G4Media.ro

EXCLUSIV Fotomodelul Roxana Ilie, administratorul unei firme prin care  PSD-ul lui Marcel…

Sursa Foto: Instagram Roxana Ilie/ Colaj G4Media

EXCLUSIV Fotomodelul Roxana Ilie, administratorul unei firme prin care  PSD-ul lui Marcel Ciolacu distribuie bani la presă, a primit un bonus: job bun la stat / Este angajată la ANRE, instituție condusă de un pesedist, celebră pentru sinecurile pe linie de partid

Roxana Ilie (32 de ani), administrator al firmei Look Outdoor SRL, societate despre care G4Media.ro a dezvăluit, luna trecută, că are contracte pentru servicii de presă și propagandă cu PSD, a fost angajată, recent, la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), instituție aflată sub controlul aceluiași partid. ANRE este condusă se Dumitru Chiriță. Surse din mediul politic susțin că Ilie este o apropiată a vicepremierului PSD Sorin Grindeanu și prietenă cu deputata PSD, Laura Vicol.

 • UPDATE 17.07 ”Nu e nici o apropiată, nu e vorba de absolut nimic, nu am susținut-o la nici o funcție. Fals total”, a declarat Sorin Grindeanu pentru G4Media.ro

Fotomodel de renume, Roxana Ilie este o prezență constantă în publicațiile de cancan. ANRE nu a răspuns întrebărilor G4Media.ro legate de modul în care a fost angajată Ilie. Nici aceasta nu a putut fi contactată.

O sursă G4Media.ro a dezvăluit că Ilie a fost angajată la cabinetul președintelui ANRE, Dumitru Chiriță, în calitate de consilier la un departament care se ocupă de relația cu Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER). Încercările G4Media.ro de a afla detalii despre angajarea lui Ilie nu au avut rezultat, o solicitare în baza Legii 544/2001 neprimind răspuns, deși a fost depășit termenul legal prevăzut de legiuitor.

Sursa Foto: Site-ul ANRE

ANRE nu a răspuns întrebărilor transmise de G4 Media transmise pe data de 3 octombrie, în care am solicitat conducerii să comunice când a fost angajată Roxana Maria Ilie pe postul de consilier la cabinetul președintelui. care sunt atribuțiile Roxanei Ilie, ce o recomandă pentru această funcție și procedura prin care a fost angajată (concurs, interviu) precum și veniturile lunare încasate de la ANRE.

Pe contul său de Instagram, Roxana Ilie menționează că este ”specialist în relații publice, compartimentul relația cu Parlamentul”.

În paralel cu postul de la ANRE, Roxana Ilie este administrator al firmei de panotaj stradal Look Outdoor SRL București, despre care G4Media.ro a dezvăluit, la sfârșitul lunii trecute, că are multiple legături cu municipiul Buzău, fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Look Outdoor este și una dintre societățile care primesc din partea social-democraților bani pentru servicii de presă și propagandă acordați formațiunii politice de Autoritatea Electoraslă Permanentă de la bugetul de stat.

O mică firmă din Buzău, înființată în 2014 sub alt nume, Look Outdoor SRL a explodat din punctul de vedere ale afacerilor după ce, în iunie 2020, Roxana Ilie i-a preluat 50% dintre părțile sociale și i-a devenit administrator: în acel an, în care au avut loc două rânduri de alegeri, cifra de afaceri a firmei a crescut de 835 de ori față de anul anterior.

Sursa Foto: Facebook / Sorina Docuz și Roxana Ilie

Roxana Ilie este cea mai bună prietenă a Sorinei Docuz Stan, o apropiată a liderului PSD, Marcel Ciolacu. Miss și fotomodel, Docuz Stan a fost căsătorită, la un moment dat, cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Context

ANRE este o instituție sub control parlamentar, finanţată integral din venituri proprii, al cărei rol pe piața energetică a devenit crucial în contextul războiului din Ucraina și al creșterii prețurilor pentru energia electrică. Conform legii de organizare, Autoritatea are ca obiect de activitate ”elaborarea, aprobarea şi monitorizarea aplicării ansamblului de reglementări obligatorii la nivel naţional necesar funcţionării sectorului şi pieţei energiei electrice, termice şi a gazelor naturale în condiţii de eficienţă, concurenţă, transparenţă şi protecţie a consumatorilor.”

