G4Media.ro

EXCLUSIV Autorizația ISU de securitate la incendiu a fost scoasă din obligația…

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

EXCLUSIV Autorizația ISU de securitate la incendiu a fost scoasă din obligația directorilor pentru acreditarea școlilor și grădinițelor de stat

Exceptare cu dedicație pentru școlile de stat: autorizarea și acreditarea nu mai sunt condiționate de prezentarea de către directorul unității de învățământ de stat a autorizației de securitate la incendiu, a stabilit Ecaterina Andronescu. Prevederea, care introduce astfel o mare diferență între exigențele față de grădinițele și școlile de stat și cele private, a trecut ieri de Guvern, fiind inclusă în proiectul de Ordonanță de Urgență pe educație, potrivit surselor Edupedu.ro. Responsabilitatea avizului ISU trece de la director, la primar.

Edupedu.ro a intrat în posesia Ordonanței de Urgență adoptate ieri de Guvernul Dăncilă, OUG care modifică Legea educației și alte acte normative din același domeniu. O dată cu modificarea Legii educației în privința “titularizării pe 253”, Guvernul cu Ecaterina Andronescu ministru al Educației a schimbat și legislația care stabilește cum se face evaluarea calității în educație.

 

Foto: Inquam Photos – Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. mda…grija fata de copiii patriei..imediat o scoata obligativitatea toaletelor sau a caldurii in scoli…in fond, ce atata lux? mai ales ca niste copii educati vor ajunge adulti responsabili ce nu voteaza psd

  2. Puneti copiii in pericol Doamna! Primarii in cardasie cu reprezentantii ISU sunt cei mai corupti privind avizele si autorizatiile ilegale.

  3. Idei Abramburiste.Dute Androneasco unde a înțărcat Mutu Iapa .