G4Media.ro

EXCLUSIV Învățătoarea stătea 1, 2, 3 săptămâni la clasă, după care renunța…

EXCLUSIV Învățătoarea stătea 1, 2, 3 săptămâni la clasă, după care renunța de bunăvoie – inspectorul școlar general din Satu Mare, despre suplinitoarea care a pulverizat spray lacrimogen asupra celor 2 copii de clasă pregătitoare. „Nu a rezistat mai mult de o lună la nicio școală”

Învățătoarea care a pulverizat spray lacrimogen asupra a 2 copii de clasă pregătitoare este o suplinitoare care “vine demult la astfel de concursuri de titularizare sau suplinire”, ia note peste 6, dar nu “rezistă” mai mult de o lună la o școală, a declarat pentru Edupedu.ro inspectorul școlar general din Satu Mare, Călin Durla. “Stă 1, 2, 3 săptămâni, după care renunță de bunavoie”, a precizat inspectorul general. Oficialul a susținut că nu putea legal să nu o mai angajeze pe aceasta, pe baza istoricului de abandonare a elevilor la care era repartizată, și a declarat pentru Edupedu.ro că “ar trebui să vedem mai multă responsabilitate din partea celor care acordă avize psihologice”

  • Amintim că o învățătoare de la Școala din Santău, județul Satu Mare, a fost reținută pentru 24 de ore de poliție, după ce miercuri a pulverizat spray lacrimogen asupra a doi copii de clasă pregătitoare.
  • Aceasta avea avizul psihologic, a precizat pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Adriana Dinga, care a anunțat că elevii sunt în afara oricărui pericol, iar clasa a fost preluată de alt cadru didactic.

Contactat de Edupedu.ro, inspectorul școlar județean din Satu Mare, Călin Durla, a declarat că până acum nu a existat “nicio plângere la adresa acestei persoane, nu a avut antecedente violente”.

“Este suplinitor calificat. Această doamnă a participat la concursul județean de suplinire, a luat notă peste 7, și a participat la ședința de repartizare din 6 septembrie. Miercuri s-a simțit amenințată de către doi copii de 6 ani și a folosit spray în clasă. Directorul a luat măsurile necesare, a dus copiii la spital, poliția a preluat cazul doamnei învățătoare, care a fost reținută pentru 24 de ore și urmează cercetările“, a afirmat Călin Durla, pentru Edupedu.ro.

 

 

Sursa foto: jurnaluldesatumare.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Iata Educatia sub PSD.

  2. Criminali sunt in toate sistemele de la stat!

  3. În sistemul privat nu sunt, cacat cu ochi?

  4. Deci lua note mari, dar nu-si ducea normele pana la capat. Si cam ce altceva ar mai fi trebuit sa faca pentru ca cineva sa vada ca se impunea o evaluare psihologica?

  5. „S-a simtit amenintata de 2 copii de 6 ani…”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.