G4Media.ro

Euroins și City Insurance, amendate de arbitrul pieței ASF pentru plata întârziată…

Euroins și City Insurance, amendate de arbitrul pieței ASF pentru plata întârziată a despăgubirilor din dosarele RCA

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) – arbitrul pieței asigurărilor – a amendat Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance cu 500.000 lei şi Euroins România Asigurare Reasigrare cu 450.000 lei, din cauza plăţii cu întârziere a despăgubirilor aferente dosarelor de daună RCA, anunță News.ro.

City Insurance și Euroins au fost deseori în centrul unor scandaluri legate de plata cu întârziere a despăgubirilor.

În cazul City Insurance s-a mai constatat că societatea nu a formulat în scris oferte de depăgubire justificată în termenul prevăzut de lege şi nu a întocmit procese suplimentare de constatare în termenul prevăzut de legislaţia în vigoare.

În ceea ce priveşte societatea Euroins s-a constatat, de asemenea, că nu a formulat în scris notificări cu privire la motivele pentru care nu a aprobat în totalitate/parţial pretenţiile de despăgubire în termenul prevăzut de lege şi nu a comunicat valoarea maximă de despăgubire în termenul prevăzut de legislaţia în vigoare.

Amenzile vin pe fondul sesizării DIICOT de către conducerea ASF, care suspectează unii angajați că nu au făcut controalele corecte.

Citește articolul integral pe News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. 00

  In sfârșit, de foarte mult timp aceste jigodii de la Euroins trebuiau trași la răspundere! Sper sa nu se oprească aici, sunt lipsiți de bun simț începând de la angajați până la conducere(scuzele mele față de cei care sunt corecți)!

 2. 00

  Și la city Insurance se practică aceeași măgărie de a nu te despăgubi la timp , eu trebuia să primesc banii de mai bine de 3 luni , niște jigodii ordinare , ar trebui amendați mult mai des .

 3. 00

  Foarte neserioși și au un inspector la Buzău care vorbește foarte urat. O sa va trimit poze cu o factura unde sa înlocuit o bara în service și au plătit aproape 9000 RON și eu am primit dauna totala la un Ford din 2006 valoare 6000 ăștia sunt cei mai mari hoți. Accidentul sa petrecut prin iulie anul trecut și trebuie sa mai aștept trei luni cel puțin sa mi dea bani. Credeți că e corect

 4. 00

  au dat amenzi,
  ASF și bugetul castiga bani da păgubiții?????

 5. 00

  Eu de 6 luni aștept sa fiu despăgubit. Am impresia ca numai în instanță se va rezolva

 6. 00

  De pe 12 decembrie s-a băgat dosarul la plata. A trecut o luna și nimic. City insurance cea mai proasta firma de asigurări. Nu recomand

 7. 00

  Povestea falimentelor visate…..se va întâmpla exact ca asirom, carpaticaa adică statul va plati găurile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.