G4Media.ro

Eugen Tomac la dezbaterea despre Schengen: Cui servește menținerea in afara frontierelor…

Eugen Tomac la dezbaterea despre Schengen: Cui servește menținerea in afara frontierelor Uniunii Europene a Romaniei si Bulgariei?

Eugen Tomac (PMP) a cerut miercuri în Parlamentul European ca statele membre UE să accepte aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen.

”Pun aceasta întrebare: Cui servește menținerea in afara frontierelor Uniunii Europene a Romaniei si Bulgariei? Servește asta oare Comisiei Europene? Este in interesul Parlamentului European? Este in interesul cetățenilor Uniunii Europene? Cred ca se greșește fundamental atunci când din rațiuni politice mărunte doua națiuni sunt ținute in mod nejustificat, incorect la porțile UE. Suntem cetățeni europeni si am confirmat acest lucru”, a spus Tomac la dezbaterea organizată miercuri pe tema Schengen la Parlamentul European.

”Peste 1 milion de cetățeni ai Ucrainei au trecut prin frontierele României in aceasta invazie absurda declanșata de Putin. Peste 4.000 de copiii fără părinți au fost primiți de polițiștii romani in punctele de frontiera ale UE. Avem dreptul sa fim tratați in mod corect si fac încă o data acest apel încheind cu expresia: Cui servește menținerea României si Bulgariei in afara frontierelor Uniunii Europene?”, a mai spus liderul PMP în discursul său.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Raspuns – TUTUROR!

  2. Rusia are impresia că i se lasă spațiu spre Serbia și Trieste.

  3. Tomac este un tolomac.Acest partid de buzunar e compus in majoritate din traseisti politici,oportunisti si smecherasi in frunte cu Petrov cel fara de cusur.Noroc ca nu a intrat la guvernare.

  4. Deci hai sa lasam politicienii in cloaca si mocirla din care au venit dar cand virbim de Schenghen este despre Romania asa ca orice demers care ar ajuta la eliminarea acestei bariere e binevenit .

  5. Eu stiu cui serveste intrarea in senghen…. Traficantilor de carne vie

  6. Exemplu: am fost oprit de un polițist în Viena, iar după ce a văzut buletinul de România, a chemat întăriri. Imediat, fără a mai pierde timpul. După prezentarea mea amănunțită, cu toate studiile (liceu aeronautică, facultă economică) și locație bengoasă in Viena de locuit permanent, au lăsat -o mai moale cu percheziția. Din discuțiile cu prezenții polițiști am aflat că un procent destul de mare al infractorilor sunt români. Cam 7 din 10. Așa a zis omul, așa „vă mint” și eu. Bine, am înțeles că unii au luat cu asalt orice ajutor social și lucru la negru (infractiune).

  7. Dacă Parlamentul României, Guvernul și președinția ar fi spațiul Schengen voi nu ați avea ce căuta acolo.