G4Media.ro

Evaluarea Națională la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019:…

Evaluarea Națională la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019: Instituția care face subiectele anunță că nu schimbă structura cerințelor. Modele de subiecte

Subiectele pentru Evaluările Naționale de la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019 “au aceeași structură cu cea din 2018”, a anunțat pentru Edupedu.ro instituția din subordinea Ministerului Educației care concepe subiectele de examen. “Pentru EN II, EN IV, EN VI sunt valabile ca modele subiectele publice, administrate în anul anterior”, a răspuns Centrul Național de Evaluare și Examinare, la solicitarea Edupedu.ro.

Amintim că Ecaterina Andronescu s-a arătat nemulțumită de subiectele evaluărilor și a anunțat că va avea o discuție cu cei care elaborează cerințele. Potrivit unor surse apropiate Ministerului, Andronescu a spus în repetate întâlniri cu profesorii și directorii din țară că are în vedere modificarea subiectelor de la evaluările de clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Legea educației interzice modificarea examenelor în anul în care elevii le susțin, însă amintim că Ministerul Educației a mai avut o tentativă de a introduce modificări la examenele în curs, în cele din urmă amânată cu un an după scandalul declanșat de intenția de schimbare intempestivă a structurii subiectelor.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.