G4Media.ro

Euronews: Vămile spre Ucraina sunt sufocate de sute de camioane care așteaptă…

Sursa: Captură Euronews

Euronews: Vămile spre Ucraina sunt sufocate de sute de camioane care așteaptă de zile întregi să treacă granița / Până acum, recordul a fost de 600 de minute de așteptare

Punctele de frontieră dintre România și Ucraina sunt blocate cu TIR-uri: din cauza întreruperilor de curent, procedurile administrative durează mai mult, iar cozile de așteptare sunt din ce în ce mai lungi, transmite Euronews, citată de Rador.

Până acum, recordul a fost de 600 de minute de așteptare. Vămile spre Ucraina sunt sufocate de sute de camioane care așteaptă de zile întregi să treacă granița.

Această situaţie neplăcută se înregistrează la graniţa de la Galaţi şi Siret şi la cea dintre Giurgiuleşti şi Reni. Mulți șoferi de TIR nu se aşteptau la o coadă atât de mare, stau la rând fără apă și mâncare și nici nu știu cât mai au de aşteptat.

La vama Siret, în ultimele ore, camioanele ocupau cele trei benzi de șosea.

Sursa: Euronews/ Rador/ Traducerea Cătălina Păunel
 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Acu treaba e simpla: „Vămile spre Ucraina sunt sufocate de sute de camioane care așteaptă de zile întregi să treacă granița ” nu se pupa cu”Până acum, recordul a fost de 600 de minute de așteptare”.
    Eu, care am reusit sa ajung pana in clasa patra facui calculu si imi dete cu virgula: 600 de minute e fix 10 ore. O zi are freo 24 de ore. Zile intregi ar cam fi mai mult de o zi, asa zis si mai multe ore. O fi zile delea de pe Venus de zice ca nare decat 4 ore? Ce ziceti domni jurnalisti?