Reamintim că România, la fel ca restul statelor europene, se confruntă cu o criză a prețurilor la energie, valoarea facturilor crescând rapid în utlimul an. Guvernul plătește miliarde de lei pentru a compensa valoarea acestor facturi. În acest context, conducerea ANRE a fost criticată constant de societatea civilă, dar și de opoziție și de membri ai coaliției de guvernare pentru reacția sa tardivă.

În ciuda acestui rol-cheie, de instituție strategică, ANRE a fost folosită de politicieni pentru numirea în funcții, fără concurs, a unor ”pile”, pe linie de partid, punctul de atracție fiind salariile foarte mari. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este Alexandru Stănescu, fratele actualului secretar general al PSD, Paul Stănescu, plasat în Comitetul de Reglementare al ANRE, deși acesta nu are nici o pregătire în domeniul energiei, ci al agriculturii. Stănescu a demisionat între timp din funcție, cu două săptămâni înainte ca CCR să decidă că numirea lui a fost neconstituțională.

Alte numiri ”pe ochi frumoși” la ANRE

 • Alexandra Dinulescu, o proaspăt absolventă a Facultății de Drept, a fost angajată ca expertă în cadrul cabinetului președintelui ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Energie), Dumitru Chiriță, potrivit informațiilor G4Media și unei postări pe contul său de facebook. Ea a terminat facultatea în 2021, la Facultatea de Drept a Universității București, și a început un master în cadrul unui colegiu de dreptul european și international al afacerilor, ce ține de Universitatea Paris 1. Potrivit informațiilor G4Media, Alexandra Dinulescu are un venit lunar de 3.000 de euro. Alexandra Dinulescu a postat de-a lungul timpului pe conturile sale de Facebook și Instagram mai multe fotografii în ipostaze provocatoare.(Detalii aici)

  Foto: Alexandra Dinulescu / Facebook
 • Poveste de succes la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), una dintre instituțiile de interes public renumită pentru nepotism și veniturile mari ale angajaților. În perioada octombrie 2018-februarie 2021, Marina Claudia Răduinea a avansat rapid în funcție, de la simplu consilier la director. Din februarie 2021, Marina Claudia Răduinea deține, interimar, postul de director general adjunct al Direcției Activități Suport din cadrul ANRE. O sursă apropiată instituției susține că, în această calitate, Răduinea are un venit de 15.600 de euro/lunar, dar, într-un răspuns pentru G4Media, aceasta respinge afirmația: ”Potrivit Legii, veniturile mele sunt confidențiale, dar țin să precizez că ele nu se ridică ca ordin de mărime ca acela indicat de Dvs.”
 • Sursa: Facebook/ Marina Claudia Răduinea
 • Nicoleta Iancu (fostă Tortolea), nora deputatului PSD Iulian Iancu, a trecut de examenul scris și interviul pentru angajarea la Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), anunță Economica.net. Iulian Iancu este președintele Comisiei de Industrii a Camerei Deputaților și principalul specialist pe energie al PSD, iar în acest an înființase o Comisie parlamentară de anchetă a activităţii ANRE. Deşi a terminat ancheta în primăvară, nu există nici acum raportul cu concluziile acesteia, scrie Economica.net. Iulian Iancu a fost numit între timp vicepreședintele ANRE.
 • Sursa Foto: Facebook / Nicoleta Tortolea
 • Radu Cosmin Preda, fost senator PSD în mandatul 2016-2020, a fost numit Director General Activități Suport la ANRE, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Preda este absolvent al Facultății de Mecanică din Universitatea Craiova și nu a avut legături cu domeniul energiei până la angajarea sa în instituție, cu câțiva ani în urmă. Salariul net al lui Radu Cosmin Preda este de circa 7.000 de euro lunar, potrivit surselor G4Media.
 • Foto: Radu Cosmin Preda / Facebook

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

70 comentarii

 1. De ce sa plătești „serviciile” cu banii tai si inainte cum se practică dacă poți sa o platy de la stat

  • E buna de o ranga rap.andula!

  • Trebuie sa recunoastem, are gusturi bune domnul Ciolacu…chiar daca pare a fi cu.rist.

