniuc nu a putut fi contactat.

Sursa Foto: Ștefan Voloșeniuc/ Facebook

Simion a prezentat și o factură proforma pentru berea de la nuntă în care se menționau 24.624 de cutii în valoare de 50.232,96 lei, fără TVA, și în care cumpărător apărea, însă, societatea Nisa Trans Spedition SRL Bascov-Argeș. Conform Registrului Comerțului, unic asociat al acestei firme este Liviu Vasile Bosnea, cel care a fost bucătarul de la nunta lui Simion.

În 2005, Biroul Interpol România anunța, pe site-ul Guvernului, că Bosnea fusese extrădat din Austria: ”la 13.06.2005 a fost extrădat din Austria Bosnea Liviu Vasile născut la 30.12.1971 în Constanţa, urmărit general şi internaţional în vederea executării unei pedepse de 2 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.”

Zece ani mai târziu, în 2015, prin sentința definitivă nr. 637 din 19 octombrie a Curții de Apel Pitești, Bosnea a mai primit 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovirea unei femei care îi cerea returnarea unui împrumut. În sentință se menționează că ”inculpatul, care în mod evident posedă o forță superioară celei a persoanei vătămate (dată fiind înălțimea sa și constituția sa robustă), a acționat asupra acesteia din urmă profitând de avantajul său fizic, imobilizând-o pe canapea și lovind-o cu pumnii în repetate rânduri, în zona capului și a brațelor.

La violențele exercitate asupra victimei a fost prezentă și martora I.A., care, deși a fost rugată de victimă să sune la poliție, nu a dat curs acestei rugăminți, de teamă să nu fie, la rândul său, agresată de inculpat.

În final, inculpatul i-a băgat persoanei vătămate degetul în ochi, apăsând, leziunea suferită de aceasta fiind evidențiată în certificatul medico-legal nr. 823 din 22.08.2012 (fila 11 dosar urmărire penală).

Agresivitatea ieșită din comun pe care intimatul-inculpat a manifestat-o, precum și circumstanțele sale personale, antecedența infracțională relevată de copia de pe cazierul judiciar, toate aceste elemente sunt de natură a conduce la concluzia că sancțiunea ce trebuie aplicată este închisoarea, iar nu amenda.”

Sursa Foto: Facebook / George Simion

În 2021, și Bosnea a depus la instanță, o cerere de reabilitare judecătorească, admisă de judecători la data de 19 aprilie 2021. Contactat de G4Media, Bosnea a declarat: ”Greșelile tinereții. Dacă am fost condamnat în trecut, acum ce să fac, să fug din țară? Mi-am plătit datoriile către societate și acum muncesc cinstit”. În cursul discuției cu reporterul G4Media, Bosnea a mai declarat că nu suportă bucătarii gay și că ”nu aș gusta niciodată din ce gătesc ei, mi-ar fi scârbă”.

În 2021, un site de știri a dezvăluit că o condamnare penală are și Constantin, tatăl liderului AUR. În 2019, prin sentința definitivă nr. 884 din 19 iunie, Curtea de Apel București a decis condammnarea acestuia la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj. Conform rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București nr. 4369/P/2017, în două incidente separate, pe 5 septembrie 2016 și 15 aprilie 2017, Simion Senior a agresat cinci polițiști de la Secțiile 11 și 13 de Poliție din București în timp ce aceștia se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În primul caz, în timp ce era condus cu autospeciala de poliție spre sediul Secției 11 pentru legitimare, inculpatul Simion ”a lovit persoana vătămată Ș.I. care se afla in exercitarea atribuțiilor de serviciu ca agent de ordine și siguranță publică în cadrul Secției 11 Politie, după care la sediul Secției 11 Politie, a lovit persoana vătămată Ș.I. la nivelul tibiilor cu picioarele de mai multe ori și a lovit-o cu pumnul la nivelul feței, în arcada din partea dreaptă, provocându-i o plagă deschisă și tumefierea ochiului, aceasta necesitand un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, în jurul orelor 13:00, imediat ce a fost introdus în sediul Secției 11 Poliție, în sala de așteptare, inculpatul a lovit persoana vătămată M.F.R., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu ca agent de ordine si siguranta publica in cadrul Sectiei 11 Politie, cu picioarele in zona tibiilor de mai multe ori.” (fragment din sentința 884 din 19 iunie 2019 a Curții de apel București).

