G4Media.ro

Evaluarea Națională 2019 – Regulile de examen: la ce oră să fie…

Evaluarea Națională 2019 – Regulile de examen: la ce oră să fie elevii în săli, cu ce culoare au voie să scrie, cum își corectează greșelile și ce se întâmplă cu elevii care copiază

Evaluarea Națională 2019 începe marți, cu examenul de Limba și literatura română susținut de absolvenții de clasa a VIII-a. Elevii trebuie să fie în săli până cel târziu la ora 8:30. Examenul începe la ora 9:00 și durează 2 ore. Elevii nu au voie să iasă din examen mai devreme de o oră și trebuie să scrie numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră. Rezultatele de la evaluarea națională 2019 se afișează pe 25 iunie, după care urmează contestațiile.

La examenul de Limba română, elevii sunt așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe clase. Pe ușa fiecărei săli de examen este afișată lista cu numele elevilor repartizați în sala respectivă.

  • Cine îi supraveghează pe elevi, în sala de examen

Elevii sunt supravegheați, în fiecare sală de examen, de doi asistenți, care sunt profesori de altă specializare decât cea la care se susține proba. Unul dintre asistenți stă în fața clasei, celălalt în spatele clasei.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.