  • ASA FACE SEX PARTDUL. PE BANII poporului.

  • Una zicea ca „nu se ridica ca ordin de marime”…

  • Nu arată nici mai bine nici mai rău decât românca medie.
   La fatza arată chiar neinteresant, nu este drăguța, si corpul este cam filiform. La cele banale este atractiv dacă e vreo savanta sau genialitate dod intelectual sau creativ, dar Roxana nu este nici macar atât.

   Acum dacă voi va înfierbântati la orice femeie care se craceste, chiar dacă n-are un sân voluptuos sau un c.ur bombat de arătat … asta este partea a doua. Sunt mai atractive soțiile lui Ciolacu, ioha, Geoană si a lui Bode. Si orice tipa mai educata din Parlament.

  • TOVARASUL ciolacul A PUS-O LA PORTOFELUL ANEREE.

   PAI NU ZICEA olga PEREMISTA: „marcele, LE-AI LUAT SI BANII DE PE PIEPT”

  • Asta câte doctorate are ? Mai multe ca Litruta ?

  • ARE CATE VREA ea !

  • Kise leff, este angajare pe pile, ca de arătat nu arată cine știe ce. Sa se sesizeze DNA si Comisia Energie din Parlament, ca ei trebuie sa exercite control parlamentar.

  • Ne uităm la televiziunile bandiților prin țeava lui Ciolancu 😂😂😂😂😂😂

  • Dane, nu fi rau, e mai faina decat nevasta ta. 🙂

 2. Bec roșu au ăștia de la ANRE?

 3. Va dau UE la toți frustrații! Sunt cea mai jmekera!

 4. Ori puneti mana si faceti ceva! Ori plecati din Romania
  Nu înțelegeți ca e tot partidul comunist?

 5. Pai Ilie sujea și p-aici la PCR-USL-isti 😃😃😃😃

 6. e ciudata mirarea asta…pa ce nu stiati ca e plin de escorte in politica si administratie? – masculine si feminine…ca sa fim politically corect! Si apoi fata are potential – talent screening trecut fara probleme.

 7. Ce aveti băi cu fătuca dacă e plină de energie??!! 😸

 8. Toate instituțiile statului gâfâie de pilaraie.

 9. Corvette!

 10. Daca era cumatra PSD pe o pozitie mai joasa si mai putin vizibila nu mai era bagata in seama. In varful copacului se vede pe crengi de jos pentru putini prezinta interes.
  Nu este padurea fara uscaturi este toata padurea uscata de nepotism.

  Werner s-a reprofilat pe de la a preda fizica la dealer de BMW, o pitzi ce mai conteaza

 11. as da acolo….

 12. Decât Firea mai bine „modela” asta !
  Asta măcar ne poate da o e.r.ec.ț.ie, Firea dă im.p.o.t.e.n.ță.

 13. Deci atata costa abonamentul la ea?

 14. T******r le stă foarte bine la stat! 😡😡😡

 15. Dau UE la toți frustrații de mai sus!

 16. curat murdar,ajung fraierii de romani se le plateasca si amantele,nu destul si-au angajat plozii si ,,neamurile” proaste le plateste si regulatul la baieti,marfa…

 17. Deci pesedeul angajează gagici pe la ANRE și tu vii cu întrebarea ‘pe cine am vrea sa angajeze acolo’? Dincolo de faptul ca ești postac, eu cred ca ai probleme grave la cap dacă pui problema asa… Și apropo, care sunt sutele alea de oengisti angajați de Mihăilă? Zi-ne măcar 5 nume…

 18. Postarea ta e misogină. Problema nu e că e femeie (sau „gagică”, cum atât ai putut tu sa ii zici), ci dacă a fost sau nu angajată pe pile. Articolul nu vine cu dovezi că nu ar avea și alte calități, pe lângă cele de model, ba din contră, insinuează că nu.

 19. Aruncati un ochi si prin alte institutii de stat sa vedeti si pe acolo sinecurile …..de dreapta. Oricum felicitari G4 pentru modul „exchilibrat” in care gestionati comentariile. Poate aveti un sambure de adevar, dar modul in care se comenteaza mai mult victimizeaza.