În al doilea caz, ”la data de 15.04.2017, în jurul orelor 10:45, inculpatul Simion Constantin i-a lovit pe agent sef adjunct G.C., agent șef principal I.M. și agent șef adjunct B.C.– toți din cadrul Secției 13 Poliție și aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, in timp ce aceștia încercau să-l conducă la Secția 13 Poliție în vederea identificării și sancționării contravenționale pentru o faptă cu care fuseseră sesizați prin serviciul 112. G.C. a prezentat în urma agresiunii o leziuni traumatică pentru care a necesitat un număr de 2-4 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, inculpatul Simion Constantin, în aceeași zi, a amenințat și a adus injurii persoanelor aflate în spațiul comercial și în parcarea supermarketului LIDL situat pe (…), sector 3, tulburând astfel ordinea si liniștea publică.” (fragment din sentința 884 din 19 iunie 2019 a Curții de apel București).

Referitor la primul incident, Constantin Simion a declarat anchetatorilor că ”În timp ce era condus la secție, a fost lovit de un polițist, iar când a încercat să se apere este posibil să fi lovit vreun polițist.”, în timp ce despre al doilea spus că ”a fost încătușat iar când se afla în interiorul autospecialei a rupt un parasolar și le-a adresat injurii polițiștilor. Inculpatul precizează că nu a lovit cu piciorul nici un polițist și a depus acte medicale din care rezultă că prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur, că pot data din datele de 05.09.2016 și 15.04.2017 și că necesită îngrijiri medicale.” (fragment din sentința 884 din 19 iunie 2019 a Curții de apel București).

Ulterior rămânerii definitive a a deciziei, Biroul Executări Penale de la Judecătoria Sectorului 3 a cerut instanței transformarea amenzii în închisoare deoarece Simion Senior nu a achitat-o. Magistratul a respins această cerere pe data de 30 iunie 2020.

Referitor la condamnările celor trei persoane, George Simion a declarat pentru G4Media că ”Nu vă pot confirma nimic din ceea ce susțineți. Primul lucru pe care îl voi face de acum înainte e să cer cazierele tuturor celor cu care mă văd. Și aș mai vrea să adaug că am stropit-o pe Gina cu apă în clasa a 3-a”.

Ulterior, el a postat pe contul său de Facebook schimbul de mesaje pe care l-a avut cu reporterul, fără a blura numărul de telefon al acestuia. A făcut acest lucru abia la solicitarea G4Media.

Un alt invitat la nunta lui Simon, fostul jurnalist Dan Diaconescu, a fost și el condamnat penal. Dan Diaconescu, care a deținut postul de televiziune OTV, a fost condamnat în 2015 la cinci ani și lase luni de închisoare pentru șantajarea unui primar.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

94 comentarii

 1. AUR la casa omului un astfel de nas si un astfel de socru ! :))

  • Cum e turcul, și pistolul…
   Asta e mediul în care a trăit și s-a format simion, omul nu își poate depăși condiția.

