G4Media.ro

EXCLUSIV Elevii de la profesională, obligați să lucreze în România minimum 5…

EXCLUSIV Elevii de la profesională, obligați să lucreze în România minimum 5 ani, dacă vor navetă, cazare și masă gratuite la școală – Propunere în acordul Sindicate-Guvern

Elevii de la școlile profesionale ar urma să primească navetă, cazare și masă gratuite, numai dacă se obligă să lucreze minimum 5 ani în România. Obligarea tinerilor să rămână în țară, dacă vor susținere pentru școală, este promisiunea pe care Guvernul Dăncilă a făcut-o sindicatelor din învățământ de Centenar, în ședința executivului de la Alba Iulia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Usor nepoliticos, 5 ani sa fie slugi fara simbrie iar infractorii parlamentari fura de rup apoi ia si pensii speciale..

  2. Romania inseamna sclavie. Plecati cat mai puteti si luati-va si familiile la voi, inclusiv pe cei batrani.

  3. e neconstitutional,dar prostovanii de psdisti nu se impiedica de dorneanu,alt rumegator.

  4. Ceausistic ! 😉

  5. Nu asta e soluția. Pentru incapacitatea lor de a guverna țara recurg la „soluții” comunistoide. Nu e nici uman nici european modul asta de a opri exodul. O idee la fel de cretină ca fel a a lui Teodorivici si cea a Ministrului Sanatații referitoare la medicii tineri.

  6. Efectul va fi total opus! Si in prezent elevii si parintii fug ca de dracu de scolile profesionale. Solutia nu este sa introduci obligatii de tipul celor din perioada comunista, asa cum gandesc comunist pesedistii, ci sa oferi stimulente financiare si materiale suficiente, in schimbul invatarii temeinice a meseriilor in care exista deficit cronic de personal. Singurele obligatii ale elevilor trebuie sa fie acelea de a invata si de a fi disciplinati si responsabili. Cine nu indeplineste aceste obligatii sa fie exmatriculat fara menajamente.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.