  • @nunu – victimizeaza pe cine? Singurele victime de aici sunt romanii furati, pacaliti, traficati de aceeasi mafioti si hoti de 30 de ani incoace! Esti atat de evident postac, incat ne iei cu „un sambure de adevar” cand adevarul e in fata ta gol-golut in toata splendoarea lui.

 20. Tarfa apare pe comparator? Ca nu pare incomparabila, e chair de duzina…De ce ciolacule trebuie sa platim noi ce footetzi voi? Sau ce incercati sa footetzi, ca nu pareti deloc potenti…pareti doar hoti si escroci!

 21. Iar fabulezi. Tot ministerul sanatatii avea 384 de angajati in 2021, conform organigramei aprobate in ianuarie 2020. De unde ai scos tu „sute de ongisti angajati de Mihaila”?

  In 2021 organigrama ministerului nu s-a schimbat.

  Dar stai sa vezi surpriza: cineva care chiar vrea sa mai angajeze oameni. Nu sute, dar macar cateva zeci de pile: „Ministerul Sănătății va avea 6 secretari de stat și 453 de posturi, după ce va fi înființat un nou post de secretar de stat cu 4 noi angajați la cabinetul acestuia.”

  Wow, Inca un secretar de stat, inca patru angajati la biroul lui. Plus inca vreo 70 de posturi. Cine a autorul? Tovarasul Rafila, propunere HG in 29 mai 2022. Eu inca nu m-am dumirit daca s-a aprobat sau nu, mai cauta si tu. Sau intreaba direct la partid.

 22. Deci specimenele de mai sus au venit cu cele mai abjecte comentarii ca sa isi arate indignarea la adresa fatucii… Te doare mintea cand vezi ce au unii in cap.

 23. @estul_salbatic

  „Articolul nu vine cu dovezi că nu ar avea și alte calități, pe lângă cele de model, ba din contră, insinuează că nu.”

  Ziaristul poate presupune ce vrea, ca gandeste cu capul lui, ca noi toti. Tu ce crezi ca o recomanda pe o persoana cu un CV nul, fosta fotomodel, fosta directorare la firma proxy prin care PSD-ul cumpar televiziuni la postul asta din ANRE? ANRE=AGENTIA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI. Vocea si talentul? Familia? Hai, ca poti ca gandesti si cu capul tau, nu e musai nevoie de desene.

  Ca poate nu ai citit: „ANRE nu a răspuns întrebărilor transmise de G4 Media transmise pe data de 3 octombrie, în care am solicitat conducerii să comunice când a fost angajată Roxana Maria Ilie pe postul de consilier la cabinetul președintelui. care sunt atribuțiile Roxanei Ilie, ce o recomandă pentru această funcție și procedura prin care a fost angajată (concurs, interviu)”

 24. Nu exista job bun la stat. La stat toate joburile sunt plicticoase. Ea de fapt face sacrificii. Niste invidiosi, tipa este multitasking si eu o sustin. Care-i problema? Nu e re.gr.es.ista?

 25. Care oengistii mei? Ca tu ai scos din joben sute de oengisti.. Pe care doar tu ii știi, dar dacă te intreb de ei te faci ca plouă..
  Apropo ‘aia din fruntea UE care a furat în văzul a milioane de oameni’ face parte din textele ‘Clotilde a furat sacu în văzul a milioane de români’?
  Oricum nu te obosi să-mi răspunzi ca tu doar furaciunie altora le vezi…culmea, nu și a marilor patrohoti din ultimii 3 decenii

 26. Ce o recomandă pe cucoana asta să ocupe funcția?!

  • Vocea și talentul, adică gurița și postările cu chiloțeii la vedere!

  • O recomanda un bosorog de politician din PSD, ca a fost buna in tinerete si a stiut sa se miste in paturile politicienilor. Acum e pe cale de expirare, desi mai merge din cand in cand pe la un bosorog din PSD si o sa ii ia locul alte bunaciuni mai tinere, mai proaspete dar macar are pensia asigurata la stat, unde e locul sigur si caldut.

 27. Si voi ati dat click sa vedeti poze cu fotomodelele? Că textul oricum nu il citește nimeni…

  • Si eu care credeam ca niciodata nu voi da bani la OnlyFans. Se pare ca la fiecare vizita ANAF eram contributor OnlyFans Platinum – sau ce nivele au ei.