  • Sunteti tendentiosi!
   Orice grup format din persoane cu afinitati si preocupari comune poate sa-si faca un partid. E mai bine asa decat sa fie imprastiati prin mai multe partide.
   Si doar nu voiati sa-si zica partidul-cazier.
   AUR e destul de sugestiv, suna ca si cum ar avea un hobby

  • Ce-a mai săpat G4 Media…. Măi măi
   Mereu activi, mereu harnici, ce ne-am face

  • @Naruto, te așteptăm să îți dai cu părerea după ce se fac publice documentele care arata clar cum AUR este finanțat de Mafia lui Putin 🤣🤣🤣👍👍👍

  • Partidul bolșevic și-a ales totdeauna oamenii din pleava societății ! 😂
   Pentru că pleava e plina de frustrări, cu tupeu maxim și execută ordinul fără mustrări de conștiință 😂😂

  • Chichicene aka anti mafia aka Vladimir vaccinatu, esti cea mai de pomana forma de viata.
   Ba, tu nu ai munca, nu ai prieteni si singurele tale supape de refulare sunt forumurile astea, pe care le umplii cu abjectitati crezand ca ai conta la ceva, ca esti si tu parte din ceva important. Nu esti. Esti dezgustator, demn de mila si cam atat.

  • parca ar fi toti frati …

 2. Si ce vrei sa zici prin asta? Ca daca ai fost condamnat nu poți să fi: socru mare, bucatar, naș?Bă voi sunteți o o.travă a societății !Sper sa dispareti cat de curand si toti ca voi!Sa va topiti!

  • Nu maa.. Astia zic ca George Simion care se vrea salvatorul tarii, unicul lider, incoruptibilul, facatorul suprem de bine, un model pentru romani se inconjoara cu penali. Fix daia care nu ar reprezenta ce vrea el sa faca.
   Mai pe scurt Simion de la galerie e un impostor si ipocrit. El sa se topeasca cu toti prostii de se uita in gura lui.

  • sau mergi la puscarie. sau de acolo scri mesajele?

  • Neamuri proaste cu ifose de patrihoți… Aurolaci cu pedigree de borfași.

  • @PSD+PNL +aur proști dar mulți… – Ai uitat de USR !!!

  • @prost cam mult, din aceeași stofa sunteți și voi ne0m arx i$ții. La fel de încuiați, la fel de scandalagii, la fel de incapabili. Sunt singurele caracteristici cu care ați ieșit în evidenta. Aaa, uitasem, și cu f… tul în c… ur.

  • Neamuri mai proaste decat la USR, nu exista la momentul de fata.

  • Pentru toți aurolacii, inclusiv Alexe Gogu pintenogu, și Ardei, bă până nu dați voi barba in c.oaie nu vă simțiți bine prăpădiților…Ce argumente aveți bă, de îl pupați in c.ur pe toașu’ Gheorghe S?Acest neica nimeni băgat în fața de serviciile secrete?

  • Da,dar dacă ai fost condamnat să vezi ce o să dai din casă,fară remuscări de conștiintă, pentru că nu există.Si să vezi cum țeapa ta „se topeste”,devine brunetă ca sime..,pardon,ca rahatul la soare.

  • Vrem sa zicem ca atunci cand esti inconjurat si sustinut doar de gainari, borfasi si babalai, nu poti pretinde ca reprezinti salvarea romaniei. Mai ales cand si tu insuti esti o boarfa.

  • Bai PSD+PNL, nu iti erau ba de ajuns 3 nickname uri: Vladimir vaccinatu, anti mafia, Chciceanu?!
   Oricum, ramane cum am stabilit, esti un mare neam prost. Reprezinti cu mandrie USR, ce sa mai zic. Le zici tu atat de bine…

  • @PSD+PNL +aur proști dar mulți… : nu știu alții cum sunt dar eu, când vă văd că vă zbateți ca râmele pe asfaltul fierbinte, crește inima în mine! Mi s-a zis să stau acasă, pentru că iubirea nu se votează, asta e răzbunarea mea! În momentul în care AUR va veni să vă dea foc, eu nu o voi fi în prima linie, să țin torța, voi fi în a doua, având grijă să nu se stingă.

  • @New levele ai trăit degeaba p.rostule că nu ai înțeles nimic,plus că nu ai nici un argument aurolacule să l susții pe Gheorghe…

  • A tunat si i-a adunat.

