G4Media.ro

Eugen Tomac: Piedone, un fel de Șoșoacă cu barbă / PSD și…

Sursa foto: Facebook/ Eugen Tomac

Eugen Tomac: Piedone, un fel de Șoșoacă cu barbă / PSD și PNL s-au prăbușit cu 10%

PSD și PNL au căzut cu zece procente în sondajele interne ale Alianței Dreapta Unită, declară la RFI președintele PMP, Eugen Tomac. El spune că vede la cele două partide ”isterie și criză”, apropo de susținerea candidatului lor la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu. Eurodeputatul îl ironizează de asemenea pe Cristian Popescu Piedone: ”Un fel de Șoșoacă cu barbă”, transmite RFI.

Eugen Tomac spune că ”domnul Piedone este un fel de Șoșoacă cu barbă, nu aduce nimic nou pe scena politică, și-a atins limitele și de primar de Sector (…). Indiscutabil că există un public care asta așteaptă, asta primește (…). Domnul Piedone le dă bătăi de cap celor de la PSD și PNL, care evident că în momentul de față și-au suspendat oficial campania pe București, observăm cum candidatul domniilor lor nu mai face deloc campanie electorală sau preelectorală, ceea ce înseamnă că aceste speculații de presă din ultima perioadă au un fundament real și anume că PSD și PNL iau în calcul schimbarea strategiei pentru București”.

Președintele PMP crede că ”în momentul de față, în birourile domnului Ciolacu și domnului Ciucă este foarte multă isterie și criză, pentru că au o criză politică uriașă. Noi am observat, din analizele pe care le avem, că de când au anunțat listă comună PSD-PNL, s-au prăbușit cu 10% din intenția de vot, avem și noi analizele noastre, pe care le facem săptămânal”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...