 28. ei se fh.ut si noi le platim cu.rv.ele

 29. La 32 de ani nu se mai uita nimeni la ea.
  Murea de foame, nu avea ce pune pe masă, nu avea nimic cald in stomac.
  Toate rapandulele cu foamea in gât se căpătuiesc!
  O recomandă talentul.
  Se vede unde îl are! Între degetele mari de la picioare.

 30. „Roxana Ilie este cea mai bună prietenă a Sorinei Docuz Stan”
  De unde stiti ca este cea mai buna prietena si nu a 2-a cea mai buna prietena, sau doar prietene?

 31. ANRE a devenit locul preferat de angajare al muistelor cu ștaif.

 32. De ce nu solicitați în instanță informațiile care nu v-au fost furnizate?

 33. Sorina Docuz Stan este AMANTA lui Ciolacu – gurile rele spun ca, de fapt, Marcelino ar fi divortat deja pentru ea – in timp ce domnisoara Alexandra Dinulescu, fiica lui Radu Dinulescu – fost director la juridic in PMB, pe vremea lui Basescu si, ulterior, consilierul lui FIREA, deopotriva om de incredere al lui PANDELE – si-a rimit si ea sinecurea pe mana frumoasei prietenii dintre famiglia Ciolacu cu famiglia Pandele!

 34. Cred ca a fost o PROMISIUNE cuprinsa in Programul de guvernare despre care dl prezident Haos spunea in 23.12.2020 la investirea guv Florin Citu:
  „„Vă felicit și vă doresc mult succes și multă energie și ambiție pentru Realizarea TUTUROR obiectivelor și proiectelor pe care vi le-ați propus Prin programul de guvernare”, le-a spus Klaus Iohannis noilor miniștri.
  „Oamenilor, cetățenilor români, li s-a promis restructurarea statului, reforme importante în domenii cum ar fi sănătatea, educația, reforme importante în marile sisteme publice, reducerea birocrației, dar și obiective pe termen mai scurt – combaterea eficientă a pandemiei, campania de vaccinare, relansarea economiei românești, creșterea economică folosind înțelept fondurile europene, respectul pentru contribuabili. Și TOATE aceste lucruri vor fi livrate. TREBUIE să fie livrate”, a continuat el.
  „Noul Parlament, noul Guvern, împreună cu mine, împreună cu toate autoritățile statului, vom face ce am promis. Vom face reformele, vom repune economia pe picioare, vom face schimbări semnificative, TOATE în beneficiul cetățeanului.”

 35. Daca eram in locul lor eu va dadeam in judecata pentru calomnie.

 36. noi suntem de vina ca permitem putorilor astea sa fure. nu fura de la stat fura de la noi. pana nu gasim o solutie tot asa va fi. singura solutie ar fi o transparenta totala a cheltuirii banului public si a numarului de institutii ala statului.

 37. G4MEDIA,
  Incercati si voi sa moderati forumul asta ca a devenit infect!

  • Nici pana acum nu ai inteles ca nu se modereaza nimic? Doar nu se publica daca exista cateva cuvinte cheie….

  • Mie mi se pare haios rau de tot ca oamenii au sărit cu niste comentarii de cea mai joasa speță sa se ia cica de o tipa care e fotomodel si despre care isi imaginează ei tot felul de chestii. Adica daca vrei sa arăți ca ai o problema cu un angajat al statului, ca sa te ia cineva in serios, trebuie sa folosești un limbaj si niste idei serioase, dar ce e aici e…fara cuvinte. Imi si imaginez politicienii care citesc astfel de comentarii si vad ce nivel intelectual si moral au votanții lor, cum sa nu isi bata joc de noi?

 38. Dragă Roxana Ilie, ai fost acceptată ca cu**a a statului. 🤣

 39. Curentul asta misogin domina presa romaneasca, adica daca esti tanara si esti frumoasa, nu poti fi si competenta. Aia e, doar brabatii pot sa ajunga sa lucreze domenii tehnice, gandire de anii 40

 40. Deci,nu mai plătim curentul…
  Ci numai…stabilimentul.