 3. Titlu mare!
  Va imaginati ca trebuia sa o dea retur la momentul cand i-a vazut pedigreeul, nu?
  Jurnalism de 2 lei.

  • Asta nu e jurnalism, e securism 100%. E trade mark reactia. Atata pot ei. Si nu sunt nici macar la prima abatere. E lunga lista linsajelor mediatice gratuite pe acest site.

  • Hoo băi hăurarilor că au prezentat niște fapte. Dacă voi ați luat-o în goură ca la casa de cultură nu e vina noastră. Sougezți hauru’ în continuare că e bine… 🖕

  • @Alex esti atat de pr0st ca nu esti bun nici de AUR. Stai pr0st si cu limba romana, linisajul mediatic este de aduce acuze cuiva dar fara dovezi sau a spune neadevaruri. Poate ne explici care sunt acele linisaje de care vorbesti cand faptele sunt dovedite si de instante? Fix asta e jurnalism, sa aduci si argumente la ce sustii dar si dovezi, nu sa taci din gura cand altii zic ceva si fac cu totul altceva, cum este acest Simion de il pupi in dos.

 4. Sa nu-l judecam pe Vlăduț Voiculescu pentru ca tatăl lui a fost turnator.

 5. cine se aseamana se aduna!gasca de golanasi de cartier!cat despre tat-su ce naste din pisica soareci mananca!ar fi fost culmea ca un asa „personaj”ca simion sa nu aiba un asa tatic”cuminte”!

 6. Deci derbedeu adunat cu alti derbedei. Mai e de cautat si la altii.

 7. AUR o sleahta de infractori de drept comun. Lasca, pește, traficant de carne vie, deputat Busuioc traficant de droguri și lista e lunga.
  Un partid inventat de fosta „Securitatea Statului” adică FSN (actual PSD PNL) in frunte cu un alcoolic-huligan de stadioane (care nu a muncit o zi pana la 36 de ani). Creat pentru diversiune și dezbinare.

  • Restul ce sunt ?
   Mai vedeți și de nasul de Pinochio al lui johannis,voi pe ce lume trăiți,înțeleg că muriți de foame ziariști tineri etc da nu vă prostituați chiar în halul ăsta,usr e din păcate istorie.

  • @Maiingust, Esti sub influenta drogurilo haurolacule. Ce legatura are infractorul Pinochio sau Iohannis cu USR?

  • Servilulel ați avut o șansă de care v-ați bătut joc ,marș la cimitirul partidelor,care aurolac ipochimene,fost liberal,fost ….. etc,dezamăgit de usr pe care i-am ales da dijiaba îm este și lehamite,marși la coteț și roade lanțul.

 8. De toate ca…ca va legați doar sa discreditat
  Culdusi ai sistemului

 9. acum se explica de ce hauristii💰💰…mana-n mana cu pesedistii💰💰 nu vorbesc niciodata despre independenta justitiei‼️‼️‼️stat de drept ‼️‼️‼️si lupta anticoruptie….‼️‼️‼️‼️si-ar impusca in picior, ba nu , in cap partidu dă banditi…😬😬😬😬😬😬

 10. Si ce daca sunt infractori? Au și furat, nimic de zis, dar acum sunt patrioți. Vedeți că sunt singurii care se opun să mâncăm gândaci. Bine, eu știu că nu ne obligă nimeni. Dar powlimea știe? Și chiar dacă ar ști, tot degeaba. Dacă vine un șmecher cu un camion de gândaci pe care scrie mare: „GÂNDACI GRATIS”? Îi rupe, cu tot cu mofturile lor patriotice.

