G4Media.ro

BREAKING Examenele de licenţă la facultate şi de dizertaţie la masterat vor…

FOTO: captura Digi24.ro

BREAKING Examenele de licenţă la facultate şi de dizertaţie la masterat vor fi organizate „după ce se încheie anul universitar cu bine”, anunţă ministrul Educaţiei

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că examenul de licenţă la facultate, cel de dizertaţie la masterat vor fi organizate “după ce se încheie anul universitar cu bine”.

Declaraţia făcută la Digi24 vine în contextul în care Anisie a anunţat şi că admiterea la facultate va avea loc după examenul de Bacalaureat de anul acesta, examen care ar putea avea loc în luna iulie, după cum anunţase marţi.

Întrebarea reporterului a fost următoare: !”O scurtă precizare pentru că din conferința pe care ați ținut-o astazi (n.r. marţi, 07.04.2020) nu s-a auzit foarte clar, ce se va întâmpla cu examenele de licență și cele de disertație, cum vor fi ținute acestea?

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: captură Digi24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. buna ziua,
    consider concluziile dumneavoastra eronate intrucat structura anilor universitari este diferita pentru anii terminali. https://unibuc.ro/studii/structura-anului-universitar/ . Prin urmare anul universitar pentru studentii din ani terminali se termina dupa sesiunea de restante pe 11.06. Din declaratiile ministrului reiese ca daca universitatile vor incheia anul cu bine conform structurii actuale vor putea organiza examen de licenta.
    Cand ati concluzionat la finalul articolului se poate sa fi omis caracterul special al anilor terminali si sa fi tras concluzia luand in considerare data de incheiere pentru anul 1 si 2 al ciclului de licenta, caz in care va rog sa reveniti asupra acestui articol cu precizari.

  2. Asa cum arata acum sunt putine sanse „sa se termine cu bine”. Ce te faci atunci?

  3. Ce zici fai doamna??? Asta-i raspuns de ministru al educatiei intr-o tara papuasa fai doamna!!! Da’ nici acolo nu gasesti una ca tine!

  4. Disertație! NU Dizertație!