  • colorantu E120 dîn parizer, crenvursti si alte mezeluri si alimente e obtinut 100% din insecte‼️‼️‼️…au mancat hauristii la insecte cochineal cu kilele🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂…lasati-i sa se revolte pentru ce nu vor manca🤫🤫🤫🤫🤫🤫

 11. Ce-are sula, cu prefectura ?

  • Nu stiu cate conturi si-a creat Eugen, dar stiu precis 3 ale tale, dereglatule: anti mafia, Chichiceanu, Vladimir vaccinatul.
   Sa ai tupeul in conditiile astea sa acuzi pe altii de ceea ce tu faci…
   Bine, de la un actual USRist nici nu poti avea prea multe pretentii

 12. Ce-are sula cu prefectura ?

 13. @sergiu, ai impresia ca acum munceste?trei sferturi din asa zisii politicieni sunt acolo pt. numar la voturi.

 14. Va rog sa corectati titlul:

  EXCLUSIV Socrul mare, bucătarul de la nuntă și unul dintre nașii lui George Simion, LIDERUL PARTIDULUI EXTREMIST AUR, au fost condamnați penal de patru ori….

 15. Asa e pt fanii AUR, sa conduci fara permis, sa faci accidente nenorocind vieti si sa fugi, sa bati oameni si sa furi..sunt bagatele. E ca si cum ai stropit-o putin pe Gina (cu benzina poate)

 16. Va sparg le toți daca va luați de frații mei! Eu știu ju-jitsu.

  • Sper ca a fost intentionata treaba cu Romanian ju jitsu – arta aia martiala in care stai pe spate cu picioarele desfacute si cu un handrălău peste tine. Simion are centura neagra.

 17. Reacția liderului AUR: „Abia astept sa mi se intocmeasca si mie dosar penal”

 18. Ai datorii la o tipa, ea vine iti cere banii inapoi, tu te enervezi ca ej jmeker, apoi te urci pe ea, o imobilizezi, ii dai cu pumnii in cap si apoi ii bagi si un deget in ochi… ca sa te tina minte si sa uite de datorie. Si n consecinta tu-ti iei cu suspendare. Ce plm de justitie e asta?

 19. Penal la penal trage …….

 20. Articol de 2lei. Te si umfla rasul cand vezi ce disperati ajung leftarzii cand aur e deja la 25% si tot urca. Sunteti praf, asa zisii jurnalisti lui peste prajit. Rezistam si nu va uitam, ne vedem la vot baieti.

  • Inteleg ca pe buna dreptate te irita astia de la G4media.ro, dar te rog nu te razbuna votand AUR.
   Stiu, tentatia e mare, recunosc, dar intr-un final trebuie sa constientizam ca votand de nervi AUR ar fi ca si cum ne-am bate singuri de nervi.

 21. Si le-a tras o smetie la gabori i-a dat cu rotile in sus

 22. asta e nivelul lui , atat poate, astia sunt oamenii din jurul lui, un soi de „ceausescu”, un „cizmar”, vise mari doar pe smecherie, cu acelasi background ruso-comunostoid-dictatorial-violet

  si cele mai mari realizari ale lui , tot cu violenta au legatura (episodul cu min. energiei, la motiunea USR), pentru ca nu retin (dar poate sunt eu ignorant) sa fi depus vreun proiect de lege in parlament

  • tin minte cum la USR s-au chinuit PSDNLUDMR-AUR sa gaseasca niste condamnati penal, si au gasit 2(!), si la AUR doar in articolul asta vedem 4, fara a mentiona parlamentarii aia cu probleme… nu as vrea sa ma gandesc daca sunt luati la bani marunti cate astfel de personaje se vor gasi

 23. Un om nu trebuie judecat dupa faptele membrilor familiei sau ale apropiatilor. Insa trebuie, intradevar, sporita atentia. Un om trebuie judecat doar dupa faptele sale, iar aici Simion are tolba plina.

  Dincolo de asta, sa va spun ceva despre Ștefan Voloșeniuc, din Diaspora. Omul asta a impanzit toate grupurile de Facebook pe Diaspora cu troli care au spamat efectiv toate postarile (politice sau apolitice) plasand in comentariile acestora imagini pornografice si injurii de cea mai joasa speta la adresa politicienilor din alte partide in afara de AUR si PSD. Pe un astfel de val de ura si mizerie s-a ridicat acest partid AUR. Aveti grija ce va doriti cu acest AUR pentru ca s-ar putea sa vi se intample, si s-ar putea sa nu va placa, ca de altfel, s-ar putea sa nu mai puteti da inapoi.

  • Vorba „Cine se asemana se aduna” e adevarata 🙂 nu o sa te asociezi cu persoane care iti sunt opuse niciodata.

 24. g4m, nu-i enervati pă hauristi cu partidu extremist…spuneti partidu excremist,e mai aproape de adevar…😂😂😂😂😂😂😂

 25. Vă joacă ăştia de la (nu vă spunem cine) cum vor ei, nu a trebuit decât să le arate celor de la PSD că AUR le-au luat electoratul şi nici nu a trebuit să mintă că e pe bune iar PSD când s-au prins (şi le-a trebuit mult timp aproape până le-au luat AUR tot electoratul) şi-au pus toată propaganda să îngroape AUR şi de la nuntă că acolo li s-au aprins şi lor până la urma beculeţul numai asta fac.
  Mai haios este că ăştia de la AUR crede că îi atacă USR că ei niciodată nu le-ar trece prin cap că le-ar face PSD aşa ceva(cum să facă aşa ceva că şi când fac propagandă vina o aruncă doar pe USR şi PNL dar niciodată pe PSD, suntem siguri că aţi observat şi voi, nici măcar nu suntem curioşi să vă întrebăm de ce pe PSD îi exclude tot timpul din repertoriul lor).

  • Propaganda merge atunci cand nu e criza ; in rest ea nu poate bate realitatea. Ca urmare astfel de reclame le aduc procente in plus ,nu in minus :)) . Strategia lor e una foarte slaba, ca multe alte lucruri

 26. O adunătură de penali, g0lani plătiți de ruși și votați de o alta adunătură de pr0sti care stau toată ziua pe Facebook și fac live-uri. Pe scurt grupul AURolacilor toxici.

 27. Problema nu e doar ca astia sunt penali.
  Problema e ca AUReii sunt si penibili.
  Pe langa inculti

 28. Numai romani „adevarati” in partidul haurist ! Hoti, batausi, violenti, nenorociti care fug de la locul accidentului cu victime si care conduc fara permis ! Bineintels toti „reabilitati” !

 29. hAUR=PNL=PSD=PDSR=FSN<PCR.
  PSD a dat tarii doi pușcăriași de vaza, direct de pe postul de președinte al partidului. Năstase a plecat la parnaie ratând sinuciderea, Dragnea era și președinte de partid și șef la camera deputaților când a plecat cu duster-ul la Rahova. hAUR, a băgat un jefuitaor de bancomate în parlament, și alți câțiva foști pușcăriași de drept comun. La PNL, am pierdut numărul primarilor plecați la pușcărie pentru viol, coruptie, și alte îndeletniciri de genul asta. Președintele de onoare al PSD e trimis în judecata pentru crime împotriva umanității în dosarul revoluției din '89. Ponta, alt președinte de la PSD, a dat in judecata statul roman să-i retragă titlul de doctor, ca să nu-i fie retras pentru plagiat; mare doctor și asta…
  PNL are acum președinte, tot mare doctor, care i-a dat în judecata pe aia care l-au acuzat de plagiat. Judecătorul care a judecat cauza, i-a dat dreptate lui Ciucă, a suspendat sesizările pe motiv ca e prim-ministru, a blocat complet analiza tezei și apoi s-a pensionat. hAUR, condus de un semianalfabet, fost bătăuș de galerie, face proiect pentru o lege care sa interzică consumul de insecte. PSD are acum un președinte, pe Ciolacu, care, conform CV-ului de pe camera deputaților, n-a făcut liceul, dar după 4 ani de șomaj, în 1991 s-a înscris la facultatea de drept de la Universitatea Ecologica; apoi primul servici plătit din viata lui l-a început în noiembrie 2005, când a lucrat o luna prefect interimar, după care a mai somat pana în mai 2006; pe scurt, a fost șomer pana la 38 ani, dar între 24 și 28 ani a fost student…
  Cam astea sunt partidele hAUR=PNL=PSD=PD=PC=PDL=UDMR=ALDE=PMP.

 30. Nu va suparati, in.fr.actorul care alertase politia la nunta lui, a fost prins?

 31. Chiar credeati ca oamenii corecti se incurca cu politicienii? Poate doar sub acoperire! 🙂

 32. Să curgă zoaiele pe oricine pune în pericol establishment-ul transpartinic!
  Frica asta poate să însemne că PSD + PNL nu mai face 50%.

 33. De ce va place sa scotociti prin gunoaie. Albinelor le place florile iar muștelor le place gunoaiele.Voi ăștia care va uitați în tomberonul vieții altora ce sunteți?

  • uite ca sa intrebe pr.ostii, bine???? confunzi infractiunile cu moralitatea. una e pedepsita prin codul penal, cealalta nu.

 34. Unii comenteaza pe aici de parca inainte sa-si puna pirostriile au cerut caziere tuturor participantilor la nunta !

 35. Redactia, intelegem ca e foame de reach, reactii si click-uri, dar chiar nu vreti sa dezactivati sectiunea de comentarii? Pe bune, da p-afara de oameni cu acte, fie ca de la partid sau de la psihiatrie, si prosti facuti gramada… serios.

  • Daca-ti place sa asculti doar parerile mintilor luminate ale acestei planete, te invit sa deschizi tv-ul.
   😆
   Mie nu-mi mai place sa ma iau dupa altii.
   Eu vreau sa gandesc doar cu mintea mea.
   🤔

  • narcisistule , dai pe dinafara de ce destept esti a ? :))

 36. Sunteti disperati :)) . Nu mai stiti ce sa mai faceti ca sa va implementati idealurile voastre narcisiste. Nu prinde niciodata in Romania politica radicalei stangi… Abia astept sa vina alegerile sa vedeti realitatea . Incetul cu incetul o sa dispara si din europa extrema stanga.

 37. Dacă în aur sunt derbedei, și credeți că încă nu avem destui, căutați la usr , că acolo e unu și unu,cu toții numai derbedei, bețivi, și răi de gură.

 38. E chiar hilar să crezi că USR controlează toată industria aia propagandistă(TV,scrisă sau online) care acţionează la unison de 32 de ani(cu schimbări din când în când pentru a se adapta cu vremurile) de pe când majoritatea USR-iştilor încă se jucau la groapa de nisip cu aia mică şi tu să vi să crezi că USR atacă AUR cu acea industrie propagandistică şi să crezi că ei o controlează şi mai haios o pune să îi toace şi pe ei USR zi de zi ne pare rău de voi dar îi dăm dreptate celui care va spus că nu vă duce capul.

 39. Sunt procese politice, nu este prima data cand elita Romaniei este bagata in inchisoare.

 40. Alooo. g4media!!!! -despre gunoaiele din PSD, UDMR, PNL nu scrieți . Primiți cumva bani și nu vreți sa călcați sponsori pe coada? Toți sunteți niște penali

 41. Ne merităm: liderii:. Dacă suntem atât proști

 42. Merge vorba ca inclusiv babutele alea care au curățat cartofii la nunta lui Simion au avut probleme cu legea. Pe vremuri au vândut ilegal pătrunjel.
  În schimb la nunta lui Iohanis au fost doar oamenii aleși pe sprânceană.
  Atâta doar ca mirele s-a încurcat un pic cu cele 7 case. Dar cazierul a rămas nepătat, alb imaculat.

 43. si Simion pentru ce e condamnat? Pt nimic? pai se poate, usere?